13 gru 2023
Kształt, gęstość gałązek, kolor, wykonanie.
Można popracować nad formą materiału jutowego( ciut więcej) żeby można było utworzyć bardziej estetyczną formę okrycia stojaka.
Przesyłka miała dotrzeć na 25.04 i nadal jej nie ma...tragedia nawet nie wiadomo kiedy dotrze... Ciekawa jestem czy ktoś wgl tego pilnuje że towar nie dotarł na czas... Co do jakości zobaczymy, bo chciałam wcześniej zareklamować krzesło które miało gwarancję a po wysłaniu zdjęć okazało się że to nie obejmuje naprawy ani gwarancji... A krzesło było używane rok i tylko jedno złapało wade...i nikt nie chciał uznać reklamacji ani wyjść z propozycją na cokolwiek by klient był jakkolwiek zadowolony lub zaopiekowany. Więc ogólnie 1 * jak na opinie słaba interwencja by klient był zadowolony lub wrócił po zakupy ponownie
Ramki katastrofa , wszystko lata nie da rady tego ustawić, ta folia wypada z tych okienek , ten plastik czarna ramka jest miękka. Ciężko ustawić na nie zdjęcia by się trzymały kupy. Jesteś nie zadowoleni. Pieniądze wyrzucone w błoto....
14 paź 2024
Niestety przyszedł nie ten towar. Firma naprawiła błąd ale to dla nas był kłopot tym bardziej że paczki były ciężkie i duże. Musieliśmy dodatkowo czekać na kuriera żeby przywiózł nasze zamówienie i odebrał niewłaściwe.
10 paź 2024
Paczka nie kompletna
4 wrz 2024
Parasol niestety niekompletny, bo bez elementu blokującego połączenie dwóch części masztu. Nie zwróciłem na to uwagi w domu, a tu taka niemiła niespodzianka na urlopie...
19 wrz 2024
Niestety towar przyszedł uszkodzony.
13 wrz 2024
Wysłany słaby produkt po użyciu się rozleciał tandetny plastik nie wart zakupu porażka
30 wrz 2024
28 wrz 2024
17 wrz 2024
12 sie 2024
Nie sprzedawać śmieci. Multiramka na 10 zdjęć niestety jest zerowej jakości. Nie powinna nigdy pojawiać się w ofercie. Zamiast szklanych szybek zastosowano cieniutką folię. A pozatym ramka wygięta w łuk. Nie nadaje się bo nie przylega do ściany. To prawda cena nie jest wysoka. Ok 45zł. Ale ja bym jej za darmo nie wziął. Razem z dostawą zapłaciłem ponad 65 zł. Ostrzegam przed firmą . To jest sprzedaż trochę plastyku nadającego do wyrzucenia. Dla mnie nauczka przed kupnem w ciemno.
23 sie 2024
Brak towaru, brak chęci dogadania się I przedstawienia innej oferty. A wystarczyło przekazać info do konkurencji, to by był szacunek dla klienta.
28 sie 2024
Nie polecam
Długi czas oczekiwania na zwrot płatności za niezrealizowane z winy sklepu zamówienie, do tej pory nie otrzymałam
12 sie 2024
Bardzo niewygodne za krótkie wyżynają się w łydki żle wyprofilowane i przyszły zarysowane. Nie polecam.
2 sie 2024
W zestawie znajdują się elementy od różnych huśtawek. Proces reklamacji to kpina z klienta.
27 sie 2024
Leżaki zniszczone , obite, pościerane. Paczka kompletnie niezabezpieczona do transportu.
11 sie 2024
Pudełka w bardzo słabej jakości, rozlatują się w rękach.