Opinie nt. sklepu Sklep z tekstyliami nietylkofiranki.pl Firanki zgodne z opisem i zdjęciem,szybka wysyłka,polecam
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu Sklep z tekstyliami nietylkofiranki.pl Serdecznie dziękujemy za polecenie :)
Pomocny
Zaslony super pięknie się prezentują jestem zadowolona
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu Sklep z tekstyliami nietylkofiranki.pl Bardzo nam miło, dziękujemy :)
Pomocny
Bardzo ładne firanki, szybka i sprawna obsługa. Polecam
Wszystko bez zarzutu.
Koce dobrej jakości, ładne kolory.
Pomocny
Zaslony bardzo ładne. Kolor idealny, taki jak chciałam.
Pomocny
Czarne zasłony Przesyłka dotarła terminowo. Jakość za niezłą cenę.
Pomocny
Polecam, szybko i sprawnie, wszystko zgodne z opisem.
Pomocny
Wszystko ok towar zgodny z opisem ekspresowa wysyłka
Pomocny
Wysyłka na czas, produkt taki jak w opisie. Polecam.
Pomocny
Szybka wysyłka oraz towar zgodny z opisem, polecam 😀
Pomocny
Szybka wysyłka. Wszystko ładne takie jak chciałam.
Pomocny
Bardzo fajne firany Bardzo polecam szybka dostawa
Świetny, błyskawiczny kontakt. Zadowolenie na 100%
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu Sklep z tekstyliami nietylkofiranki.pl Bardzo dziękujemy za miłe słowa <3
Polecam Produkty zgodne z opisem. Szybka wysyłka. Polecam
Pomocny
Bardzo szybki termin Real zqcjo zamówienia.Brawo.
Pomocny
Szybko bezproblemowo , towar zgodny z zamówieniem
Pomocny
Bardzo ładna, solidnie wykonana. Atrakcyjna cena
Pomocny
Serdecznie polecam Szybka dostawa.Produkt zgodny z opisem.polecam
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu Sklep z tekstyliami nietylkofiranki.pl Gorąco dziękujemy za polecenie :)
Pomocny
Świetny produkt w dobrej cenie, szybka wysyłka
Pomocny
Opinia Firanki ok polecam ślicznie wyglądają na oknie