kadax.pl- Logo - Opinie

kadax.pl

Opinie (1923) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (2064)

1 gru 2023
szybciutka realizacja zamówienia. To co chciałam dostałam. Będę korzystała z Waszych usług w miarę potrzeb. Dziękuję

26 gru 2023
Zakupy w 100% udane. Ale to co sie dzieje po zakupie to skreśla sklep... od zakupu codziennie spam z jakimis ofertami zakupu, przeglądania jakichs ofert. Tak to nie dziala i zniecheca.

Opinie nt. sklepu kadax.pl

Resetuj
16 gru 2023

Profesjonalna i szybka obsługa. Przesyłka szybka i bardzo dobrze zabezpieczona. Polecam i dziękuję.
4 sty 2024
Bardzo się cieszymy, że jesteś zadowolony z zakupów w naszym sklepie. Zapraszamy ponownie.
5 gru 2023
Solidną firma moja prośba o szybka dostawę zrealizowana produkt wg moich oczekiwań dziekuję polecam
4 sty 2024
Dziękujemy za ocenę i miłą opinię! Cieszymy się, że udało nam się spełnić Państwa oczekiwania i mamy nadzieję, że nadal będziecie Państwo zadowoleni z naszych usług.
23 mar 2024
Forma do babki duża , piękna . Jestem zadowolona. Szybka wysyłka. Dobrze zabezpieczona . Polecam .
21 mar 2024
Szybka realizacja. Towar dobrze zabezpieczony przed uszkodzeniem. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie
14 mar 2024
Zamówienie zrealizowano szybko, dostawa z dnia na dzień, towar opakowany starannie. Polecam firmę.
26 gru 2023
Deska spełnia nasze oczekiwania, jest stabilna, zgodna z opisem, wysyłka przebiegła bardzo szybko.
5 gru 2023
Produkt spełnił moje oczekiwania super cena szybki okres realizacji firma godna polecenia dziękuję
3 paź 2024
Zamówione produkty są zgodne z opisem a przesyłka w szybkim czasie dotarła na miejsce. polecam.:)
29 sty 2024
Bardzo dobra jakość towaru,idealnie zapokowana przesyłka przed uszkodzeniem,bardzo dobry kontakt
30 sty 2024
17 lis 2023
Bardzo szybka i profesjonalna obsługa, polecam swoim znajomym, pozdrawiam cały zespół, dziękuję
24 lis 2023
Bardzo się cieszymy, że jesteś zadowolony z zakupów w naszym sklepie. Serdecznie zapraszamy ponownie.
7 sty 2024
Bardzo ładne przedmioty. Zapakowane niesamowicie bezpiecznie. Na pewno wrócę do Waszego sklepu.
16 sty 2024
22 mar 2024
Szybkość: zamówienie i na drugi dzień odbiór. Kontakt: wyczerpująco i konkretnie, pomocnie.
25 lut 2024
Dzisiaj wypróbowałam. Ławeczka-klęcznik spełnia swoją funkcję. Polecam do prac ogrodowych.
22 kwi 2024
Pierwszy raz zrobiłam zakup w waszej firmie i jestem bardzo zadowolona z szybkiej dostawy
8 kwi 2024
Bardzo praktyczne ładne wykonanie polecam na balkon. . Szybka dostawa polecam sprzedawcę
28 mar 2024
Bogaty asortyment produktów, szybka wysyłka, polecam wszystkim, szybko i profesjonalnie
26 mar 2024
Bardzo miła obsługa. Sprawnie, profesjonalnie i szybko zalatwienie reklamacji. Polecam.
5 sty 2024
Zamówienie zgodne z opisem. Bardzo solidne zapakowanie produktu. Szypka dostawa. Polecam
16 sty 2024
Dziękujemy za opinię! Doceniamy Twoją opinię i cieszymy się, że jesteś zadowolony z zakupów w naszym sklepie
11 gru 2023
Zakupiony przedmiot bardzo dobry. Spełnia oczekiwania. Dostawa szybka, sprawna. Polecam.
27 mar 2024
Deska do prasowania wysokiej jakości, spełniająca oczekiwania. Szybka, wygodna dostawa.