5 gru 2023
Całość wykonania, obsługi, jakość zasługują na najwyższą ocenę! Łóżko jest rewelacyjne. Pan, który je nam montował przesympatyczny i bardzo kompetentny.
Łóżko bardzo ładne. Szuflady, bardzo głębokie w moim przypadku jest to duży plus jeśli chodzi o przechowywanie. Materac również bardzo wygodny, córka uwielbia na nim spać. Co możecie poprawić ? Kulturę kuriera
Opinie nt. sklepu lanomeble.pl
Opinia
21 wrz 2024
Córka zadowolona, dobrze się wysypia, dostawa także super
23 wrz 2024
Dzień dobry! Dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że córka jest zadowolona i dobrze się wysypia. To dla nas ogromna radość, że zarówno produkt, jak i dostawa spełniły Wasze oczekiwania. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie! Pozdrawiamy!
8 wrz 2024
Bardzo dobra jakoś i super wykonanie. Proste w złożeniu
10 wrz 2024
Dzień dobry!
Dziękujemy serdecznie za pozytywną opinię! Cieszymy się, że jakość i wykonanie produktu spełniły Państwa oczekiwania oraz że montaż był prosty. Dziękujemy za zaufanie i mamy nadzieję, że produkt będzie służył Państwu przez długi czas! Pozdrawiamy serdecznie!
22 wrz 2024
Łóżko domek jest super . Bardzo ładnie wykonane .
24 wrz 2024
Dzień dobry! Dziękujemy za tak miłą opinię! Cieszymy się, że łóżko domek przypadło Wam do gustu i doceniliście jego staranne wykonanie. To dla nas bardzo ważne. Pozdrawiamy!
12 wrz 2024
Super jakość. Szybka realizacja. Polecam w 100%.
13 wrz 2024
Dzień dobry! Dziękujemy serdecznie za tak pozytywną opinię! Cieszymy się, że jakość oraz szybkość realizacji spełniły Państwa oczekiwania. Polecenie naszego sklepu to dla nas ogromny komplement. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie! Pozdrawiamy!
6 wrz 2024
bardzo ładne łóżko, jakościowo dobrze wykonane
10 wrz 2024
Dzień dobry! Dziękujemy za miłą opinię! Cieszymy się, że łóżko przypadło Państwu do gustu zarówno pod względem estetyki, jak i jakości wykonania. Dziękujemy za zaufanie i mamy nadzieję, że łóżko będzie doskonale spełniać swoje funkcje przez długi czas! Pozdrawiamy!
Transport i złożenie profesjonalnie. Polecam
20 wrz 2024
Dzień dobry! Bardzo dziękujemy za feedback! Cieszymy się, że transport i montaż przebiegły sprawnie. To świetnie, że nasza obsługa spełniła Państwa oczekiwania. Dziękujemy za rekomendację! Pozdrawiamy serdecznie!
11 wrz 2024
Bardzo polecam. Piękne i solidne łóżko.
11 wrz 2024
Dzień dobry! Dziękujemy serdecznie za Waszą opinię! Cieszymy się, że łóżko spełniło Wasze oczekiwania pod względem estetyki i jakości. Wasze polecenie jest dla nas bardzo cenne! Pozdrawiamy serdecznie!
4 wrz 2024
Zestaw wkrętów był niekompletny
12 wrz 2024
Dzień dobry, dziękujemy za opinie i jednocześnie przepraszamy za zaistniałą sytuację. W takich przypadkach po kontakcie z nami oczywiście niezwłocznie dosyłamy brakujące elementy. Skontaktujemy się z Państwem, aby zweryfikować tą sytuację, ponieważ zależy nam na Państwa pełnym zadowoleniu. Pozdrawiamy!
28 wrz 2024
Jakość wykonania bardzo dobra.
2 paź 2024
Dzień dobry! Dziękujemy za Państwa opinię! Cieszymy się, że mogliśmy sprostać oczekiwaniom i że nasze produkty spełniły Państwa potrzeby. To motywuje nas do dalszej pracy na równie wysokim poziomie. Pozdrawiamy serdecznie!
Super, polecam meble
2 paź 2024
Dzień dobry! Dziękujemy za wyrażenie tak miłej opinii! Wasze zadowolenie sprawia, że nasza praca nabiera sensu. Pozdrawiamy serdecznie!
dobra jakosc, polecam
24 wrz 2024
Dzień dobry! Dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że jakość naszych produktów spełnia Państwa oczekiwania. Doceniamy polecenie - to dla nas ogromna radość. Pozdrawiamy!
22 wrz 2024
Super polecam
24 wrz 2024
Dzień dobry! Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię! Wasze zadowolenie jest dla nas najważniejsze i cieszymy się, że mogliśmy sprostać Waszym oczekiwaniom. Dziękujemy raz jeszcze i pozdrawiamy serdecznie!
15 wrz 2024
Polecam :)
17 wrz 2024
Dzień dobry! Jesteśmy niezwykle wdzięczni za Państwa pozytywną opinię. To dla nas ważne potwierdzenie, że nasza praca ma sens. Dziękujemy za poświęcony czas i zaufanie. Serdeczne pozdrowienia!
29 wrz 2024
2 paź 2024
Dzień dobry! Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że jesteście zadowoleni z zakupu. Wasze polecenie wiele dla nas znaczy! Dziękujemy raz jeszcze i pozdrawiamy!
20 wrz 2024
Dzień dobry! To dla nas ogromna satysfakcja wiedzieć, że nasz produkt przyczynił się do Państwa zadowolenia. Dziękujemy za podzielenie się swoją pozytywną opinią! Pozdrawiamy serdecznie!
19 wrz 2024
Świetna jakość produktów oraz obsługa klienta
20 wrz 2024
Dzień dobry! Dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że jakość naszych produktów oraz obsługa klienta spełniły Państwa oczekiwania. To dla nas ogromna radość! Pozdrawiamy serdecznie!
2 paź 2024
Dzień dobry! Dziękujemy za przekazaną wysoką ocenę. Jednak zależy nam na tym, aby zadowolenie osób, które decydują się na zakup w naszym sklepie było na najwyższym poziomie, dlatego jeśli mają Państwo jakieś uwagi lub sugestie, będziemy za nie wdzięczni. Są one dla nas niezwykle ważne dla naszego ciągłego rozwoju. Chcielibyśmy poinformować, że skontaktujemy się z Państwem, aby poznać szczegóły, które wpłynęły na brak pełnego zadowolenia. Można być pewnym, że Państwa opinia będzie dla nas cenna w procesie doskonalenia naszych usług. Dziękujemy raz jeszcze i pozdrawiamy!
2 paź 2024
Dzień dobry! Jesteśmy wdzięczni za Państwa pozytywne wrażenia. Dzięki temu czujemy się docenieni! Pozdrawiamy serdecznie i życzymy dobrego dnia!
29 wrz 2024
2 paź 2024
Dzień dobry! Jesteśmy wdzięczni za Waszą pozytywną energię! Wasze zadowolenie jest dla nas niezwykle ważne. Pozdrawiamy serdeczne!