5 gru 2023
Całość wykonania, obsługi, jakość zasługują na najwyższą ocenę! Łóżko jest rewelacyjne. Pan, który je nam montował przesympatyczny i bardzo kompetentny.
Łóżko bardzo ładne. Szuflady, bardzo głębokie w moim przypadku jest to duży plus jeśli chodzi o przechowywanie. Materac również bardzo wygodny, córka uwielbia na nim spać. Co możecie poprawić ? Kulturę kuriera
Dzień dobry! Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię! Jesteśmy zachwyceni, że nasze produkty spełniły Wasze oczekiwania pod względem jakości i prostoty montażu. Państwa polecenie jest dla nas wielkim uznaniem. Pozdrawiamy serdecznie!
16 maj 2024
Bardzo ładne i dobrze wykonane łóżko
17 maj 2024
Dzień dobry! Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że nasze łóżko spełnia Wasze oczekiwania pod względem estetyki i wykonania. Dokładamy wszelkich starań, aby nasze produkty były zarówno piękne, jak i trwałe. Dziękujemy, że zostało to docenione. Pozdrawiamy!
2 paź 2024
miła obsługa super materace polecam
2 paź 2024
Dzień dobry! Bardzo dziękujemy za przesłanie swojej opinii! Cieszymy się, że nasza obsługa spełniła Państwa oczekiwania, a materace okazały się satysfakcjonujące. Państwa polecenie jest dla nas ogromnym zaszczytem. Pozdrawiamy serdecznie!
8 lut 2024
Bardzo starannie wykonane są piękne
9 lut 2024
Dzień dobry! Dziękujemy za miłe słowa na temat naszego produktu! Cieszymy się, że doceniliście staranność, jaką wkładamy w jego wykonanie. To bardzo miłe i motywujące. Dziękujemy raz jeszcze i pozdrawiamy serdecznie!
22 kwi 2024
Wszystko zgodnie z opisem. Jest ok
23 kwi 2024
Dzień dobry! Cieszymy się, że nasz produkt spełnił Państwa oczekiwania. Państwa pozytywny komentarz jest dla nas bardzo ważny. Dziękujemy bardzo i pozdrawiamy serdecznie!
7 kwi 2024
Wszystko się zgadza na tip top.
8 kwi 2024
Dzień dobry! Dziękujemy za motywujące słowa. Państwa pozytywny komentarz jest dla nas źródłem dumy i satysfakcji. Pozdrawiamy!
7 gru 2023
Jakość i wygląd, bardzo dobry 😀
8 gru 2023
Dzień dobry! Dziękujemy za życzliwe słowa! Jesteśmy bardzo zadowoleni, że nasze produkty spełniają Państwa oczekiwania. Pozdrawiamy i życzymy pełnego uśmiechu dnia!
20 cze 2024
Szybko solidnie i miła obsluga
21 cze 2024
Dzień dobry! Dziękujemy serdecznie! Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z szybkości, solidności zamówienia oraz miłej obsługi, którą staramy się zawsze zapewniać naszym klientom. Państwa pozytywne słowa są dla nas najlepszą nagrodą i motywacją do dalszej pracy na najwyższym poziomie. Dziękujemy raz jeszcze i serdecznie pozdrawiamy!
6 maj 2024
Wszystko super sprawie poszło
7 maj 2024
Dzień dobry! Dziękujemy za świetną opinię! Cieszymy się, że wszystko spełniło Wasze oczekiwania. Państwa pozytywny feedback naprawdę dodaje nam skrzydeł i motywuje do dalszej doskonałości. Pozdrawiamy!
11 mar 2024
Szybka reakcja na reklamację.
21 mar 2024
Dzień dobry! Jesteśmy zobowiązani do zapewnienia Państwu jak najwyższej jakości obsługi, dlatego cieszymy się, że mogliśmy szybko rozwiązać zgłoszony problem. Dziękujemy za docenienie tej kwestii. Pozdrawiamy!
7 mar 2024
Szybka dostawa
Szbka dostawa, solidne łóżko
21 mar 2024
Dzień dobry! Dziękujemy za wyrażenie uznania i zaufanie, które nas bardzo mobilizuje i inspiruje do jeszcze lepszej pracy. Pozdrawiamy serdecznie!
Jakość mebla, sposób obsługi
21 cze 2024
Dzień dobry! Bardzo dziękujemy za Waszą opinię. Cieszymy się, że mogliśmy przyczynić się do Waszego zadowolenia poprzez realizację zamówienia. Jeszcze raz serdecznie dziękujemy i życzymy wszystkiego dobrego!
9 mar 2024
Wszystko super. Polecam :)
21 mar 2024
Dzień dobry! Bardzo dziękujemy za miłe słowa i pozytywną opinię! To dla nas ogromna motywacja do dalszej pracy i doskonalenia naszych usług. Pozdrawiamy serdecznie!
6 lut 2024
Wszystko ok, ładne solidne
7 lut 2024
Dzień dobry! Dziękuję za miłe słowa i wsparcie! Państwa pozytywna opinia sprawiła nam ogromną radość. Cieszymy się, że mogliśmy przyczynić się do Państwa zadowolenia. Dziękujemy raz jeszcze i pozdrawiamy serdecznie!
6 kwi 2024
Łóżko stabilne i wygodne
8 kwi 2024
Dzień dobry! Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że łóżko spełnia Wasze oczekiwania pod względem stabilności i wygody. To dla nas priorytety w działaniu. Pozdrawiamy!
Sprawnie , szybko.
29 kwi 2024
Dzień dobry! Dziękujemy za Państwa feedback! Cieszymy się, że wszystko przebiegło sprawnie i szybko. Wasza opinia jest dla nas bardzo ważna. Dziękujemy za zaufanie i miłe słowa! Pozdrawiamy!
14 lis 2023
Wszystko było ok
14 lis 2023
Dzień dobry! To dla nas świetna wiadomość! Dziękujemy za pozytywną opinię i mamy nadzieję, że będziemy mieli okazję, aby ponownie zrealizować dla Państwa zamówienie. Pozdrawiamy serdecznie!
28 maj 2024
Bardzo polecam
28 maj 2024
Dzień dobry! Dziękujemy serdecznie za rekomendację! Cieszymy się, że jesteście Państwo zadowoleni z naszego produktu. Pozdrawiamy serdecznie!
26 kwi 2024
Super polecam
29 kwi 2024
Dzień dobry! Cieszymy się, że byliśmy w stanie spełnić Państwa oczekiwania! Dziękujemy za pozytywną opinię, która jest dla nas ogromną motywacją. Pozdrawiamy serdecznie!
16 kwi 2024
Wszystko super
17 kwi 2024
Dzień dobry! Bardzo nam miło słyszeć, że wszystko spełniło Państwa oczekiwania! Tak pozytywny feedback jest dla nas inspiracją. Pozdrawiamy!