23 lip 2024
Moje pierwsze zamówienie w ledison dotarło szybko i bez problemów. Niestety podczas instalacji dwa z zamówionych włączników okazaly się wadliwe. Firma szybko rozpatrzyła reklamację i przysłała nowe działające włączniki.
Dobry kontakt, sprawne działanie, a ceramiczne włączniki są super! Polecajka!
Zamówiłam lampy, bez żadnej informacji na maila został wydłużony czas zamówienia. Dopiero po założeniu konta i zalogowaniu się w szczegółach zamówienia była informacja „
Realizacja Twojego zamówienia została chwilowo wstrzymana. Niestety nie mamy w magazynie wszystkich produktów niezbędnych do skompletowania zamówienia. Wznowimy realizację zamówienia natychmiast po otrzymaniu dostawy.”
Lampy miały być dostarczone już 4 dni temu, a my nawet nie mamy informacji kiedy będzie przewidziana dostawa. Nie polecam.
Podejście do klienta na zerowym poziomie. Nie odbieracie telefonów, jak już ktoś odbierze, to nic nie wie na temat zamówienia. Nie oddzwoni z informacją ponieważ wie, że o tym zapomni :D Zamówienie miało być na drugi dzień, po tygodniu nie dostałem żadnej informacji co się z nim dzieje i dlaczego nie zostało wysłane.
8 paź 2024
Nie polecam, brak informacji przy zamówieniu, że jednak zamówienia będzie realizowane dłużej niż informacja podczas składania zamówienia. W zasadzie brak konkretnego terminu, kiedy otrzymam zamówienie może wtedy a może nie wtedy
18 godzin temu
kolejna żenada , oferują towar z opisem ; Dostępny :Wysyłka jutro
mija 5 dni i nic , ściema po całości
7 paź 2024
Brak towaru
Pomimo dostępności towaru na stronie, brak faktycznej dostępności na stanie.
85 mail o wystawienie oceny, nie wytrzymałem.
9 paź 2024
22 wrz 2024
20 wrz 2024
24 sie 2024
Na stronie info o dostępności i wysyłce produktu w 3dni po czym info o anulowaniu zamówienia…bez wyjaśnień. Słabo! 👎
29 sie 2024
Moja wysyłka została anulowana, nie podając dokładnych powodów, ani nie oferując nic innego w zamian
4 sie 2024
Beznadziejny sklep oszukujący Klientow
14 sie 2024
2 sie 2024
9 lip 2024
Wprowadzenie w błąd? Oszustwo?
Zamówienie złożyłam 01.07. Do dnia dzisiejszego tj 09.07 mimo informacji na stronie sklepu że produkt jest dostępny i wysyłka nastąpi następnego dnia nie otrzymałam lampy!!!! Osobiście wykonałam telefon do sklepu w dniu 05.07 z zapytaniem o moje zamówienie (bo ze sklepu nie było nawet maila że przepraszają za wprowadzenie w błąd, że tak naprawdę tej lampy nie było i nie ma na stanie i trzeba ją sprowadzać) i usłyszałam że może w kolejnym tygodniu
11 lip 2024
Bałagan i olewanie klientów
Zamówiłem tydzień temu element. Zachęciła mnie do zakupu szybka dostawa „wysyłka jutro”. Od 5 dni jest info że czekacie na dostawę. Nikt się nie zgłosił i poinformował kiedy będzie dostawa czy mogę czekać. A skoro wiecie źe juz nie ma tego w magazynie to dlaczego tego nie zmienicie w ofercie. Tam jest nadal wysyłka jutro. A kogo to obchodzi. Tak jak i komentarz który napisałem. Będą następni.
15 lip 2024
Dostałem informację o ocenie sklepu. Na produkt już czekam sporo czasu i nie ma nawet informacji o wysyłce. Słabo, słabo.
4 lip 2024
Zamówienie nie przyszło. Brak informacji o braku produktu przy zamówieniu.
8 lip 2024
towar nie dotarl poki co.
10 lip 2024
9 cze 2024