17 maj 2024
Dzień dobry,
Świetny kontakt ze sprzedawcą, miła, profesjonalna i kompetentna obsługa,
wyczerpująca informacja o produkcie /zestaw wypoczynkowy Marta/, tapicerka dobrana n/p przesłanych próbek, wybarwienie drewna zgodne z oczekiwaniem i zamówieniem, solidne wykonanie, zapakowane b. starannie /prawie jak porcelana!/, dostawa w terminie. Na pewno jeszcze będę korzystać z tej firmy i serdecznie polecam!
Firma nachalnie prosi o wystawienie opinii, jak można wystawic opienię kiedy meble jeszcze nie dotarły. Mam wystawić opinię za sam fakt kupienia??Jakaś nowa moda?
Firma transportowa bardzo dobra jeśli chodzi o tapczan to skrzynia była w środki całą w kurzu trzeba było zmywacc brud
Odpowiedź ze sklepu megismeble.pl - z nami umeblujesz swój dom
6 paź 2024
Dziękujemy raz jeszcze za podzielenie się swoją opinią i cieszymy się, że doceniła Pani naszą usługę transportową. Mamy nadzieję, że mimo niedogodności związanej z zabrudzeniem tapczanu, docenia Pani cały proces zamówienia, który obejmuje zarówno sprawną obsługę, jak i dostawę. Zachęcamy do rozważenia aktualizacji swojej opinii, biorąc pod uwagę te aspekty.
Jesteśmy zawsze otwarci na sugestie i gotowi pomóc w razie jakichkolwiek dalszych pytań. Dziękujemy za zaufanie i współpracę!
Małgorzata Plichta
Meg'is Concept - właściciel marki megismeble.pl