LEDisON.com.pl- Logo - Opinie

LEDisON.com.pl

Opinie (408) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (912)

23 lip 2024
Moje pierwsze zamówienie w ledison dotarło szybko i bez problemów. Niestety podczas instalacji dwa z zamówionych włączników okazaly się wadliwe. Firma szybko rozpatrzyła reklamację i przysłała nowe działające włączniki. Dobry kontakt, sprawne działanie, a ceramiczne włączniki są super! Polecajka!

9 cze 2024
Zamówiłam lampy, bez żadnej informacji na maila został wydłużony czas zamówienia. Dopiero po założeniu konta i zalogowaniu się w szczegółach zamówienia była informacja „ Realizacja Twojego zamówienia została chwilowo wstrzymana. Niestety nie mamy w magazynie wszystkich produktów niezbędnych do skompletowania zamówienia. Wznowimy realizację zamówienia natychmiast po otrzymaniu dostawy.” Lampy miały być dostarczone już 4 dni temu, a my nawet nie mamy informacji kiedy będzie przewidziana dostawa. Nie polecam.

Opinie nt. sklepu LEDisON.com.pl

9 lip 2024
5 lip 2024
3 lip 2024
9 lip 2024

Wprowadzenie w błąd? Oszustwo?

Zamówienie złożyłam 01.07. Do dnia dzisiejszego tj 09.07 mimo informacji na stronie sklepu że produkt jest dostępny i wysyłka nastąpi następnego dnia nie otrzymałam lampy!!!! Osobiście wykonałam telefon do sklepu w dniu 05.07 z zapytaniem o moje zamówienie (bo ze sklepu nie było nawet maila że przepraszają za wprowadzenie w błąd, że tak naprawdę tej lampy nie było i nie ma na stanie i trzeba ją sprowadzać) i usłyszałam że może w kolejnym tygodniu
11 lip 2024

Bałagan i olewanie klientów

Zamówiłem tydzień temu element. Zachęciła mnie do zakupu szybka dostawa „wysyłka jutro”. Od 5 dni jest info że czekacie na dostawę. Nikt się nie zgłosił i poinformował kiedy będzie dostawa czy mogę czekać. A skoro wiecie źe juz nie ma tego w magazynie to dlaczego tego nie zmienicie w ofercie. Tam jest nadal wysyłka jutro. A kogo to obchodzi. Tak jak i komentarz który napisałem. Będą następni.
6 lip 2024
Zakupy, realizacja, dostawa na pięć gwiazdek, odejmuję dwie gwiazdki za przerwane dwa przewody i jedynie skręcone bez izolacji... Ale działają i balkon wygląda super.
15 lip 2024
Dostałem informację o ocenie sklepu. Na produkt już czekam sporo czasu i nie ma nawet informacji o wysyłce. Słabo, słabo.
4 lip 2024
Zamówienie nie przyszło. Brak informacji o braku produktu przy zamówieniu.
8 lip 2024
towar nie dotarl poki co.
2 sie 2024
10 lip 2024
3 maj 2024
SUPER sklep! Widać, że zależy im na Kupującym. Prosiłam o pilną wysyłkę i mimo długiego weekendu wszystko udało się na czas. Info o zamówieniu/wysyłce - na każdym etapie czyli kontakt w każdej chwili. Dziękuję i POLECAM
5 gru 2023
Szybka i sprawna realizacja zamówienia na plus. Niestety zamówiony sprzęt działa z różnym powodzeniem. Zdalne sterowanie nakładkami do żarówek raz działa a innym razem niestety nie reaguje na pilota.
1 kwi 2024
Lampy dokładnie takie jak na zdjęciach. Jeden z kloszy został uszkodzony w transporcie, ekspresowo otrzymałam nowy. Jestem bardzo zadowolona i szczerze polecam. Dodatkowo bardzo przystępna cena
12 mar 2024
Kontakt z klientem najpierw miało być tak że dość późno miała być przesyłka i napisali mi to a potem jakoś się okazało że bardzo szybko przyszła lampa jestem bardzo Wdzięczna
29 sty 2024
Polecam wszystkim.Bardzo profesjonalne podejście i super kontakt.Mimo niewielkich niedogodności bardzo szybka reakcja.Towar zgodny z oczekiwaniami.
18 mar 2024
Bardzo dobra komunikacja ze sklepem, nastawionym na klienta :) a do tego piękne gniazdka i łączniki :) serdecznie polecam!
6 mar 2024

Rewelacja

Sklep polecony przez dekoratorkę wnętrz. Pan Tomasz pomocny cierpliwy i dbający o klienta. Wysyłka expres