Atlas For Men Polska- Logo - Opinie

Atlas For Men Polska

Opinie (6459) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (29 836)

24 lut 2024
Wbrew wielu opiniom - sklep na 5 gwiazdek. począwszy od asortymentu na obsłudze klienta skończywszy. Bałem sie o zwroty - nie ma żadnych problemów tak ze zwrotem gotówki, jak i z wymianą na inny rozmiar. Czas oczekiwania do 2 tygodni (kpl proces) czyli zdecydowanie do przyjęcia. Pomocne - zwracajcie uwagę na dobór rozmiarów - szybko rozkminicie o co chodzi - jest to bardzo pomocne - przykładem moje ostatnie dwa zamówienia - ok. 15 pozycji asortymentowych - 0 wymian, O zwrotów. Podsumowując zdecydowane tak, wady można poszukać ale ja takich specjalnie nie znalazłem. Mariusz

13 mar 2024
Dzień dobry, zamówiłam u Państwa dresy i bezrękawnik dla męża. Dokonaliśmy zwrotu zamówienia ponieważ mąż wykonał złe pomiary. Obecnie mieszkamy w innej miejscowości. Na taki adres wysłałam zwrot nadając paczkę na paczcie!!!! Ku mojemu zdziwieniu wczoraj otrzymuję tel. od kuriera, który mnie informuje z Kłodzka że ma dla mnie przesyłkę. Ja jak wspomniałam przebywam w innej miejscowości gdzie mieszkamy. Dopiero dzisiaj miałam dostęp do komputera i piszę do Państwa w tej sprawie. Dzwoniłam dzisiaj tj. 13.03. marzec do Państwa co graniczyło z cudem piszę o czasie oczekiwania na odebrania konsultanta. Pani odebrała tel. i oznajmiła mi, że musiałam najpierw dokonać zmiany adresu wysyłki u Państwa w systemie. Dla mnie jest to rzecz niewyobrażalna jeżeli wypełniam kwit wysyłki zwrotny towaru za którą płacę i podaję adres drugi!!!!! do wysyłki to dzieje się to z automatu, że ktoś to czyta. Pytam czy ja mam teraz pojechać do Kłodzka po odbiór tej przesyłki??? Pozdrawiam i czekam na odpowiedź. Halina Bugla
HB
Halina B.
Kłodzko

Opinie nt. sklepu Atlas For Men Polska

BS
Bogdan S.
Nowy Dwór Gdański
18 paź 2024
Bogaty asortyment i bardzo krótki termin dostawy.
18 paź 2024
Szanowny kliencie, cieszymy się, że jest Pan zadowolony z naszych usług. Dziękujemy za pozytywną opinię i zapraszamy do skorzystania z naszej oferty w przyszłości. Pozdrawiamy serdecznie.
Szybko i solidnie wysłane, towar dobrej jakości.
Odpowiedź ze sklepu Atlas For Men Polska
Szanowny Kliencie! Dziękujemy za 5 gwiazdkową opinię! Przykładamy szczególną uwagę do jakości naszych produktów, bo zadowolenie klientów jest dla nas najważniejsze. Bardzo dziękujemy za współpracę - to była sama przyjemność. Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie.
19 paź 2024
Szybka dostawa. Wszystko zgodnie z zamówieniem .
Odpowiedź ze sklepu Atlas For Men Polska
Szanowny Kliencie, Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię i docenienie naszej pracy. Cieszymy się, że spełniliśmy Pana oczekiwania. Pozdrawiamy serdecznie.
5 paź 2024
Wszystko w porządku. Cena przystępna. Polecam.
7 paź 2024
Drogi Panie Mariuszu, dziękujemy za pozytywną opinię. Postaramy się, żeby w przyszłości był Pan równie zadowolony z zakupów w naszej firmie. Zapraszamy do dalszej współpracy. Pozdrawiamy serdecznie

Rozmiar zgodny z opisem. Kolory piękne. Polecam
Odpowiedź ze sklepu Atlas For Men Polska
Droga Pani Sylwio, dziękujemy za pozytywną opinię. Postaramy się, żeby w przyszłości była Pani równie zadowolona z zakupów w naszej firmie. Zapraszamy do dalszej współpracy. Pozdrawiamy serdecznie
Proszę o wprowadzenie rozmiaru damskiego 38/40🙂
Odpowiedź ze sklepu Atlas For Men Polska
Droga Pani Marzeno, dziękujemy za pozytywną opinię. Postaramy się, żeby w przyszłości była Pani jeszcze bardziej zadowolona z zakupów w naszej firmie. Zapraszamy do dalszej współpracy. Pozdrawiamy serdecznie
18 paź 2024
szybkość dostawy jak i szybkość wymiany towaru
19 paź 2024
Drogi kliencie, cieszymy się, że jest Pan zadowolony z naszych usług. Dziękujemy za pozytywną opinię i zapraszamy do skorzystania z naszej oferty w przyszłości. Pozdrawiamy serdecznie.
15 paź 2024
Wszystko ok. Rozmiar odpowiedni. Szybka wysyłka
15 paź 2024
Szanowna Klientko, Jest nam niezmiernie miło czytać tak pozytywna opinię i widzieć przydzielonych 5 gwiazdek. Cieszymy się, że nasze artykuły spełniły Pani oczekiwania. Wyrazy uznania oczywiście przekażemy całemu zespołowi. Pięknie dziękujemy, pozdrawiamy serdecznie oraz polecamy się na przyszłość !

Dobra jakość

Dobrej jakości, ładne ubrania w rozsądnej cenie
14 paź 2024
Szanowna Pani , bardzo dziękujemy za opinię ,bo dla nas każda opinia jest ważna . Zachęcamy do ponownego zakupu . Pozdrawiamy serdecznie
13 paź 2024
B.dobra realizacja zamówienia, szybko przesłane
14 paź 2024
Szanowny Kliencie, Dziękujemy za komentarz i zapraszamy ponownie na zakupy ! Pozdrawiamy
7 paź 2024
Wszystko zgodnie z zamówieniem, szybka dostawa
7 paź 2024
Dziękujemy za opinię! Ta informacja zwrotna tylko utwierdza nas w przekonaniu, że dbanie o jakość jest kluczowe. Z niecierpliwością czekamy na kolejne zakupy w naszym sklepie .
6 paź 2024
Elastyczność i możliwość zwrotu/zamiany towaru.
12 paź 2024
Szanowny Panie bardzo dziękujemy za opinię postaramy ulepszyć nasz asortyment . Pozdrawiamy

Usługa

Szybkość i konkretność. Zgodność z zamówieniem,
15 godzin temu
Świetne ceny, świetna jakość, świetna obsługa.
Bardzo szybka dostawa produkt zgodny z opisem
35 minut temu
Pani Jolanto, Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Podczas naszej pracy stawiamy na profesjonalizm i zadowolenie Klienta. Cieszymy się, że spełniliśmy Pani oczekiwania. Pozdrawiamy serdecznie.
BD
Beata D.
Gdańsk
Towar zgodny z zamówieniem, Szybka dostawa .OK
Odpowiedź ze sklepu Atlas For Men Polska
Droga Pani Beato, dziękujemy za pozytywną opinię. Postaramy się, żeby w przyszłości była Pani równie zadowolona z zakupów w naszej firmie. Zapraszamy do dalszej współpracy. Pozdrawiamy serdecznie
WSZYSTKO JEST O.K. ZWŁASZCZA JAKOŚĆ WYKONANIA.
Odpowiedź ze sklepu Atlas For Men Polska
Szanowna Panie Marku, dziękujemy za pozytywną opinię. Postaramy się, żeby w przyszłości był Pan równie zadowolony z zakupów w naszej firmie. Zapraszamy do dalszej współpracy. Pozdrawiamy serdecznie
17 paź 2024
Dobrej jakości materiały i ciekawe propozycje.
17 paź 2024
Szanowna Klientko, Bardzo dziękujęmy za wysoką ocenę i cieszymy się, że nasze artykuły spotkały się z Pani uznaniem. Mamy nadzieję, na ponowne zamówienie z Pani strony. Zachęcamy do ponownego odwiedzenia naszego sklepu Internetowego.
14 paź 2024
Profesjonalne i życzliwe podejście do klienta.
7 paź 2024
Jest u Was wszystko w jak najlepszym porządku.
17 paź 2024
L Pani Urszulo. Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię i docenienie naszej pracy. Cieszymy się, że spełniliśmy Pani oczekiwania. Pozdrawiamy serdecznie.