Opinie nt. sklepu kadax.pl Polecam- szybka przesyłka w całości- dobrze zapakowane
Pokaż więcej Szybka dostawa i wszystko w jak najlepszym porządku ;)
Pokaż więcej Produkty są super, bardzo konkurencyjne ceny. Polecam!
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu kadax.pl Dziękujemy za opinię! Doceniamy Twoją opinię i cieszymy się, że jesteś zadowolony z zakupów w naszym sklepie
Bardzo profesjonalna obsługa,terminowa dostawa,polecam
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu kadax.pl Bardzo się cieszymy, że jesteś zadowolony z zakupów w naszym sklepie. Zapraszamy ponownie.
Szybkość wysyłki zamówienia
Produkty zgodne z opisem
Pokaż więcej Wszystko przebiegło znakomicie.Szybko i perfekcyjnie.
Pokaż więcej wszystko odbyło się profesjonalnie, sprawnie, szybko.
Pokaż więcej Super towar wysyłka błyskawiczna dziękuje i polecam !
Pomocny
Polecam Towar zgodny z zamówieniem. Przesyłka dotarła szybko.
Pomocny
Deska jest stabilna i wystarczająco szeroka. Polecam
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu kadax.pl Dziękujemy za pozytywną opinię. Polecamy się na przyszłość.
Pomocny
Towar zgodny z zamówieniem, bardzo szybka przesyłka
Pokaż więcej Bardzo mu się podoba makutra i napewni polecę innym
Pokaż więcej Lepiej opisywać produkty. Dostawa i obsługa wzorowa.
Pokaż więcej Super produkt i profesjonalna obsługa i zamówienie.
Pokaż więcej Szybka dostawa,towar zgodny z opisem dobrej jakości
Pomocny
Towar zgodny z zamówieniem, dostarczony w terminie.
Pokaż więcej Bardzo dobry towar.Spełnił w 100%moje oczekiwania.
Pokaż więcej Zamówione towary zgodne z opisem. Szybka dostawa.
Pokaż więcej Szybka realizacja , porządnie zapakowane , polecam!
Polecam serdecznie. Atrakcyjne ceny. Szybko i tanio