Opinie nt. sklepu beautifly.eu Polecam Otrzymałam zamówiny produkt. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Świetny zakup w dobrej cenie .Wykonanie solidne i bardzo ładny design.
Pokaż więcej Świetna obsługa i kontakt ,robienie zakupów jest przyjemnością . Ocena w skali od 1do 5 raczej na 6 . Serdecznie pozdrawiam .
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu beautifly.eu Polecam firmę. Miałam małą usterkę, dermapen dostałam nowy. Wszystko sprawnie i bardzo profesjonalnie załatwione. Polecam 👍❤️
Pokaż więcej Jestem pod wrażeniem! Jako osoba, która zawsze szuka szybkich i skutecznych rozwiązań do pielęgnacji, jestem pod wrażeniem Prestige Tri-Action.
Pokaż więcej Wszystko zgodnie z opisem, bardzo szybka wysyłka i dostawa. Towar bardzo dokładnie zabezpieczony i zapakowany. Polecam
Pokaż więcej Szybka dostawa, wspaniały kontakt. Juz po pierwszym użyciu widać efekty. Skóra jest bardziej napięta i promienna.
Pokaż więcej profesjonalny sprzęt, łatwość obsługi, czytelne instrukcje, przede wszystkim niesamowite działanie!!!
Pokaż więcej Bardzo mocny wygodny masażer trzeba dużo oliwki dac na skore bo inaczej robią się siniaki
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu beautifly.eu Dziękujemy za opinię :)
Pomocny
Daria Dobrej jakości urządzenia, szczegółowe opisy, bardzo miła obsługa. Szybka wysyłka.
Pokaż więcej Urządzenie jest super, skora gładka dobrze napięta.
Pokaż więcej Szybka wysyłka, płatność za pobraniem, jestem bardzo zadowolona z zakupów. Laser jest super :)
Pokaż więcej Bardzo polecam sklep internetowy! Jestem pod wrażeniem skuteczności produktów do mezoterpii :)
Pokaż więcej Szybka dostawa , super kontakt.
Sprzęt rewelacja, spełnia moje oczekiwania, POLECAM!
Pokaż więcej Perfekcyjne zakupy perfekcyjnych produktów Polecam ze względu na profesjonalne podejście do klienta, ekspresową realizację.
bardzo szybka realizacja zamówienia super obsługa telefoniczna kompetentna
Pokaż więcej Druga szczoteczka jaka kupuje z tej firmy na prezent i znow trafiony. Polecam
Pokaż więcej Witam, to moje drugie urządzenie od Beautifly z czystym sumieniem polecam!!!
Pokaż więcej Polecam Produkt na prezent dotarł na czas. Wszystko zgodnie z zamówieniem. Polecam.
Pokaż więcej Bardzo szybka dostawa! Świetne zestawienie do twarzy, włosów oraz ciała.
Pokaż więcej Urządzenia są świetne !!!! Mam ich już kilka i jeszcze kupię następne