kadax.pl- Logo - Opinie

kadax.pl

Opinie (1923) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (2064)

1 gru 2023
szybciutka realizacja zamówienia. To co chciałam dostałam. Będę korzystała z Waszych usług w miarę potrzeb. Dziękuję

26 gru 2023
Zakupy w 100% udane. Ale to co sie dzieje po zakupie to skreśla sklep... od zakupu codziennie spam z jakimis ofertami zakupu, przeglądania jakichs ofert. Tak to nie dziala i zniecheca.

Opinie nt. sklepu kadax.pl

Resetuj
15 cze 2024
Organizacyjnie trudno coś ulepszyć. Natomiast dzięki Wam udało się nam dokupić do kompletu 2 brakujące b. ładne doniczki. Dziekujemy.
22 maj 2024
Bardzo sprawna obsługa. Pani na infolinii bardzo pomocna. Towar zgodny z zamówieniem został dostarczony w terminie. Polecam KADAX
11 kwi 2024
Dostępność towaru, sensowna cena, szybkość realizacji. Niczego nie poprawiajcie, utrzymajcie aktualny poziom realizacji zamówień.
12 kwi 2024
jestem bardzo zadowolony . towar szybko zostal doreczony na drugi dzien . pani odbierajaca telefon bardzo uprzejma , pozdrawiam
20 mar 2024

Polecam sklep

Szybka dostawa, produkt zgodny z opisem, bardzo dobrze zapakowany. Sklep dokładnie informuje o przebiegu realizacji zamówienia.
3 sty 2024
Bardzo szybka realizacja zamówienia, towar wysokiej jakości, bardzo dobrze zapakowany, jestem niezwykle zadowolona z zakupów
4 sty 2024
Dziękujemy za ocenę i miłą opinię! Cieszymy się, że udało nam się spełnić Państwa oczekiwania i mamy nadzieję, że nadal będziecie Państwo zadowoleni z naszych usług.
15 maj 2024
Świetny obelisk.Kupiłam już dwa do clematysów.Pięknie i starannie wykonany.Polecam.Szybka dostawa,dobrze zapakowany.EWA W.
5 kwi 2024
Towar zgodny z opisem były co prawda małe problemy z przesyłką ale firma Kadax zareagowała w sposób profesjonalny.Polecam
29 lis 2023
Szybka realizacja , praktyczne opakowanie elementów poddatnych na stłuczenie , zainteresowanie ze strony działu handlowego
4 sty 2024
Bardzo się cieszymy, że jesteś zadowolony z zakupów w naszym sklepie. Zapraszamy ponownie.
17 lut 2024
paczka faktycznie przyszla w ciagu 1 dnia roboczego. bardzo polecam. nic nie stluczone byla naklejka zeby uwazac. polecam
4 sty 2024
Super obsługa , zapakowanie towaru ekstra , kontakt z bok rewelacyjny ,gorąco polecam na pewno wrócę do tego sklepu !!!!
27 kwi 2024
Funkcjonalny, mały stołeczek służy mi jako podwyższenie i miejsce do siedzenia podczas wykonywania drobnych czynności.
6 lis 2023
Jeden z lepszych sklepów w sieci. Można w nim kupić wiele świetnych rzeczy. Przydatnych w domu i ogrodzie. Brak uwag.
6 lis 2023
Dziękujemy za pozytywną opinię
22 maj 2024
Super sklep Szybka i sprawna wysyłka,towar bardzo dobrze zapakowany.Jestem bardzo zadowolona Pozdrawiam serdecznie
21 mar 2024
Super sprzedawca. Bardzo sprawnie i skutecznie zareagowali na problem z dostawą. Tak trzymać. Bardzo dobry kontakt.
5 cze 2024

Osłona balkonowa

Szybka realizacja zamówienia. Produkt zgodny z opisem. Zobaczymy za jakiś czas jak w użytkowaniu osłona balkonowa.
22 lis 2023
Bardzo dobry sprzęt w atrakcyjnych cenach. Wszystko sprawnie i bezproblemowo. Zyskali stałego klienta :) Polecam
24 lis 2023
Bardzo się cieszymy, że jesteś zadowolony z zakupów w naszym sklepie. Cieszymy się, że będziesz do nas wracał w kolejnych zakupach.
22 lis 2023
Wszystkie produkty które otrzmałam są bardzo dobrej jakośc , paczki są bezpieczne dla produktów, szybka dostawa
24 lis 2023
Bardzo się cieszymy, że jesteś zadowolony z zakupów w naszym sklepie. Serdecznie zapraszamy ponownie.
19 maj 2024
Błyskawiczna przesyłka,100procent satysfakcji z zakupionego towaru.zawsze polecam wszystkim takiego sprzedawcę
19 kwi 2024
Polecam 100%, towar bardzo porządnie, estetycznie zapakowany, dzięki czemu wszystko dotarło w idealnym stanie.