medisleeplife.pl- Logo - Opinie

medisleeplife.pl

Opinie (527) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (527)

Obejmuje Ochronę Kupującego

16 lis 2023
Szybki zakup, towar zgodny z opisem na stronie, ekspresowa wysyłka; poduszka termoplastyczna kupiona na prezent - a obdarowana osoba bardzo zadowolona z prezentu :)

5 lip 2024
Poduszki rewelacyjne, mieciutkie. I do siedzenia i do oparcia pleców. Mam 3 rodzaje I każda świetna. Moja pracownica też chwali swoją do siedzenia. Nie dostałam jednak po raz drugi opaski na oczy, choć dwukrotnie zaznaczyłam, że chcę dostać.

Opinie nt. sklepu medisleeplife.pl

Resetuj
23 maj 2024
Wygodna i praktyczna w użyciu poduszka wraz z ukazanymi zaletami prostego kręgosłupa podczas snu i dobrym samopoczuciem rano / polecam i pozdrawiam :)
30 cze 2024
Rzeczywiście świetna. Na poprzedniej wierciłem się kilka dobrych minut zanim było mi wygodnie. Tu po prostu kładę się i zasypiam. Rewelacja
9 cze 2024
Ekspresowa realizacja zamówienia. Zamówienie zgodne z opisem, bardzo dobra jakość. Na pewno długie podróże staną się przyjemniejsze .
17 maj 2024
Mimo niedowierzania że ta poduszka jest taka dobra okazało się że jest po prostu świetna, teraz nie mam problemu aby przesłać całą noc.
15 maj 2024
Jestem zadowolona z obsługi. Zamówienie zostało dostarczone szybko i bez problemów. Produkt zgodny z opisem, spełnia moje oczekiwania.
16 maj 2024

DZIAŁA:-)

Bardzo sprawna i szybka wysyłka. Towar przetestowany i zgodny z opisem. Mam nadzieję że mi pomoże lepiej się wyspać:-)
15 maj 2024
Super produkty! Nie wiem jak do tej pory mój kręgosłup sobie radził bez poduszek. Mam nadzieję, że długo posłużą :)
2 kwi 2024
Jestem bardzo zadowolona i polecam każdemu poduszkę do profilowaną, śpi się o niebo lepiej niż na innych poduszkach
6 gru 2023
Kupiliśmy poduszki przed podróżą do Tajlandii. Świetnie sprawdziły się w trakcie długiego lotu. Polecam
19 mar 2024
Bardzo dobra obsługa klienta. Szybkie odpowiadanie na wiadomości i bardzo szybka realizacja zamówienia
17 lis 2023

Szybka dostawa, bardzo dobry kontakt. Do zamówionego produktu także nie mam zastrzeżeń.
UW
Urszula W.
Warszawa
1 gru 2023
Jestemm bardzo zadowolona. Szybko, sprawnie, dobry towar. Polecam.
16 lis 2023
Szybkość realizacji i zgodność opisu przedmiotu z rzeczywistoscia
15 lis 2023
Towar zgodny z opisem. Poduszka wygodna. Szybka wysyłka
18 lis 2023
Super produkt zgodny z opisem i oczekiwaniem.
16 lis 2023
Super poduszka , wykonanie eleganckie .
15 lis 2023
"bardzo dobre poduszki,polecam "
Wszystko super, polecam
27 maj 2024
Jestem bardzo zadowolona. Mam kilka poduszek ortopedycznych ale ta zdecydowani jest numerem jeden.
15 sty 2024
Oferta zgodna z rzeczywistością. Towar jakościowo bez uwag. Kontak i obsługa bez zastrzeżeń.