Otrzymałam nie te zasłony, które zamówiłam okk każdy może się pomylić ale celowe wprowadzanie klienta w błąd już nie jest dopuszczalne brak na stronie informacji, że zasłony są sztukowane z kilku kawałków i informacja telefoniczna od jak domniemam pracownicy że jest to widoczne na zdjęciu... Proszę Pani jeśli powiększy się do maksymalnej wielkości i ma się lupę to taaak. Na pewno więcej zakupów na tej stronie nie dokonam i nie polecę nikomu!!! Zresztą jak widać po komentarzach nie ja pierwsza i pewnie nie ostatnia
3 tygodnie czekania na zwrot pieniędzy za towar którego nie było na stanie
Brak oferowanego towaru na magazynie .Czas wysyłki długi .Koc cienki . Za poszewki których nie było czekałam ponad 3 tygodnie !!! W międzyczasie kilka razy prosiłam o zwrot pieniędzy za towar którego nie było ale księgowa w tej firmie raz w miesiącu chyba robi zwroty .Nie polecam szkoda nerwów .Nie miałam do czynienia z czymś takim a zamawiam dużo .
Odpowiedź ze sklepu Sklep z tekstyliami nietylkofiranki.pl
Bardzo nam przykro z powodu Pani opinii. Przepraszamy za zaistniałą sytuację. Dołożymy wszelkich starań żeby takie niedogodności nie powtarzały się w przyszłości.
Nie polecam zakupów w tym sklepie. Jakoś produktów bardzo słaba. Na dwa zamówienia które zrobiłam za każdym razem był problem z towarem. Na zwrot środków czeka się 14 dni mimo że to wina sklepu że nie otrzymałam towaru. Robię bardzo dużo zakupów przez Internet i jest to najgorszy sklep z jakim miałam do czynienia. Nic więcej nie kupię w tym sklepie.
10 paź 2024
Jakość koca, który zamówiłem jest poniżej dostatecznej. Całe mieszkanie w kłaczkach, pomimo że koc był prany dwa razy od zakupu. Nie możemy się dosprzątać.
8 godzin temu
Nie zgodne z zamówieniem
Niestety pościel przyszła niezgodna z zamówieniem zamawiałam komplet PISTILA 200×220 a dostałam w ogóle inną w liście szare z beżem i rozmiar 160×200.
Firanka krzywo uszyta.
Zasłona była rozdarta
10 godzin temu
2 paź 2024
22 sie 2024
WPROWADZANIE W BŁĄD!!!
Sklep na swojej stronie ma realizację zamówienia 1 dzień roboczy. Po czym mijają 3 dni bez odzewu..Gdybym sama nie zadzwoniła to nie otrzymałabym żadnej informacji ze strony sklepu że zamówiony towar oczekuje na dostawę z jakiegoś magazynu i ja otrzymam go o wiele później...tak się szanuje klienta..
18 wrz 2024
Szanowny Kliencie, dziękujemy za wybór oferty naszego sklepu. Przepraszamy za zaistniałe problemy i zapewniamy, że zrobimy wszystko, aby takie niedogodności nie powtarzały się w przyszłości. Zapraszamy do ponownych zakupów :)
31 sie 2024
5 sie 2024
16 lip 2024
Poziom jakości -100!!
Diametralna różnica między produktem który otrzymałam vs to co było pokazane na zdjęciach. Zamówiłam narzutę a otrzymałam fatalnej jakości, nierówno uszytą szmatę. W głowie minusie nie mieści jak można wydać coś takiego klientowi!!
17 lip 2024
Dziękujemy za wybór naszej oferty. Bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację. Otrzymaliśmy od Pani zgłoszenie reklamacyjne drogą mailową i wszelkie informację dotyczące sprawy przekazane zostaną w prowadzonej korespondencji.
26 lip 2024
Nie otrzymalam zamowienia ani zadnej informacji o wyslaniu zamowienia.
29 lip 2024
Dziękujemy za wybór naszej oferty. Bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację i zapraszamy do kontaktu z Biurem Obsługi Klienta w celu rozwiązania problemu.
9 gru 2023
Otrzymałam nie te zasłony po drugie są sztukowane z kilku kawałków
15 sty 2024
Dziękujemy za wybór naszej oferty. Przykro nam, że produkt nie spełnił Pani oczekiwań. Otrzymała Pani produkt zgodny z ofertą. Oczywiście ma Pani prawo do skorzystania z prawa do zwrotu, co zresztą Pani uczyniła. Cieszymy się, że finalnie sprawa zakończyła się pomyślnie zwrotem środków za zakup.
30 gru 2023
Do dnia dzisiejszego nie otrzymałem informacji kiedy będę miała zwrot kasy za zwrot towaru 400 zł zero jakiej kolwiek informacji, do d,wonic sie nie można
15 sty 2024
Bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację i opóźnienie w rozpatrywaniu zwrotu. Staraliśmy się rozwiązać sprawę jak najszybciej. Cieszymy się, że finalnie zwrot środków dotarł.
19 gru 2023
Nigdy więcej. Kolor odbiega od rzeczywistości. Totalny brak szacunku dla klienta jeżeli chodzi o obsługę. Jeżeli chcecie się dodzwonić to nie liczcie na to. Albo polecam uzbroić się w duuużą cierpliwość, bo przez 4,20 minut będziesz słyszał jesteś 3 w kolejce, dziękujemy za cierpliwość. Zdjęcie na dowód tego co piszę.
15 sty 2024
Bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuacją. Dołożymy wszelkich starań, aby kontakt z naszym Biurem Obsługi Klienta był łatwiejszy i szybszy oraz aby takie niedogodności nie powtarzały się w przyszłości. Przykro nam, że produkt nie spełnił Pani oczekiwań. Dokonała Pani zwrotu i sprawa zakończyła się pomyślnie zwrotem środków za zakup.
27 gru 2023
Paczki nie otrzymałam
Otrzymałam prośbę o wystawienie oceny ale paczka jeszcze nie została nawet wysłana. Czekam więc, może wyślą.
15 sty 2024
Bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuacją i opóźnienie w realizacji zamówienia. Dołożymy wszelkich starań, aby takie niedogodności nie powtarzały się w przyszłości. Cieszymy się jednak, że sprawa zakończyła się pomyślnie i finalnie przesyłka dotarła.
28 gru 2023
Nie polecam!
Zakupiony koc 21.12.2023 nie został wysłany do tej pory, a jest już 28.12. Ja rozumiem okres świąteczny. Ale już mija 4 dzień roboczy od zakupu. Na stronie jest deklaracja wysyłki w ciągu 1-2 dni roboczych. To miał być prezent dla babci, która kończy 02.01.2024 100 lat! Przesyłka nie zdąży dojść na czas! W tym dniu będzie przedstawiciel prezydenta miasta, prasa, telewizja. Nie omieszkam więc podać nazwy tej firmy i opisać niekompetencji, dlaczego babcia nie dostała prezentu na czas.
15 sty 2024
Bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuacją i opóźnienie w realizacji zamówienia. Dołożymy wszelkich starań, aby takie niedogodności nie powtarzały się w przyszłości. Cieszymy się jednak, że sprawa zakończyła się pomyślnie i finalnie przesyłka dotarła na czas. Składamy najlepsze życzenia dla Pana Babci :)
27 mar 2024
Brak informacji o łączeniu materiałów
Opóźniony czas dostawy beż informacji o tym.
Brak informacji o łączeniu materiałów. Zasłony nie są jednolity ciągłym materiałem tylko połączonymi dwoma ze soba .w przypadku wzoru czyli tymi które zamówiłam wzory na łączeniach nie pokrywają się więc łączenie jest widoczne gołym okiem.Pełno wystających nitek .Materiał generalnie ok ale musowo do prasowania .Pomijam oczywiste że do przeprania.Zdarza się mu elektryzować.
28 mar 2024
Dziękujemy za wybór naszej oferty. W systemie nie mamy odnotowanego zgłoszenia reklamacyjnego. Bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację i zapraszamy do kontaktu z Biurem Obsługi Klienta w celu rozwiązania problemu.
18 lis 2023
Niestety koce które kupiłam są bardzo kiepskiej jakości. Oczywiście na zdjęciu nie można tego było zauważyć ,że np.koc bordowy jest krzywy ,krzywo cięty materiał, obszycia są jakby się ktoś uczył a ilość resztek materiałowych ,kudełków niestety spora. Rozumiem teraz ,że to chińska, bardzo niska jakość...myślałam ,że kupuje u producenta polskiego i jestem zawiedziona.