Bielizna GAIA - Producent ekskluzywnej bielizny damskiej- Logo - Opinie

Bielizna GAIA - Producent ekskluzywnej bielizny damskiej

Opinie (4642) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (17 352)

Obejmuje Ochronę Kupującego

14 lis 2023
Nie sądziłam, że rozmiar stanika, który podam na stronie faktycznie będzie na mnie pasował, a tymczasem tylko jeden zamówiony model źle leży na biuście. Jakość wykonania jest bardzo dobra, materiały mięciutkie, wykończenia staranne. W innych sklepach często odsyłałam całe zamówienie, bo nic nie leżało dobrze, a na dodatek były bardzo drogie. Nigdy wybór na koniec nie był taki trudny, jak przy Gai. Jedyne, co bym dodała to zdjęcia bielizny przy przeglądzie zamówienia, żeby łatwiej się zorientować, który stanik zostaje, a który do zwrotu.

31 maj 2024
Sprzedawca nie zwraca uwagi na informacje dodatkowe podane przy zakupie. Miałem w tym sklepie dwie transakcje zakupowe i prosiłem o realizację wysyłki w bieżącym dniu roboczym na czym mi bardzo zależało, na co sklep miał jakieś 8 godzin na realizację- niestety ani me ani be i wysyłka standardowo na następny dzień roboczy. Niektóre sklepy uwzględniają prośby kupujących w tym zakresie i takie sklepy należy polecać. Brak jakiegokolwiek feedback że nie, nie da się tylko standardowa procedura kolejkę. Gratuluję zatem pracowników zaangażowanych w zadowolenie klientów, management ma tutaj coś do zrobienia. Nie był to przymus, warunek czy cokolwiek ale czasami trzeba po prostu trochę empatii większej niż w piekarni za rogiem. NIE POLECAM. Sam prowadzę spory sklep internetowy, wiem, że są takie prośby i wiem że da się tym zarządzać, zatem wyjaśnienia uważam za zbędne.

Opinie nt. sklepu Bielizna GAIA - Producent ekskluzywnej bielizny damskiej

21 wrz 2024
Szybka wysyłką gratis. Produkt wysokiej jakości. Mam 2 staniki od Gai i zamierzam mieć więcej. Są śliczne i świetnie wykonane.!Pozdrawiam i gratuluję takich produktów.
MW
Magda W.
Warszawa
19 wrz 2024

Bardzo dobra jakość i wykonanie bielizny Gaia, szeroki wachlarz wzorów i kolorystyki. Uwielbiam te produkty, bardzo dobrze się noszą. Kupuję od dawna. Polecam!
16 wrz 2024
Zakupione produkty spełniły wszystkie moje oczekiwania. Biustonosze super dopasowane, znakomicie podkreślają kształt biustu. Bardzo wygodne.
12 wrz 2024
Wszystko zgodne z zamówieniem. Rozmiar dobry, biustonosze pięknie wykonane, ładnie zapakowane, każdy w oddzielny kartonik, super! Polecam!
15 wrz 2024

Bielizna idealnie dopasowana do…mnie.

Bielizna idealnie dopasowana do rozmiaru, materiał bardzo miły w dotyku i wygodny, polecam wszystkim kobietom ceniącym piękno i komfort.
1 paź 2024
Biustonosz jest pięknie wykonany, ładnie dobrane i połączone materiały. Numer pasuje i leży idealnie. Poleciałam znajomym kobietom.
19 wrz 2024
Od lat noszę tylko bieliznę od Gaia i jestem bardzo zadowolona tylko Gaia zdołała mnie zadowolić i zabezpieczyć mój duży biust
2 wrz 2024
Szkoda , że pewien asortyment nie ma odpowiedniego zaopatrzenia - od dłuższego czasu brak rozmiarówki z niektórych modeli
LL
Luiza L.
PRUSZKÓW
10 wrz 2024
Świetna jakość i cena ale poproszę o bardziej kolorowe biustonosze w rozmiarze 95D, brakuje granatów, czerwieni, zieleni
8 wrz 2024

Bardzo szybka i bezproblemowa wysyłka (za granicę), wszystkie produkty ładnie i bezpiecznie zapakowane. Polecam!
18 wrz 2024
Pięknie wykonany bielizna w bardzo rozsądnej cenie. Zadaniowa,ale nie sprawiającą ciężkości. Gorąco polecam!!!
3 wrz 2024
PRZESYŁKA EXSPRESOWA TOWAR ZGODNY Z OPISEM , TABELA ROZMIARU BARDZO DOBRZE ODDAJE ROZMIAR BIELIZNY, POLECAM,
7 wrz 2024
Bielizna najwyższej jakości. Od lat kupuje produkty tej marki i mogę je gorąco polecić innym kobietom!
6 wrz 2024
Bardzo szybka realizacja zamówienia, pięknie zapakowane towary. Jakość wykonania i estetyka bez zarzutu
6 wrz 2024

Udane zakupy

Świetne dopasowanie pomimo zakupu w sklepie internetowym. Wygodne i dobrze trzymają piersi.
22 wrz 2024
Zamówione biustonosze wygodne i ładnie się prezentują. Jak reszta zawsze z tej firmy.
26 wrz 2024
Zrobiłam pierwszy zakup, jestem zadowolona, rozmiar dobry i szybka dostawa. Polecam.
3 wrz 2024
Bielizna jest super! Zamówienia realizowane błyskawicznie i zawsze wszystko jest ok.
5 wrz 2024
Błyskawiczna realizacja zamówienia. Duży wybór bielizny niemal w każdym rozmiarze.
4 wrz 2024
Witam!! Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko. Bielizna zgodna z opisem.