Opinie nt. sklepu Sklep z tekstyliami nietylkofiranki.pl Jestem na tak Szybki czas realizacji,polecam:)
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu Sklep z tekstyliami nietylkofiranki.pl Bardzo nam miło, dziękujemy :)
Super szybka przesylka .Dziekuje
Wszystko ok. Kolor koca piękny
Pomocny
Wszystko super zgodne z opisem.
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu Sklep z tekstyliami nietylkofiranki.pl Dziękujemy za wybór naszej oferty :)
Towar spełnił moje oczekiwania
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu Sklep z tekstyliami nietylkofiranki.pl Serdecznie dziękujemy za miłe słowa :)
Pomocny
Firanki są super bardzo polecam
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu Sklep z tekstyliami nietylkofiranki.pl Gorąco dziękujemy i polecamy się na przyszłość :)
Super wszystko. Pozdro Grażyna
Pomocny
Szybko, towar super. Polecam.
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu Sklep z tekstyliami nietylkofiranki.pl Gorąco dziękujemy za polecenie :)
Pomocny
Wszystko ok za te pieniądze
Wysoka jakość niska cena
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu Sklep z tekstyliami nietylkofiranki.pl Dziękujemy serdecznie i polecamy się na przyszłość :)
Super gatunek, super ceny
Wszystko ok szybka dostawa
Agnieszka Podkładki super. polecam
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu Sklep z tekstyliami nietylkofiranki.pl Serdecznie dziękujemy za polecenie :)
Szybka reakcja na kontakt
Szybka wysyłka, towar ok