kadax.pl- Logo - Opinie

kadax.pl

Opinie (1923) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (2064)

Obejmuje Ochronę Kupującego

1 gru 2023
szybciutka realizacja zamówienia. To co chciałam dostałam. Będę korzystała z Waszych usług w miarę potrzeb. Dziękuję

26 gru 2023
Zakupy w 100% udane. Ale to co sie dzieje po zakupie to skreśla sklep... od zakupu codziennie spam z jakimis ofertami zakupu, przeglądania jakichs ofert. Tak to nie dziala i zniecheca.

Opinie nt. sklepu kadax.pl

Resetuj
8 lut 2024
Solidna firma ,solidny produkt i bardzo praktyczny , estetyczny wygląd naprawdę warto go kupić i można go użyć na wiele różnych rzeczy u mnie służy jako „mini komoda” w łazience
13 sty 2024

Fajne szklanki

Bardzo sympatyczne były zamówione u Was kubeczki do kawy i herbaty .Kilka osób pytało mnie , gdzie ja kupiłam te szklaneczki i powiedziałam że w przedsiębiorstwie Kadax.
16 sty 2024
Dziękujemy za ocenę i miłą opinię! Cieszymy się, że udało nam się spełnić Państwa oczekiwania i mamy nadzieję, że nadal będziecie Państwo zadowoleni z naszych usług.
18 lis 2023
Imbryk fantastyczny! Idealny do parzenia herbaty białej czy zielonej - po określonym czasie można wyjąć sitko. Mile zaskoczyło to, że działa na kuchni indukcyjnej.
24 lis 2023
Dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się że produkt przypadł Państwu do gustu. Zapraszamy ponownie.
20 gru 2023
Czas realizacji zamówienia. Powiadomienie o tym że przesyłka zostanie wysłana z jednodniowym opóźniony bo bardzo dużo zamówień bo to akurat okres świąteczny.
22 maj 2024
Wszystko w porządku polecam. Towar bardzo dobrze zapakowany przed urodzinami. Napewno skorzystam w przyszłości ponownie z tego sklepu. Pozdrawiam serdecznie 😉
4 gru 2023

Ale szybko.....

Fajne promocje . Jesteście konkurencyjni, więc będę tu zaglądać. Duża różnorodność asortymentu to też ok. Szybka dostawa i kontakt z kurierem na plus.
4 sty 2024
Dziękujemy za pozytywną opinię. Serdecznie zapraszamy do kolejnych zakupów.
20 cze 2024
Szybka wysyłka, mailowa informacja o wysłanym towarze a także towar który dotarł jest bardzo dobrej jakości i to najważniejsze. Będę polecał te firmę.
17 lis 2023
Bardzo ładna skrzynia,kolor brązowy,, wykonanie super, składanie mega łatwe, zachęcam do zakupu, duża sporo rzeczy schowałam,a jest jeszcze miejsce
24 lis 2023
Dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się że produkt przypadł Państwu do gustu. Serdecznie zapraszamy do kolejnych zakupów.
11 mar 2024
Zamówiony towar odpowiednio zapakowany , bardo szybka wysyłka. Świetna firma ,mnóstwo ciekawych produktów . Firma godna zaufania. Polecam ! Hanna.
1 lip 2024

Obrzeża do podwyższonych rabat…

Na dzień dzisiejszy jestem zadowolona z zakupu i dostawy. Nie wiem tylkojak zakupione obrzeża będą pracować w zmiennych warunkach atmosferycznych
28 lis 2023

Garnek kamionkowy Athena 1

Sposób realizacji zamówienia kompleksowy na najwyżym poziomie. Bardzo dziękuję za pełen profesjonalizm i podejście ze zrozumieniem do problemu.
4 sty 2024
Bardzo się cieszymy, że jesteś zadowolony z zakupów w naszym sklepie. Zapraszamy ponownie.
12 mar 2024
Jedynie przy zamawianiu produktu strona nie przekierowała mnie do banku, aby zrobić przelew. Poza tym zakup bardzo szybko sfinalizowany. Grażyna
17 sty 2024
Dać większą ofertę na przykład naczyń kuchennych , szkła , porcelany , sztućców, kubeczków okolicznościowych .Zbliżają się Święta Wielkanocne .
26 sty 2024
Dziękujemy za opinię! Doceniamy Twoją opinię i cieszymy się, że jesteś zadowolony z zakupów w naszym sklepie
15 gru 2023

Bardzo dobrze

Bardzo dobra transakcja, produkt zgodny z opisem, pomimo pewnych trudności, udało nam się dojść do porozumienia i wyjaśnić sprawę beż problemu.
17 lis 2023
Żabka termometr oraz pojemnik są bardzo ładne, jestem bardzo zadowolona, zakupiony towar spełnia moje oczekiwania dziękuję, polecam wszystkim
3 cze 2024
Kupiłem od Kadax pare zeczy i nie zawiodłem sie w żadnym przypadku. Super sklep a produkty najwyższej jakości. Do tego profesjonalna obsługa.
19 mar 2024
KUPŁEM ŁOPATĘ PRÓCZ TEGO ZE JEST DOBRZE WYKONANA TO MA FAJNE KOLORY, wcześniejsze narzędzia do uprawy gleby bardzo dobrzesię sprawdziły.
WJ
Waldemar j.
Rzeszów
8 cze 2024
Jestem b.zadowolony,korzystam już z zestawu ogrodowego 2 lata i jak na razie jestem b.zadowolony,mam nadzieję, że i leżak się sprawdzi.
12 lut 2024
Zamówiony towar zgodny z opisem, szybka wysyłka, polecam stronę kadax bo na pewno zakupy zrobione na tej stronie będą udane. Pozdrawiam
15 cze 2024
Organizacyjnie trudno coś ulepszyć. Natomiast dzięki Wam udało się nam dokupić do kompletu 2 brakujące b. ładne doniczki. Dziekujemy.