5 gru 2023
Całość wykonania, obsługi, jakość zasługują na najwyższą ocenę! Łóżko jest rewelacyjne. Pan, który je nam montował przesympatyczny i bardzo kompetentny.
Łóżko bardzo ładne. Szuflady, bardzo głębokie w moim przypadku jest to duży plus jeśli chodzi o przechowywanie. Materac również bardzo wygodny, córka uwielbia na nim spać. Co możecie poprawić ? Kulturę kuriera
Bardzo sympatyczny kurier, sprawnie się skontaktowaliśmy i sprawnie przejąłem paczkę. Łóżko zgodne z zamówieniem i łatwe w montażu.
2 paź 2024
Dzień dobry! Bardzo dziękujemy za podzielenie się swoją opinią! Cieszymy się, że doświadczenie związane z dostawą oraz całym zakupem było tak pozytywne. To dla nas niezwykle ważne, aby każdy etap zakupu był jak najbardziej komfortowy. Dziękujemy za docenienie naszej pracy! Pozdrawiamy!
27 wrz 2024
Łóżka zgodne z opisem :) córki zadowolone:) szybka i sprawna realizacja zamówienia :) dostawa bezproblemowa:) Polecam!
27 wrz 2024
Dzień dobry! Dziękujemy serdecznie za pozytywną opinię! Cieszymy się, że łóżka spełniły oczekiwania Wasze i Waszych córek, a cały proces zamówienia i dostawy przebiegł sprawnie. To dla nas ogromna radość, że wszystko poszło zgodnie z planem. Dziękujemy za polecenie i zapraszamy ponownie! Pozdrawiamy!
17 wrz 2024
Wszystko w jak najlepszym porządku. Szybka dostawa, meble dobrej jakości, łatwe składanie.
20 wrz 2024
Dzień dobry! Dziękujemy serdecznie za opinię! Cieszymy się, że wszystko przebiegło bezproblemowo – szybka dostawa, jakość mebli i łatwość montażu to dla nas priorytety. Dziękujemy za zauważenie i docenienie. Pozdrawiamy!
15 wrz 2024
Bardzo ładne i wygodne łóżeczko 😊 Moja półtoraroczna córeczka zadowolona 😊 Dziękujemy !
17 wrz 2024
Dzień dobry! Serdecznie dziękujemy za Państwa miłą opinię! Cieszymy się, że łóżeczko jest ładne i wygodne, a Państwa córeczka jest zadowolona. To dla nas wielka radość, gdy nasze produkty przynoszą satysfakcję zarówno rodzicom, jak i ich maluchom.
Dziękujemy za zaufanie i życzymy wielu spokojnych nocy!
Pozdrawiamy serdecznie!
22 wrz 2024
Łóżko bardzo ładne, zgodne z opisem. Realizacja zamówienia bardzo szybka.
24 wrz 2024
Dzień dobry! Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że łóżko spełniło Państwa oczekiwania i że realizacja zamówienia była szybka. To dla nas wielka radość! Zapraszamy ponownie! Pozdrawiamy!
5 wrz 2024
Wszystko super
Bardzo fajne łóżko, szybki montaż, dostawca miły i uprzejmy.
10 wrz 2024
Dzień dobry! Dziękujemy za wspaniałą opinię! Cieszymy się, że łóżko spełniło Państwa oczekiwania, a montaż był szybki i bezproblemowy. Dziękujemy za polecenie i mamy nadzieję, że łóżko będzie świetnie służyć przez długi czas! Pozdrawiamy!
18 wrz 2024
Mega! Polecam bardzo!
Bardzo szybka realizacja i jeszcze szybsza dostawa, polecam bardzo!
20 wrz 2024
Dzień dobry! Dziękujemy za wspaniałą opinię! Cieszymy się, że realizacja i dostawa były tak szybkie. Dziękujemy za polecenie – to dla nas ogromna radość! Pozdrawiamy serdecznie!
18 wrz 2024
Wszystko na 6!
Jakość łóżka, jakość obsługi, czas realizacji - wszystko na plus!
20 wrz 2024
Dzień dobry! Dziękujemy serdecznie za opinię! Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni z jakości łóżka, obsługi oraz czasu realizacji. To dla nas niezwykle ważne, aby klienci byli usatysfakcjonowani! Dziękujemy raz jeszcze i pozdrawiamy!
25 wrz 2024
Bardzo polecam - super jakoś a do tego świetna obsługa klienta!
26 wrz 2024
Dzień dobry! Dziękujemy serdecznie za tak miłą opinię! Cieszymy się, że zarówno jakość naszych produktów, jak i obsługa klienta spełniły Państwa oczekiwania. Takie słowa są dla nas najlepszą nagrodą i motywacją do dalszej pracy. Dziękujemy za polecenie! Pozdrawiamy!
28 wrz 2024
Szybka realizacja zamówienia, łatwy kontakt z producentem
2 paź 2024
Dzień dobry! Cieszymy się, że proces realizacji zamówienia przebiegł sprawnie, a kontakt z naszym zespołem okazał się łatwy i przyjemny. Dążymy do tego, aby każdy klient czuł się doceniony i dobrze obsłużony, dlatego takie informacje są dla nas niezwykle ważne. Dziękujemy za docenienie. Pozdrawiamy serdecznie!
21 wrz 2024
Córka zadowolona, dobrze się wysypia, dostawa także super
23 wrz 2024
Dzień dobry! Dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że córka jest zadowolona i dobrze się wysypia. To dla nas ogromna radość, że zarówno produkt, jak i dostawa spełniły Wasze oczekiwania. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie! Pozdrawiamy!
8 wrz 2024
Bardzo dobra jakoś i super wykonanie. Proste w złożeniu
Dzień dobry!
Dziękujemy serdecznie za pozytywną opinię! Cieszymy się, że jakość i wykonanie produktu spełniły Państwa oczekiwania oraz że montaż był prosty. Dziękujemy za zaufanie i mamy nadzieję, że produkt będzie służył Państwu przez długi czas! Pozdrawiamy serdecznie!
22 wrz 2024
Łóżko domek jest super . Bardzo ładnie wykonane .
24 wrz 2024
Dzień dobry! Dziękujemy za tak miłą opinię! Cieszymy się, że łóżko domek przypadło Wam do gustu i doceniliście jego staranne wykonanie. To dla nas bardzo ważne. Pozdrawiamy!
12 wrz 2024
Super jakość. Szybka realizacja. Polecam w 100%.
13 wrz 2024
Dzień dobry! Dziękujemy serdecznie za tak pozytywną opinię! Cieszymy się, że jakość oraz szybkość realizacji spełniły Państwa oczekiwania. Polecenie naszego sklepu to dla nas ogromny komplement. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie! Pozdrawiamy!
6 wrz 2024
bardzo ładne łóżko, jakościowo dobrze wykonane
10 wrz 2024
Dzień dobry! Dziękujemy za miłą opinię! Cieszymy się, że łóżko przypadło Państwu do gustu zarówno pod względem estetyki, jak i jakości wykonania. Dziękujemy za zaufanie i mamy nadzieję, że łóżko będzie doskonale spełniać swoje funkcje przez długi czas! Pozdrawiamy!
Transport i złożenie profesjonalnie. Polecam
20 wrz 2024
Dzień dobry! Bardzo dziękujemy za feedback! Cieszymy się, że transport i montaż przebiegły sprawnie. To świetnie, że nasza obsługa spełniła Państwa oczekiwania. Dziękujemy za rekomendację! Pozdrawiamy serdecznie!
11 wrz 2024
Bardzo polecam. Piękne i solidne łóżko.
11 wrz 2024
Dzień dobry! Dziękujemy serdecznie za Waszą opinię! Cieszymy się, że łóżko spełniło Wasze oczekiwania pod względem estetyki i jakości. Wasze polecenie jest dla nas bardzo cenne! Pozdrawiamy serdecznie!
28 wrz 2024
Jakość wykonania bardzo dobra.
2 paź 2024
Dzień dobry! Dziękujemy za Państwa opinię! Cieszymy się, że mogliśmy sprostać oczekiwaniom i że nasze produkty spełniły Państwa potrzeby. To motywuje nas do dalszej pracy na równie wysokim poziomie. Pozdrawiamy serdecznie!
30 wrz 2024
Super, polecam meble
2 paź 2024
Dzień dobry! Dziękujemy za wyrażenie tak miłej opinii! Wasze zadowolenie sprawia, że nasza praca nabiera sensu. Pozdrawiamy serdecznie!
dobra jakosc, polecam
24 wrz 2024
Dzień dobry! Dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że jakość naszych produktów spełnia Państwa oczekiwania. Doceniamy polecenie - to dla nas ogromna radość. Pozdrawiamy!