19 lut 2024
Zamówilem ramki o wymiarach wewnętrznych 30 x 10 x 3. Dostałem ramki wymiarach 30 x 10 x 2.5 , wykonane z drutu o średnicy 2.5 mm. Nie reklamowłem gdyż nie było na to czasu. Zaakceptowałem i zastosowałem.
Duży plus dla firmy za sprawne załatwienie i miłą obsługę.
Sugeruję , aby obsługa została zaopatrzona w suwmiarkę .
Pozdrawiam
11 lip 2024
5 lip 2024
19 lut 2024
Ramki
Duży plus dla firmy za sprawne załatwienie i miłą obsługę.
Sugeruję , aby obsługa została zaopatrzona w suwmiarkę .
Pozdrawiam
Japal
20 maj 2024
Rozmowa z klientem. Potrzebowałem 60 klamerek. Na stronie dostępne było tylko 50 szt. Po złożeniu zamówienia okazało się, że tak naprawdę w magazynie są tylko 42 szt. Po rozmowie okazało się, że za klika dni będzie 60 szt i zaczekałem na całość.
27 lis 2023
Często robimy zakupy i jesteśmy zawsze bardzo zadowoleni, wszystko na najwyższym poziomie, duża dostępność produktów, rabaty, polecamy i będziemy korzystać dalej u Państwa, pozdrawiam ekipa Clean Shoes Częstochowa
15 sty 2024
Szybka realizacja zamówienia zachęca do korzystania z Waszych usług. Zamówione produkty do renowacji skóry , bardzo dobre. Efekt po renowacji zaskoczył mnie bardzo pozytywnie. Jestem bardzo zadowolona.
24 lut 2024
Zakupiłam zestaw do renowacji skóry i okazał się rewelacyjny ,szczególnie farba do skóry i kolor dokładnie taki jak potrzebowałąm. Jestem bardzo zadowolona.Szybka dostawa , doskonałej jakości produkt.
15 cze 2024
Polecam sklep- szybkia i rzeczowa odpowiedź na zapytanie email. Dobry towar w dobrej cenie (troki do packrafta) i sprzączki. Przesyłka orlen ekspresowo i nie drogo.
4 cze 2024
Natychmiastowa realizacja zamówienia
Szybka realizacja zamówienia, właściwie to natychmiastowa realizacja zamówienia z wysyłką tego samego dnia.
25 kwi 2024
Towar bardzo dobrej jakości
Towar bardzo dobrej jakoś
ci, przesyłka terminową. W przyszłości z pewnością dokonam zakupów w tej Firmie.
25 kwi 2024
Bardzo dobry kontakt, szybka realizacja. Produkt zgodny z opisem bardzo dobrej jakości.
6 lut 2024
Pełna satysfakcja.
Szybka i profesjonalna realizacja zamówienia .
Świetny kontakt.
Anna
5 cze 2024
Błyskawiczna realizacja zamówienia. W pełni profesjonalna obsługa klienta. Polecam!
2 cze 2024
Szybka wysyłka
Zgodne z opisem, szybka wysyłka. Systematycznie kupuję z tym sklepie.
28 lis 2023
Generalnie profesjonalna obsługa. Szybko sprawnie, szybko. POLECAM!!!
1 lip 2024
Szybko, a produkty zgodne z oczekiwaniami, polecam sprzedawcę
19 sty 2024
Polecam sklep. Szybko, profesjonalne, dobrej jakości produkty.
14 mar 2024
Sklep godny polecenia, wszystko bez najmniejszego zarzutu.