8 gru 2023
Bardzo lubię Wasz sklep .Fajne produkty, duży wybór, różnorodność proponowanych produktów i dobra jakość. Ubieracie właściwie całą rodzinę:}
kontakt z Państwem też ok. od zamówienia produktów aż po ich odbiór. Ten proces ułatwia wiele możliwości opłacenia zamówienia i jego odbioru. Trochę długo trzeba czekać na realizację zamówienia ale to już wiem więc zamawiam produkty z odpowiednim wyprzedzeniem ale jeśli dałoby się to poprawić byłoby super:}
Na przesyłkę czekałam ponad dwa tygodnie. Wysyłka miała być w środę. W środę zapytałam sklep (ponieważ nie miałam więcej informacji) czy da radę dostarczyć mi paczkę do weekendu ponieważ w niedzielę opuszczam kraj, otrzymałam wiadomość że oczywiście paczka zostanie wysłana jutro czyli w czwartek. W piątek dopiero dostałam komunikat że jest nadana i nie doszła nawet do soboty.
Napisałam ponownie do sklepu i przypadkowo zostałam poinformowana, że jednak były problemy z dostawą. Więc dlaczego jeśli były takie problemy dostałam wiadomość że paczka będzie wysłana JUTRO?!
Brak organizacji! Nie zamówię już tam nic więcej i nie polecam... To co pisze na stronie i wiadomości od sklepu są niepoprawne.
Opinie nt. sklepu rafjolka.pl/
2 paź 2024
2 paź 2024
Zamówiłam 3 koszulki nocne podczas zamawiana towar był niby dostępny. Następnie otrzymałam informację że nie ma 2 pozycji i nastąpi zwrot pieniędzy. Pytam po co wystawiać produkt którego nie ma w sprzedaży. Zależało mi na tych wybranych koszulach a nue na zwrócić kasy. Jestem zawiedziona podejściem do kupującego.
30 wrz 2024
Piżamy damskie ,które zamówiłam są bardzo dobrej jakości i piękne kolorystycznie . Takie jak na zdjęciu.
15 wrz 2024
Materiał miły w dotyku, starannie uszyte piżamki. Rozmiarówka trochę zawyżona.