Opinie nt. sklepu kadax.pl Transakcja przebiegła bardzo sprawnie.
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu kadax.pl Dziękujemy za opinię! Doceniamy Twoją opinię i cieszymy się, że jesteś zadowolony z zakupów w naszym sklepie
Pomocny
Super obsługa. towar. Szybka wysyłka.
Bardzo szybko zrealizowane zamówienie
Szybko sprawnie i bezboleśnie POLECAM
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu kadax.pl Bardzo się cieszymy, że jesteś zadowolony z zakupów w naszym sklepie. Zapraszamy ponownie.
Pomocny
Wszystko w jak najlepszym porządku :-)
Pomocny
Tanio solidnie i wszystko ok polecam
Pokaż więcej Wszystko jest bardzo dobre gatunkowo
Pokaż więcej dostawa szybka zgodnie z zamówieniem.
Pomocny
szybka dostawa, towar zgodny z opisem
Bezproblemowe załatwienie reklamacji.
Pokaż więcej Odpowiedź ze sklepu kadax.pl Dziękujemy za pozytywną opinię. Polecamy się na przyszłość. Mamy nadzieję że przy kolejnych zakupach nie będzie konieczna reklamacja. Pozdrawiamy
Pomocny
Super zapakowana i wszystko sprawnie
Pokaż więcej Solidne wykonanie.Doskonały produkt!
Pokaż więcej Szybka dostawa i solidne opakowanie
Pokaż więcej Suszarkę otrzymałam szybko i jest ok
Pokaż więcej Bardzo miła obsługa, szybka dostawa.
Pokaż więcej Wszystko sprawnie, zgodnie z opisem
Staranność wykonania,funkcjonalność.
Pomocny
Towar zgodny z opisem szybka wysyłka
Pomocny
Szybka dostawa, wszystko w porządku
Pomocny
szybka obsługa i wspaniałe produkty