18 lis 2023
Sklep wywiązał się z zamówienia bardzo sprawnie, byliśmy w trakcie prac wykończeniowych elewacji i zabrakło nam materiałów, jeden telefon i na drugi dzień wszystko było kontynuowane pierwsze i drugie zamówienie żadnych zastrzeżeń, wzorowo.
Zerowy albo bardzo słaby kontakt z dostawcą. Nie odpowiada na maile, telefony. Opóźnienie w dostawie, zrealizowana 1/3 zamówienia, brak faktury sprzedaży. Nie polecam. Amatorszczyzna.
Trzecia z kolei przesyłka nie realizowana w terminie.
Brak odpowiedzi na maile.
7 dni za mało na realizację zamówienia?!
Nie mam materiałów do realizacji prac.
Dla mnie to koniec współpracy.
Odbierać telefony, odpisywać na maila, wysyłać zamówienie nie po 10dniach , wysyłać produkt zgodny z zamówieniem.
14 paź 2024
Tragedia. Handlują towarek, którego nie mają. 2 tyg czekam na przesyłkę i dalej jej nie otrzymałem
9 paź 2024
Zbyt długo czekam na realizację zamówienia. W firmie nikt nie odbiera telefonów
8 paź 2024
30 kwi 2024
28 maj 2024
Nie otrzymałam przesyłki do dnia dzisiejszego, a zamawiałam 12 maja nie ma z nikim kontaktu, nie polecam....
6 cze 2024
totalny brak kontaktu mimo paru wysłanych maili i telefonów, czy ta firma w ogóle funkcjonuję ?
22 sty 2024
Wysłać mi towar zamówiony 10 dni temu
29 sty 2024
informacje o czasie realizacji zamówienia( 2 dni)są sprzeczne ze stanem faktycznym,
po pięciu dniach brak informacji kiedy zlecenie zostanie zrealizowane a na budowie terminy gonią jak zawsze.
25 lis 2023
Nadal nie otrzymałem przesyłki, niestety numer telefonu nie działa podobnie czat - mam nadzieję że to nie oszustwo
12 lut 2024
Co zrobic zeby poprawic jakosc usług? Wysłac zamowiony towar i odbierac telefony albo odpowiadać na maile
31 gru 2023
Zamówienie poszło 26 grudnia ,zapłacone i do 31 grudnia żadnej wiadomości co się dzieje z zamówieniem.
15 mar 2024
Odbierać telefony, odpisywać na maile! Zero kontaktu z Państwa strony.
9 lut 2024
Od 23-01-2023 do 09-02-2024 zamówienie nie dotarło.
24 sty 2024
Minął ponad tydzień i brak informacji o zamówieniu.