29 mar 2024
Przez pomyłkę zamówiłam dwa certyfikaty pani zadzwoniła że podałam dane do jednego i mogą zwrócić za ten drugi certyfikat pieniążki, dziękuję. Jesteście wspaniali , obsługa wspaniała 😃
Dzien dobry,
piąty dzień nie mam paczki. Nie mam kontaktu z kurierem ani żadnej informacji od niego.
W śledzeniu przesyłki podano, że nie było klienta w domu co jest nieprawdą.
Kurier był, paczki nie wydał ponieważ nie miał reszty do wydania gotówki.
Dziecko nie dostało prezentu na Dzień dziecka, tak skonczyła się historia z przesyłka. Pozdrawiam.
Opinie nt. sklepu marko-baby.pl
7 lip 2024
5 lip 2024
4 lip 2024
4 lip 2024
21 lip 2024
Jeśli zabawka jest dla dzieci to jednak powinna być dobrze dokręcona ,niestety podczas zabawy mojego dziecka odkręciła jedną część. Po za tym super zabawa.
31 sie 2024
Proszę o kontakt z naszą obsługą klienta lub serwisem, dołożymy wszelkich starań aby zabawka była w pełni sprawna.
29 mar 2024
8 kwi 2024
Dziękujemy bardzo nam miło za tak ciepłe słowa.
24 kwi 2024
Perfekcyjne
Produkt spełnił moje oczekiwania w 100 %. Odświeżacz powietrza bardzo dobry. Środek czyszczący - genialny. Nie podrażnia zmysłów, ułatwia czyszczenie, zapach bardzo subtelny i przyjemny. Będę ponownie dokonywać zakupów i polecam 😊
2 cze 2024
Świetna strona. Podoba mi się szeroki asortyment dobrych jakościowo produktów! Szybkość dostawy mnie zaskoczyła! Taki szybko jeszcze nic nie dostałam. Natomiast zamówione termosy i akcesoria pierwsza klasa!!! Polecam każdemu. :)
6 cze 2024
Dziękujemy za tak miłe słowa ,cieszymy się że nasze produkty i strona podobają się Pani.
5 mar 2024
Najbardziej spodobała mi się wyjmowana bateria w tym misiu ponieważ jest go łatwiej wyprać. Jest bardzo milutki w dotyku i dziecko przy szumach bardzo szybko zasypia. Polecam !
7 mar 2024
Dziękujemy i cieszymy się że nasz produkt spełnił Pani oczekiwania.
28 lis 2023
Wspaniała obsługa. Przemiły Pan poszukał brakujące elementy do fotelika za co jestem bardzo wdzięczna. Dodatkowo ekspresowa przesyłka. Serdecznie polecam !
8 gru 2023
Dziękujemy za podzielenie się z nami Pani opinią i cieszymy się że mogliśmy pomóc.
16 sty 2024
PRIMA VOLTA CHE ACQUISTO DA QUESTO NEGOZIO. LA MERCE ARRIVATA ,RISPETTAVA A PIENO QUANTO VISTO SULLA LORO PAGINA. TEMPI DI CONSEGNA OTTIMI. CONSIGLIATO
18 sty 2024
Grazie mille per queste gentili parole, speriamo che questo non sia il tuo ultimo acquisto nel nostro negozio.
6 lut 2024
Polecam zakupy z tego sklepu. Profesjonalna i miła obsługa, krótki czas realizacji zamówienia. Myślę, że to nie ostatnie zamówienie z tego sklepu.
9 lut 2024
Pani Olu dziękujemy za tak miłą opinię, zapraszamy do kolejnych zakupów w naszym sklepie.
27 lis 2023
Świetny wybór
Szybka realizacja zamówienia, byłam mile zaskoczona . Produkt bardzo mi odpowiada oby zdał egzamin .
8 gru 2023
Dziękujemy za miłą opinię, mamy nadzieję że zakupiony u nas produkt spełni Pani oczekiwania.
25 kwi 2024
24 kwi 2024
21 kwi 2024
23 sty 2024
15 cze 2024
Spoko
Łatwo się składa i jest bardzo łatwy w transporcie w przeciwieństwie do dużych wózków
1 cze 2024
Wszystko na czas, artykuły dobrej jakości w rasadnych cenach. Jestem zadowolony
6 cze 2024
Dziękujemy bardzo za pozytywną opinię.
5 sty 2024
Szybkość dostawy. Nie podobał mi się brak kontaktu telefonicznego od kuriera.
18 sty 2024
Dziękujemy za opinię, dołożymy wszelkich starań aby poprawić kontakt telefoniczny z kurierem.