21 lut 2024
Podoba mi się szybki termin dostawy szczególnie dostarczenie przesyłki przez kuriera firmy UPS. Kurier jest zawsze uprzejmy i jeśli nie zastanie nikogo w domu zawsze dzwoni. Nie podoba mi się sposób rabatowania. Chodzi o to że trzeba szukać tych kodów a ostatnio nie udało mi się z niego skorzystać mimo że był nie wchodził. Według mnie kody rabatowe powinny być widoczne przy zamówieniu lub byl naliczany rabat automatycznie przy podsumowaniu zamówienia. Korzystam z waszych produktów od lat i jestem bardzo zadowolony niestety ceny produktów są wysokie.
Ogólnie, kupowane przeze mnie od wielu lat wyroby są bardzo dobre. Ocenę zaniżyłem świadomie, gdyż wielu produktów, które chciałem zamówić, np. groszek ptysiowy, było niedostępnych. Do tego od kilku dni dostaje informację mailem, że nie dokończyłem zamówieni ( chodzi o zapłatę ): coś poknocili programiści. I to by było na tyle, z poważaniem Roman Buszkiewicz
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Gorąco polecam!
6 sty 2024
Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że byliśmy w stanie szybko zrealizować Twoje zamówienie. Naszym celem zawsze jest dostarczanie usług na najwyższym poziomie, więc doceniamy Twoje rekomendacje. Dziękujemy za wybór naszego sklepu.
29 gru 2023
Świetne produkty, dostarczone bardzo szybko. Polcema
6 sty 2024
Dziękujemy za miłe słowa! Jesteśmy bardzo zadowoleni, że nasze produkty spełniły Twoje oczekiwania, a dostawa przebiegła sprawnie i szybko. Pozdrawiamy :)
28 gru 2023
Super kontakt ze sprzedawcą, szybka dostawa. Polecam
6 sty 2024
Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że wszystko przebiegło sprawnie i szybko. Zapraszamy ponownie :)
26 maj 2024
Bułki PKU są nieco za twarde
Super szybka wysyłka.
23 cze 2024
Dziękujemy za Twój komentarz oraz informację na temat bułek PKU. Przepraszamy, że nie spełniły Twoich oczekiwań pod względem tekstury. Postaramy się przeanalizować tę informację i dostosować nasze procesy produkcyjne, aby poprawić ich jakość,
Cieszymy się jednak, że byłeś zadowolony z szybkiej wysyłki. Twoja opinia jest dla nas bardzo ważna, ponieważ pomaga nam ciągle się doskonalić. Jeśli masz dodatkowe uwagi lub pytania, proszę daj nam znać. Jesteśmy tu, aby pomóc. Pozdrawiamy :)
13 gru 2023
Dostawa szybka i wszystko zgodne z opisem. Polecam.
15 gru 2023
Dziękujemy bardzo za opinię.
15 kwi 2024
bardzo dobry kontakt, szybka realizacja zamówienia
16 cze 2024
Serdecznie dziękujemy za pozytywny komentarz! Cieszymy się, że doceniasz naszą obsługę oraz szybkość realizacji zamówienia. Pozdrawiamy :)
18 sty 2024
Zamawiałem chleby. Są smaczne. Szybka realizacja.
18 sty 2024
Dziękujemy bardzo za pozytywną opinię. Zapraszamy ponownie.
17 gru 2023
Bardzo szybka dostawa i słodki prezencik od firmy🥰
21 gru 2023
Dziękujemy bardzo za opinię 🥰
18 lut 2024
Szybka dostawa, wysoka jakość produktów. Polecam.
28 lut 2024
Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że jesteś zadowolona zarówno z szybkości dostawy, jak i z jakości naszych produktów. Pozdrawiamy :)
4 gru 2023
Zakupy robię już prawie 10 lat, jestem zadowolona
22 gru 2023
Dziękujemy bardzo za opinię! Cieszymy się bardzo, że jest Pani z nami od tylu lat, a nasze produkty i usługi spełniają Pani oczekiwania. Pozdrawiamy serdecznie :)
14 maj 2024
Szybka wysyłka. Dobry towar. Dobrze zapakowane.
23 cze 2024
Dziękujemy za Twoją pozytywną opinię! Cieszymy się, że doceniasz naszą szybką wysyłkę, dobrą jakość towaru i staranne pakowanie. Pozdrawiamy!
4 lut 2024
Szybka realizacja, doskonałe produkty. Polecam!
12 lut 2024
Dziękujemy bardzo za pozytywną opinię oraz polecenie naszej firmy. Pozdrawiamy!
Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię! Pozdrawiamy :)
29 kwi 2024
Produkty dobre. Dobry kontakt z obsługą Polecam
16 cze 2024
Dziękujemy za Twoją pozytywną opinię! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszych produktów oraz kontaktu z naszą obsługą klienta. Twoja rekomendacja jest dla nas bardzo ważna! Zapraszamy ponownie!
15 kwi 2024
Wszystko ok
Szybka realizacja produkty zgodne z zamowieniem
16 cze 2024
Dziękujemy bardzo za pozytywna opinię! Cieszymy się, że doceniasz szybkość realizacji zamówienia oraz jakość obsługi. Zapraszamy ponownie :)
26 lut 2024
Wszystko świeże i ekspresowa dostawa ,polecam !
28 lut 2024
Bardzo dziękujemy za opinię :)
22 cze 2024
Szybka dostawa, wszystko na plus, polecam 👍🏼🙂
5 sie 2024
Bardzo dziękujemy za pozytywna opinię :)
10 maj 2024
The products were packed so carefully - SUPER
23 cze 2024
Thank you for your positive feedback! We're delighted to hear that you appreciated the careful packing of our products. Ensuring that your items arrive in perfect condition is very important to us.