26 lut 2024
Dlaczego się zdecydowałam? Po rozmowie z moim regionalnym sanepidem, byłam zaszkodziła ilością osobistych wizyt oddalonym od mojego miejsca zamieszkania w ciągu jednego badania, co zabierało by mój cenny czas oraz pieniądze. Z aquatest zaoszczędziłam czas zbędnych wizyt w sanepidzie. Wszytko poszło szybko i prosto co najważniejsze bez wychodzenia z domu. Panie w laboratorium udzielimy wszelkiej pomocy i odpowiedziały na wszystkie moje pytania. A fenomenem tego wszystkiego jest to, iż nie muszę pamiętać o kolejnym badaniu, bo robi to za mnie Aquatest. Z całego serca POLECAM !!!
Produkty jak najbardziej idealne, wiele do życzenia pozostawia wysyłka. Adres był źle wpisany , przez co kurier miał problem z dostarczeniem. Próbowałam przekierować na właściwy adres , mimo to , kurier trafił do kogoś innego , nazwisko rowniez było niekompletne , co spowodowało kolejne trudności.
Opinie nt. sklepu naszepaznokcie.pl
Opinia
13 sie 2024
13 sie 2024
11 sie 2024
24 lip 2024
Świetny kontakt, przecudowne kobiety, które cierpliwie odpowiadają na moje durne pytania na instagramie. Wysyłka błyskawiczna. Napewno wrócę i to zaraz, bo muszę zamówić lakiery 😁
20 lip 2024
Najlepszy sklep! Szczególnie uwielbiam dziewczyn ze stanowiska w Rybniku! Zawsze są uśmiechnięte, miłe, doradzą co i jak. Poprostu jesteście najlepsi!
23 lip 2024
Towar zapakowany bardzo starannie, lampy Diamond jak na pierwsze parę dni robią świetną robotę 👍
19 lip 2024
Paczka ekspresowa , produkt który zamówiłam w 100% potwierdzony+ prezenty 😊
6 lip 2024
Jestem bardzo zadowolona z produktów. Super się sprawdzają