Otrzymałam nie te zasłony, które zamówiłam okk każdy może się pomylić ale celowe wprowadzanie klienta w błąd już nie jest dopuszczalne brak na stronie informacji, że zasłony są sztukowane z kilku kawałków i informacja telefoniczna od jak domniemam pracownicy że jest to widoczne na zdjęciu... Proszę Pani jeśli powiększy się do maksymalnej wielkości i ma się lupę to taaak. Na pewno więcej zakupów na tej stronie nie dokonam i nie polecę nikomu!!! Zresztą jak widać po komentarzach nie ja pierwsza i pewnie nie ostatnia
Opinie nt. sklepu Sklep z tekstyliami nietylkofiranki.pl
Opinia
7 paź 2024
5 paź 2024
25 wrz 2024
Nie jest to pierwszy zakup. Z każdego zakupu jestem bardzo zadowolona. Śledzę Wasze produkty. Wysoko cenię jakość produktów i staranne wykonanie, estetykę zapakowania oraz błyskawiczną dostawę
26 wrz 2024
Dziękujemy za wybór naszej oferty :)
11 wrz 2024
Firanki są śliczne 😁szara szeroka gipura jest piękna a woal bialutki a firana asymetryczna delikatna 😁 dostawa szybka bezproblemowa 😁to nie pierwsze zamówienie i nie ostatnie 😁polecam
12 wrz 2024
Pięknie dziękujemy i obiecujemy, że zrobimy wszystko, co w naszej mocy by zawsze tak było :)
14 wrz 2024
Zasłony
Raz zamówiłam zasłony i drugi raz zamówiłam zasłony i...zamówię trzeci raz.
Jakość idealna,ceny po prostu porywają do kolejnych zakupów,wszystko szybko,sprawnie i polecam♥️
18 wrz 2024
Serdecznie dziękujemy za miłe słowa :)
Szybko i sprawnie.
Szybko, sprawnie, firanki bardzo ładne woal na taśmie, ślicznie układają się , dobrze odszyte, wyglądają jak poranna mgiełka,..jestem b.zadowolona..polecam sklep.
19 wrz 2024
Serdecznie dziękuję bardzo szybka dostawa.
Zasłony welurowe kolor ceglany + poszewki+pokładki + koc w tym samym kolorze wszystko porządnie wykonane.
27 wrz 2024
Polecam, bardzo szybka wysyłka, produkt zgodny z zamówieniem, a kolor jeszcze piękniejszy niż na zdjęciu podglądowym 😃
28 wrz 2024
Pościel jest świetna , bardzo przyjemny materiał . Bardzo polecam i napewno jeszcze zrobię tu zakupy nie raz 🫶🏻
26 wrz 2024
Towar jak w opisie i na zdjęciu (spinki do zasłon, szare), bardzo ładne i praktyczne. Szybka wysyłka, polecam
26 wrz 2024
Gorąco dziękujemy za polecenie :)
11 wrz 2024
Błyskawicznie zrealizowane zamówienie, towar zgodny z opisem, świetna komunikacja ze sprzedającym. Brawo!!!
12 wrz 2024
Jest nam niezmiernie miło czytać opinie od zadowolonego Klienta :) Dziękujemy :)
23 wrz 2024
Bardzo ładne zasłony w kolorze wrzosowym przełamane szarym. Wysłane szybko. Dobrze zabezpieczona paczka.
23 wrz 2024
Dziękujemy za wybór naszej oferty :)
27 wrz 2024
Witam .to moj drugi zakup zasłonek i firanek ,jestem bardzo zadowolona z zakupu. Polecam gorąco 👍
9 wrz 2024
Zasłony piękne,cudnie wyglądają na oknie,kolor pasuje jak najbardziej.
Zamówiłam kolejne 8 sztuk😁
12 wrz 2024
Bardzo się cieszymy, że produkt spełnił Pani oczekiwania :) Dziękujemy :)
23 wrz 2024
Zamówiony towar przyszedł szybko, zgodny z oczekiwaniami, dobra jakość, ładne kolory. Polecam!
24 wrz 2024
11 wrz 2024
Produkt zgodny z opisem, polecam współpracę z tym sklepem.
Napewno zamówię kolejne produkty.
12 wrz 2024
Serdecznie dziękujemy :) dołożymy wszelkich starań by utrzymać jakość usługi i towaru :)