a4a.pl

Opinie (360) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (1061)

Dobry

23 lut 2024
Bardzo szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem, oryginalny. Minus za słabo zabezpieczoną przesyłkę. 2 pary butów spakowane w reklamówkę firmową (zgrzewana bądź klejona). W każdym razie pudełka pogniecione, całe szczęście buty bez uszczerbku.

17 lut 2024
NAJGORSZY SKLEP, W JAKIM ROBIŁAM ZAKUPY. Ostrzegam przed zakupami w a4a!!! Kupiłam za małe buty, zwróciłam je po 20 godz. od odebrania z paczkomatu. Sprzedawca posądził mnie, że odesłałam buty używane (po 20 godzinach) i zmusił do przyjęcia zwrotu. Kiedy nie chciałam ich przyjąć, tłumacząc, że nie używałam butów, bo były za małe, zaproponowano mi zwrot 10% wartości. Przesłano mi zdjęcia z przybrudzonymi podeszwami, które takie były w momencie otrzymania przeze mnie butów, lecz nie zwróciłam na to uwagi. Czuję się oszukana i nabita w butelkę, potraktowana nierzetelnie i niesprawiedliwie. CZUJĘ SIĘ OKRADZIONA!!!

Opinie nt. sklepu a4a.pl

3 lip 2024

Zdecydowanie polecam!

Czas realizacji szybszy niż pierwotnie informowano, bardzo polecam!
5 lip 2024
23 lut 2024
29 kwi 2024
Rewelacyjna transakcja. Ekspresowa wysyłka. Życie byłoby znacznie prostsze i piękniejsze, gdyby każdy sprzedawca postępował w ten sposób. Profesjonalnie zapakowany produkt. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Polecam serdecznie.
25 kwi 2024
click and collect - można wybrać przez internet ileś modeli, które mniej-więcej mogą mi odpowiadać, a potem je wszystkie naraz dokładnie obejrzeć na żywo i wybrać DOKŁADNIE taki, który w danym momencie potrzebuję
19 gru 2023

rewelacja

bardzo szybka dostawa, informacja o statusie na bieżąco, przyjazne formy płatności. Dla mnie pierwsza transakcja, ale jestem bardzo zadowolony
24 gru 2023
Obsługa bardzo pomocna i niezwykle miła. Sprawdzono dostępność, zaproponowano dodatkowy rabat i ekspresowo wysłano towar! Polecam!
10 sty 2024
Produkt spełnia moje oczekiwania Dostawa dotarła szybko zgodnie z zamówieniem polecam Plecak North Face to gwarancja jakości
4 gru 2023
Szybka i sprawna realizacja zamówienia. Na bieżąco informowanie o statusie zamówienia. Towar oryginalny. Sklep godny polecenia.
11 sty 2024
Szybka obsługa , dobra cena, towar zgodny z opisem polecam ten sklep dla wszystkich którzy szukają okazji i dobrej obsługi
11 sty 2024

Świetny sklep, zakupy udane

Zakupy bardzo udane. Przesyłka wysłana we wtorek, odebrana w środę. Buty wygodne, swoje kosztują, ale są bardzo dobre.
4 gru 2023
Buty bardzo wygodne, bardzo szybka wysyłka (zamówienie w czwartek wieczorem, w sobotę buty były już w paczkomacie).
11 gru 2023
Bardzo dobry kontakt i szybka przesyłka. Kurtka bardzo ładna,mam nadzieję że będzie się dobrze użytkować.
23 gru 2023
Wszytko ok.Zrezygnowałem z zakupów,bo trochę się pogubiłem z płatnością,ale wrócę do sklepu na pewno .
14 lut 2024
Ekspresowa realizacja zamówienia. Zakupiony przedmiot zgodny z opisem i zdjęciami na stronie sklepu.
15 mar 2024
Bardzo szybka wysyłka Produkt zgodny z ofertą Jestem bardzo zadowolona polecam zakupy
2 lis 2023
Osobiście jestem zadowolony, zamówienie zostało zrealizowane szybko.,sprawnie. Polecam.
Odpowiedź ze sklepu a4a.pl
14 lis 2023
Panie Mariuszu zapraszamy ponownie :) Pozdrawiam
13 gru 2023
Wszystko super. Polecam Kurtki szukałam wszędzie a tu znalazłam pełna rozmiarówkę. 🥳
15 mar 2024
Szybka dostawa. Zamówienie zgodnie z oczekiwaniami. Świeżutkie, nowiutkie. Dziękuję
2 mar 2024
Super ! Szybka wysyłka , buty mega fajne, wszystko odbyło się tak jak oczekiwałem.