16 lis 2023
Szybki zakup, towar zgodny z opisem na stronie, ekspresowa wysyłka; poduszka termoplastyczna kupiona na prezent - a obdarowana osoba bardzo zadowolona z prezentu :)
Poduszki rewelacyjne, mieciutkie. I do siedzenia i do oparcia pleców. Mam 3 rodzaje I każda świetna. Moja pracownica też chwali swoją do siedzenia.
Nie dostałam jednak po raz drugi opaski na oczy, choć dwukrotnie zaznaczyłam, że chcę dostać.
25 lut 2024
Jestem bardzo zadowolona z poduszki i świetnej obsługi. Polecam państwa produkty i firmę wszystkim znajomym, ponieważ poduszka bardzo mi pomogła.
17 lis 2023
Poduszka bardzo Wygodna . Wcześniej próbowałam innych z innych sklepów, ta jest bez porównania najlepsza . Plecy nie bolą już
16 lis 2023
Polecam, bardzo wygodnie się śpi, poduszki bardzo wygodne i dobrze trzymają głowę, kręgosłup ma się lepiej
16 lis 2023
Wow, komfort spania poprawił się niesamowicie. Bardzo polecam wszystkim z bólami kregoslupa szyjnego.
21 lut 2024
Bardzo niepewnie podeszłam do zakupu ponieważ przeczytałam w opiniach że produkt miał brzydki zapach nic bardziej mylnego produkt nie miał żadnego przykrego zapach wszystko jest super . Poduszka ortopedyczna jest dla mnie bardzo dobra po kilku dniach używania przyznaje że jestem bardzo za dowolna . Dziękuję
17 mar 2024
Bardzo polecam
Wysyłka odbyła się bardzo sprawnie, paczka odpowiednio zabezpieczona. A sam zakup żałuję że nie odbył się dużo wcześniej, bo kupno odpowiedniej poduszki okazało się strzałem w dziesiątkę, zupełnie inna jakość snu. Polecam zakupy
16 lis 2023
Poduszka na prawdę pomaga i jest zdecydowanie dobrej jakości
Podobało mi się przede wszystkim bardzo szybka realizacja zamówienia, dobrze i jasno wyjaśniony cały proces zamówienia oraz dobrej jakości produkt. Zdecydowanie polecam ten sklep i ich produkty. Robią to na prawdę dobrze.
11 mar 2024
Polecam zakupy w tym sklepie Bardzo profesjonalne podejście do klienta, nienaganna obsługa i kontakt ze sklepem. Paczkę dostałem bardzo szybko miły prezent jako dodatek. Produkty bardzo dobrej jakości przystępnej cenie.
17 maj 2024
Spełnia swoje zadanie jest wygodne dzięki przemyślanemu profilowi i zastosowanym materiałem szyja mniej boli po całej nocy, jednak najlepszy efekt uzyska się śpiąc na plecach nie na boku
10 sty 2024
Szybkość dostawy zasługuje na najwyższą…
Szybkość dostawy zasługuje na najwyższą ocenę a z samych poduszek po przespaniu kilku nocy jestem bardzo zadowolony. Poduszki spełniają moje oczekiwanie i zapewniają komfort spania.
2 paź 2024
Bardzo szybka realizacja zamówienia.Poduszka zgodna z opisem /bardzo wygodna,odpowiednie wymiary i twardość/. Dodatkowy atut nie trzeba zakładać dodatkowego konta żeby dokonać zakupu.
21 lut 2024
Produkt dotarł do mnie w bardzo krótkim czasie jest on naprawdę dobrej jakości. Kontakt ze sklepem jest bardzo szybki A obsługa jest bardzo profesjonalna i prokonsumencka.
5 kwi 2024
Poduszki bardzo wygodne, klocek między nogi - swietnhnpomysl z gumka na nogę, dzięki temu trzyma się całą noc i nie wypada! Poducha do auta bardzo zwiększa komfort jazdy
10 sty 2024
Produszka bardzo wygodna
Poduszka bardzo wygodna, dodatkowo mimo ze popełniłem błąd w zamówieniu ich obsługa była po prostu rewelacyjna. Pierwszy raz się z czymś takim spotkałem. Gorąco polecam
22 kwi 2024
Bardzo dobre i profesjonalny sklep. Zamówienie zrealizowane bardzo szybko miła obsługa, pełne informacje o realizacji zamówienia. Super że daja dodatkowe prezenty
4 gru 2023
Poduszka którą otrzymałam jest tej jakości, jakiej się spodziewałam. Wykonana jest estetycznie, a pianka spełnia swoje zadanie. Jestem zadowolona z zakupu.
27 lut 2024
Najbardziej podobała mi się szybka i fachowa realizacja zamówienia. Zamówienie na drugi dzień. Widać że firma profesjonalnie podchodzi do swoich klientów.