24 lut 2024
Wbrew wielu opiniom - sklep na 5 gwiazdek. począwszy od asortymentu na obsłudze klienta skończywszy. Bałem sie o zwroty - nie ma żadnych problemów tak ze zwrotem gotówki, jak i z wymianą na inny rozmiar. Czas oczekiwania do 2 tygodni (kpl proces) czyli zdecydowanie do przyjęcia.
Pomocne - zwracajcie uwagę na dobór rozmiarów - szybko rozkminicie o co chodzi - jest to bardzo pomocne - przykładem moje ostatnie dwa zamówienia - ok. 15 pozycji asortymentowych - 0 wymian, O zwrotów.
Podsumowując zdecydowane tak, wady można poszukać ale ja takich specjalnie nie znalazłem. Mariusz
Dzień dobry,
zamówiłam u Państwa dresy i bezrękawnik dla męża. Dokonaliśmy zwrotu zamówienia ponieważ mąż wykonał złe pomiary. Obecnie mieszkamy w innej
miejscowości. Na taki adres wysłałam zwrot nadając paczkę na paczcie!!!! Ku mojemu zdziwieniu wczoraj otrzymuję tel. od kuriera, który mnie informuje z Kłodzka że ma dla mnie przesyłkę. Ja jak wspomniałam przebywam w innej miejscowości gdzie mieszkamy. Dopiero dzisiaj miałam dostęp do komputera i piszę do Państwa w tej sprawie. Dzwoniłam dzisiaj tj. 13.03. marzec do Państwa co graniczyło z cudem piszę o czasie oczekiwania na odebrania konsultanta. Pani odebrała tel. i oznajmiła mi, że musiałam najpierw dokonać zmiany adresu wysyłki u Państwa w systemie. Dla mnie jest to rzecz niewyobrażalna jeżeli wypełniam kwit wysyłki zwrotny towaru za którą płacę i podaję adres drugi!!!!! do wysyłki to dzieje się to z automatu, że ktoś to czyta. Pytam czy ja mam teraz pojechać do Kłodzka po odbiór tej przesyłki??? Pozdrawiam i czekam na odpowiedź. Halina Bugla
Bardzo dobre produkty, w świetnych cenach. Szybka dostawa. Super firma.
Drogi Kliencie,
Dziękujemy za pozytywną opinię. Naszym celem jest przede wszystkim zadowolenie klientów, dlatego stawiamy na najwyższe standardy w obsłudze wszystkich zamówień. Cieszymy się, że docenia Pan naszą pracę.
Zapraszamy na ponowne zakupy.
16 paź 2024
Szybka dostawa, w miarę tania szczególnie przy zamawianiu telefonicznym
16 paź 2024
Droga klientko, dziękujemy za pozytywną opinię. Postaramy się, żeby w przyszłości była Pani równie zadowolona z zakupów w naszej firmie. Zapraszamy do dalszej współpracy. Pozdrawiamy serdecznie.
4 paź 2024
Dobra jakość za bardzo dobrą cenę. Szybka dostawa zgodna z zamówieniem.
5 paź 2024
Drogi kliencie, dziękujemy za pozytywną opinię. Postaramy się, żeby w przyszłości był Pan równie zadowolony z zakupów w naszej firmie. Zapraszamy do dalszej współpracy. Pozdrawiamy serdecznie.
18 paź 2024
Bardzo szybko zostało zrealizowane zamówienie, towar zgodny z opisem.
Panie Marku,
Jest nam niezmiernie miło czytać taką opinię – cieszymy się, że nasze usługi spełniły Pana oczekiwania. Pięknie dziękujemy i pozdrawiamy serdecznie.
5 paź 2024
Bardzo szybka realizacja i zamówiony towar zgodny z opisem. Polecam!!!
7 paź 2024
Szanowna Klientko,
Bardzo dziękujemy za pozytywna opinię i przydzielonych 5 gwiazdek. Cieszymy się, że zakup w naszym sklepie sprawił Pani przyjemność. Liczymy na kolejne zamówienia.
Pozdrawiamy serdecznie.
5 paź 2024
Jestem zadowolony zarówno z zamówionego towaru jaki z terminu dostawy
7 paź 2024
Drogi Kliencie,
Bardzo dziękujemy za zamieszczoną opinię. Jest nam bardzo miło widzieć przydzielonych 5 gwiazdek. Postaramy się, żeby w przyszłości był Pan równie zadowolony z zakupów w naszej firmie.
Zapraszamy do dalszej współpracy.
wszystko ok., dostawa szybka zamówiony towar zgodny oraz bardzo ładny
Ocena
Miła , sympatyczns obsługa. Szybka dostawa, produkty zgodne z ofertą.
Super jakość
wszystkie artykuły wspaniałej jakości,szybka dostawa,łatwe zamówienie
Szanowna Pani Joanno,
Bardzo dziękujemy za współpracę i pozytywną opinię. Stawiamy ogromny nacisk na wysoką jakość wykonywanych przez nas usług. Bardzo nam miło, że zostało to przez Panią zauważone i docenione.
19 paź 2024
bardzo szybka dostawa/szybka reakcja na zwrot towaru Odsyłka pieniędy
Szanowny Panie Wojciechu,
Bardzo dziękujemy za współpracę i pozytywną opinię. Stawiamy ogromny nacisk na wysoką jakość wykonywanych przez nas usług. Bardzo nam miło, że zostało to przez Pana zauważone i docenione.
Produkty dobrej jakości.
Szybki czas realizacji zamówienia.
Drogi Panie Sławomirze,
19 paź 2024
W każdym katalogu można są interesujące pozycje, w rozsądnej cenie.
Odpowiedź ze sklepu Atlas For Men Polska
Szanowny kliencie, cieszymy się, że jest Pan zadowolony z naszych usług. Dziękujemy za pozytywną opinię i zapraszamy do skorzystania z naszej oferty w przyszłości. Pozdrawiamy serdecznie.
DOBRA JAKOŚĆ, FAJNE PROMOCJE, BRAKUJE MI TYLKO MNIEJSZYCH ROZMIARÓW
Odpowiedź ze sklepu Atlas For Men Polska
Dziękujemy Pani Danuto za wybór naszego produktu i pozytywną opinię. Zapraszamy na kolejne zakupy w naszym sklepie! W razie potrzeby nasz zespół pomoże Pani w odpowiednim wyborze. Sprawa mniejszych rozmiarów została zgłoszona do odpowiedniego działu.
Serdecznie pozdrawiamy.
Dobre ceny wyprzedażowe, szybka realizacja zamówienia przez InPost
Drogi Panie Mikołaju,
Pozdrawiamy serdecznie
Szybka dostawa i fachową pomoc konsultantów jest jak najbardziej ok
Drogi Panie Pawle,
Pozdrawiamy serdecznie
zamowiony towar spelnia moje wymagania oraz terminowe dostarczenie
Drogi Panie Adamie,
Podkoszulki z długim rekawem
Zakupione podkoszulki męskie super wykończenie też i cena polecam
Szanowny Pani Ewo
Bardzo dziękujemy za współpracę i pozytywną opinię. Stawiamy ogromny nacisk na wysoką jakość wykonywanych przez nas usług. Bardzo nam miło, że zostało to przez Pani zauważone i docenione.
14 paź 2024
Szybka realizacja zamówienia. Powiadomienia o etapach zaawansowania
15 paź 2024
Panie Henryku,
Jest nam niezmiernie miło czytać taka opinię – cieszymy się, że nasze usługi spełniły Pana oczekiwania. Pięknie dziękujemy i pozdrawiamy serdecznie.
9 paź 2024
Profesjonalna obsługa , towar dobrej jakości, krotki termin dostawy
9 paź 2024
Dzień dobry Panie Władysławie,
Dziękujemy za pozytywną opinię. Naszym celem jest przede wszystkim zadowolenie Klientów, dlatego stawiamy na najwyższe standardy w obsłudze wszystkich zamówień. Cieszymy się, że docenia Pan naszą pracę.
Zapraszamy na ponowne zakupy.
8 paź 2024
Ubrania są w moim stylu i dobrej jakości . Szybka wysyłka. Polecam!
8 paź 2024
Szanowny Kliencie!
Dziękujemy za 5 gwiazdkową opinię! Przykładamy szczególną uwagę do jakości naszych produktów, bo zadowolenie klientów jest dla nas najważniejsze. Bardzo dziękujemy za współpracę - to była sama przyjemność.
Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie.