9 maj 2024
Bardzo ważna dla mnie była korespondencja informująca o kolejnych czynnościach przy wysyłce oraz informacja o odbiorze przesyłki. Każdemu polecam tą firmę, towar zgodny z zamówieniem, bardzo dobrze spakowany i zabezpieczony. Serdecznie dziękuję i pozdrawiam.
Jestem cholernie nie zadowolona z waszego opisu towaru ponieważ z treści wynika że materiał z mikrofibry polar nigdzie nie ma że jest z cholernego POLIESTERU i to mam wnukom z prezentować Pozdrawiam
14 lis 2023
Pościele super, dobra jakość materiałów i wykonania. Paczka bardzo szybko wysłana i dostarczona.
Polecam serdecznie.
Dodajcie druga taśmę na kartonie albo klejcie na krzyz, ponieważ pojedyncza nie utrzymała łączenia kartonu i karton było łatwo otworzyc.
2 lut 2024
Ręcznik Hotelowy 600 g
Super jakość ręcznika hotelowego (biały) premium 600g . Kupiłam do użytku domowego. Bardzo dobre wykończenie, materiał . Właśnie dokupiłam kolejne 8 sztuk. Towar zgodny z opisem :-) i co ważne , niski splot . Milusiński . Bardzo polecam
14 lis 2023
Lepiej już się nie da. Wszystko na najwyższym poziomie, poczynając od jakości poprzez szybkość realizacji zamówienia a kończąc na miłej niespodziance w postaci bileciku z kodem zniżkowym na kolejne zakupy. SUPER!!!!
12 sty 2024
Towar przepiękny i dostarczony blyskawicznie. Rzetelna u mila obsluga sklepu. Kupiłam już kika poszewek gobelinowych i wszystkie robią wrażenie na mnie i moich gościach. Polecam
Firmę swoim znajomym. 😊
7 kwi 2024
Zamówiłam pościel z kory i przescieradlo frotte.Wszystko oceniam na 6+.Jakość wspaniała,szybka dostawa.Profesjonalnie zapakowane.Polecam serdecznie ten sklep.Na pewno jeszcze tam wrócę 👍👍👍
10 kwi 2024
Dziękujemy za dodanie opinii i docenienie naszych starań aby utrzymywać wysoką jakość produktów. To świetna motywacja. Wszystkiego dobrego:-)
16 kwi 2024
Prześcieradła super, takie jakie chciałam i cena w miarę przystępna. Szkoda tylko, że nie można odebrać przesyłki w paczkomacie.
19 kwi 2024
Pani Ewo dziękujemy za docenienie prześcieradeł NORIS 4 PREMIUM. Są one specjalnie przygotowywane pod kątem częstych prań i to w temperaturze 90 stopni. Niech służą jak najdłużej. Co do wysyłki jak najbardziej da się wybrać opcję za pobraniem. Zaznaczając opcję wysyłki kurierem na samym dole pokazuje się opcja pobrania. Pozdrawiamy i dziękujemy za opinię.
26 sty 2024
Polecam sklep z całą pewnością ❤️
Zakupy przybiegły błyskawicznie a nabyte produkty są bardzo wysokiej jakości 😀
20 mar 2024
Bardzo dobra jakość zamówionego prześcieradła. Przypomina mi te, które mam jeszcze po babci. Jeśli pościel też jest z tak dobrego surowca to zamawiam w ciemno.
10 kwi 2024
Dziękujemy za podzielenie się opinią na temat prześcieradła NORIS. Przy zamawianiu tej tkaniny właśnie braliśmy pod uwagę konstrukcję i parametry tkanin, które kiedyś produkował Andropol. Cieszymy się, że sprostaliśmy Pani oczekiwaniom.