Zakupy w 100% udane. Ale to co sie dzieje po zakupie to skreśla sklep... od zakupu codziennie spam z jakimis ofertami zakupu, przeglądania jakichs ofert. Tak to nie dziala i zniecheca.
Oparcie ławeczki jest pod zbyt ostrym kontem (zbyt pionowo), plecy spoczywają jedynie o górną krawędź oparcia-to dość duża niewygoda. Kluczyk imbus zużywa się po dokręceniu 2 śrubek, na szczęście miałem własny
26 gru 2023
Szybka wysyłka
Szybkość wysyłki. Mogę się jednak przyczepić do pomyłki. Dostałem inny towar niż zamawiałem. Po kontakcie telefonicznym i po rozmowie z kierownikiem szybka wysyłka towaru.
30 sty 2024
Dziękujemy za ocenę i miłą opinię! Cieszymy się, że udało nam się rozwiązać problem i mamy nadzieję, że nadal będziecie Państwo zadowoleni z naszych usług.
3 lut 2024
Bardziej sprawdzać wykonanie stołków, u mnie jedno siedzisko z boku było odłamane na długości 5 cm, sam wyszlifowałem bok żeby nie rzucało się w oczy
19 mar 2024
Prosiłam o przekierowanie przesyłki, ale została wysłana na pierwszy wskazany adres. Na szczęście był ktoś w domu. Towar zamówiony ekstra.
19 cze 2024
Fotel jest fajny i wygodny.Ale montaż tego fotela nie jest wcale taki łatwy jak piszecie.Ale mimo to jestem b.zadowolona.Polecam
15 kwi 2024
Stojak na worki na śmieci bardzo użyteczny. Polecam. Przyszedł trochę porysowany i brudny dlatego odejmuję gwiazdkę.
23 cze 2024
Kociolek solidny i skuteczny. Jedyny mankament to 2 placki rdzy, na zewnatrz na szczęście. Będzie służył
16 mar 2024
Jakość towaru dobra, brak jednej pozycji w dostawie szybko wyjaśniony.
Bardzo szybko rozpatrzona reklamacja i zwrot środków za niedostarczoną doniczkę na konto.
21 maj 2024
Brakuje maili o wysyłce, o paczce dowiaduję się dopiero od kuriera, że w danym dniu będzie u mnie.
18 lis 2023
W normie
Nie wszystkie przysłane produkty odpowiadały zamówionym (przedstawionym) na stronie internetowej.
30 sty 2024
Dziękujemy za ocenę i opinię! Dołożymy wszelkich starań, żeby sytuacja się nie powtórzyła i klienci byli w pełni zadowoleni z zakupów
25 mar 2024
ikebana
Towar przydatny ,krzesełko 2 w 1 przydatne na działce. Ikebana na pojedynczy kwiat na nagrobek.
26 lis 2023
Suszarka trochę powyginana przyszła , mąż musiał prostować .
31 sty 2024
Miła obsługa.
Terminową dostawa.
Jak na teraz, jest OK.
21 kwi 2024
Dzień opóźnienia wysyłki w stosunku do deklarowanej.
6 kwi 2024
Wszystko było w terminie i zgodnie z zamówieniem.
12 mar 2024
Towar odpowiadający opisowi sprawuje się świetnia
17 lis 2023
Drabina rozkladana
Drabina w miarę ok ale delikatna cienkie profile
30 sty 2024
Dziękujemy za opinię! Doceniamy Twoją opinię i cieszymy się, że jesteś zadowolony z zakupów w naszym sklepie
29 lut 2024
Kosz fajnie wygląda ale jest b.duzy jak na 65l
9 gru 2023
Spodziewałam się choinki udekorowanej
30 sty 2024
Dziękujemy za pozytywną opinię. Serdecznie zapraszamy do kolejnych zakupów.
19 gru 2023
Dostawa zgodna z zamówieniem.