6 wrz 2024
Tablo wykonane bardzo dobrze. Pierwsze przesłane uległo uszkodzeniu w trakcie transportu. Bardzo szybkie zalatwiienie wymiany. Bardzo dobry kontakt, niezmiernie miła obsługa. Polecam
Drogi Kliencie,
Cieszymy się, że spełniliśmy Twoje oczekiwania! 🎯 Dziękujemy za zaufanie i wybranie naszego sklepu rzezbyzbrazu.pl Twoje zadowolenie jest dla nas najlepszą motywacją do dalszej pracy. 💪 Mamy nadzieję, że rzeźby przyniosą Ci radość i dodadzą uroku Twojej przestrzeni na wiele lat. 🏡
Z poważaniem,
Zespół rzezbyzbrazu.pl 🌼🖼️
14 lis 2023
Odpowiedź ze sklepu rzezbyzbrazu.pl
23 lis 2023
Drogi Kliencie,
Dziękujemy jest nam niezmiernie miło słyszeć, że wszystko przebiegło szybko, elegancko i sprawnie. 🌟🌟🌟🌟🌟 To dla nas ogromna radość, że nasze starania przyczyniają się do zadowolenia klientów. Dołożymy wszelkich starań, aby Twoje kolejne doświadczenia z nami były równie pozytywne!
Z wyrazami uznania,
Zespół rzezbyzbrazu.pl 👍💼🎩
13 lis 2023
Odpowiedź ze sklepu rzezbyzbrazu.pl
23 lis 2023
Drogi Kliencie,
Serdecznie dziękujemy za pięciogwiazdkową recenzję! 🌟🌟🌟🌟🌟 To dla nas ogromne wyróżnienie i motywacja do dalszej pracy. Zapraszamy ponownie do rzezbyzbrazu.pl – zawsze staramy się, aby kolejne zakupy były równie udane. 😊
Ciepłe pozdrowienia,
Zespół rzezbyzbrazu.pl ❤️🎨