nieprzecietnie.pl

Opinie (318) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (666)

Obejmuje Ochronę Kupującego

9 maj 2024
Bardzo ważna dla mnie była korespondencja informująca o kolejnych czynnościach przy wysyłce oraz informacja o odbiorze przesyłki. Każdemu polecam tą firmę, towar zgodny z zamówieniem, bardzo dobrze spakowany i zabezpieczony. Serdecznie dziękuję i pozdrawiam.

11 mar 2024
Jestem cholernie nie zadowolona z waszego opisu towaru ponieważ z treści wynika że materiał z mikrofibry polar nigdzie nie ma że jest z cholernego POLIESTERU i to mam wnukom z prezentować Pozdrawiam

Opinie nt. sklepu nieprzecietnie.pl

5 lip 2024
3 lip 2024
9 maj 2024
14 lis 2023
Pościele super, dobra jakość materiałów i wykonania. Paczka bardzo szybko wysłana i dostarczona. Polecam serdecznie. Dodajcie druga taśmę na kartonie albo klejcie na krzyz, ponieważ pojedyncza nie utrzymała łączenia kartonu i karton było łatwo otworzyc.
2 lut 2024

Ręcznik Hotelowy 600 g

Super jakość ręcznika hotelowego (biały) premium 600g . Kupiłam do użytku domowego. Bardzo dobre wykończenie, materiał . Właśnie dokupiłam kolejne 8 sztuk. Towar zgodny z opisem :-) i co ważne , niski splot . Milusiński . Bardzo polecam
14 lis 2023
Lepiej już się nie da. Wszystko na najwyższym poziomie, poczynając od jakości poprzez szybkość realizacji zamówienia a kończąc na miłej niespodziance w postaci bileciku z kodem zniżkowym na kolejne zakupy. SUPER!!!!
12 sty 2024
Towar przepiękny i dostarczony blyskawicznie. Rzetelna u mila obsluga sklepu. Kupiłam już kika poszewek gobelinowych i wszystkie robią wrażenie na mnie i moich gościach. Polecam Firmę swoim znajomym. 😊
7 kwi 2024
Zamówiłam pościel z kory i przescieradlo frotte.Wszystko oceniam na 6+.Jakość wspaniała,szybka dostawa.Profesjonalnie zapakowane.Polecam serdecznie ten sklep.Na pewno jeszcze tam wrócę 👍👍👍
10 kwi 2024
Dziękujemy za dodanie opinii i docenienie naszych starań aby utrzymywać wysoką jakość produktów. To świetna motywacja. Wszystkiego dobrego:-)
16 kwi 2024
Prześcieradła super, takie jakie chciałam i cena w miarę przystępna. Szkoda tylko, że nie można odebrać przesyłki w paczkomacie.
19 kwi 2024
Pani Ewo dziękujemy za docenienie prześcieradeł NORIS 4 PREMIUM. Są one specjalnie przygotowywane pod kątem częstych prań i to w temperaturze 90 stopni. Niech służą jak najdłużej. Co do wysyłki jak najbardziej da się wybrać opcję za pobraniem. Zaznaczając opcję wysyłki kurierem na samym dole pokazuje się opcja pobrania. Pozdrawiamy i dziękujemy za opinię.
26 sty 2024
Polecam sklep z całą pewnością ❤️ Zakupy przybiegły błyskawicznie a nabyte produkty są bardzo wysokiej jakości 😀
20 mar 2024
Bardzo dobra jakość zamówionego prześcieradła. Przypomina mi te, które mam jeszcze po babci. Jeśli pościel też jest z tak dobrego surowca to zamawiam w ciemno.
10 kwi 2024
Dziękujemy za podzielenie się opinią na temat prześcieradła NORIS. Przy zamawianiu tej tkaniny właśnie braliśmy pod uwagę konstrukcję i parametry tkanin, które kiedyś produkował Andropol. Cieszymy się, że sprostaliśmy Pani oczekiwaniom.
TK
Teresa K.
Bieruń
2 gru 2023
Daję 5 gwiazdek, bo podoba mi się ten sklep. gdzie jest cudowna obsługa i pełna kultura. Życzę powodzenia i dalszych tylko FAJNYCH ocen sklepu.
28 maj 2024
Zamówiona narzuta jest bardzo ładna, kolor mięty. Jakość też bardzo dobra.Jestem bardzo zadowolona ,polecam.
23 kwi 2024
Serdecznie polecam sprzedawcę, ekspresowa wysyłka, towar I klasa, kupowałam na prezent, mama zachwycona.
24 kwi 2024
Szybka, sprawna wysyłka.Towar bardzo dobrze zapakowany. Rzetelne informowanie o statusie przesyłki.
25 sty 2024
Polecam stronę. Przepiękne tkaniny dobrej jakości, w bardzo przystępnej cenie, błyskawiczna wysyłka.
26 maj 2024

Szybka wysyłka

Pięknie zapakowane zamówienie a przede wszystkim bardzo szybko wysłane, polecam serdecznie