Atlas For Men Polska- Logo - Opinie

Atlas For Men Polska

Opinie (6419) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (29 787)

24 lut 2024
Wbrew wielu opiniom - sklep na 5 gwiazdek. począwszy od asortymentu na obsłudze klienta skończywszy. Bałem sie o zwroty - nie ma żadnych problemów tak ze zwrotem gotówki, jak i z wymianą na inny rozmiar. Czas oczekiwania do 2 tygodni (kpl proces) czyli zdecydowanie do przyjęcia. Pomocne - zwracajcie uwagę na dobór rozmiarów - szybko rozkminicie o co chodzi - jest to bardzo pomocne - przykładem moje ostatnie dwa zamówienia - ok. 15 pozycji asortymentowych - 0 wymian, O zwrotów. Podsumowując zdecydowane tak, wady można poszukać ale ja takich specjalnie nie znalazłem. Mariusz

13 mar 2024
Dzień dobry, zamówiłam u Państwa dresy i bezrękawnik dla męża. Dokonaliśmy zwrotu zamówienia ponieważ mąż wykonał złe pomiary. Obecnie mieszkamy w innej miejscowości. Na taki adres wysłałam zwrot nadając paczkę na paczcie!!!! Ku mojemu zdziwieniu wczoraj otrzymuję tel. od kuriera, który mnie informuje z Kłodzka że ma dla mnie przesyłkę. Ja jak wspomniałam przebywam w innej miejscowości gdzie mieszkamy. Dopiero dzisiaj miałam dostęp do komputera i piszę do Państwa w tej sprawie. Dzwoniłam dzisiaj tj. 13.03. marzec do Państwa co graniczyło z cudem piszę o czasie oczekiwania na odebrania konsultanta. Pani odebrała tel. i oznajmiła mi, że musiałam najpierw dokonać zmiany adresu wysyłki u Państwa w systemie. Dla mnie jest to rzecz niewyobrażalna jeżeli wypełniam kwit wysyłki zwrotny towaru za którą płacę i podaję adres drugi!!!!! do wysyłki to dzieje się to z automatu, że ktoś to czyta. Pytam czy ja mam teraz pojechać do Kłodzka po odbiór tej przesyłki??? Pozdrawiam i czekam na odpowiedź. Halina Bugla
HB
Halina B.
Kłodzko

Opinie nt. sklepu Atlas For Men Polska

WH
Waldemar H.
Lubiąż
Dobra i szybka obsługa zamówień. Towar dostarczany na czas i zgodny z opisem. Dobry kontakt.
Odpowiedź ze sklepu Atlas For Men Polska
Szanowny Panie Waldemarze, Bardzo dziękujemy za współpracę i pozytywną opinię. Stawiamy ogromny nacisk na wysoką jakość wykonywanych przez nas usług. Bardzo nam miło, że zostało to przez Pana zauważone i docenione. Dziękujemy raz jeszcze i pozdrawiamy.
Towary zgodne z ofertą, dobra rozmiarówka, dobre jakościowo i przyjemne w używaniu. Polecam.
Odpowiedź ze sklepu Atlas For Men Polska
Szanowna Pani Mario, Bardzo dziękujemy za współpracę i pozytywną opinię. Stawiamy ogromny nacisk na wysoką jakość wykonywanych przez nas usług. Bardzo nam miło, że zostało to przez Panią zauważone i docenione. Dziękujemy raz jeszcze i pozdrawiamy.
18 paź 2024
Bogactwo i stylistyka oferty, stosunek jakości do ceny, dobra organizacja procedury zakupu
19 paź 2024
Szanowny Panie Wojciechu Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Takie słowa są dla nas ogromnie ważne i motywują nas do pracy. Zachęcamy do ponownych zakupów. Pozdrawiamy serdecznie
AG
ANNA G.
CIECHANÓW
7 paź 2024
Otrzymany towar zgodny z opisem. Szybka dostawa. Usługa i towar na bardzo wysokim poziomie.
7 paź 2024
Dziękujemy Pani Anno za opinię i zapraszamy ponownie do naszego sklepu !
Nie mam zastrzeżeń. Produkty (fuj, co za nazwa!) bardzo dobre, nagroda super! Powodzenia
Odpowiedź ze sklepu Atlas For Men Polska
Szanowny Panie Wojciechu. Bardzo dziękujemy za współpracę i pozytywną opinię. Stawiamy ogromny nacisk na wysoką jakość wykonywanych przez nas usług. Bardzo nam miło, że zostało to przez Pana zauważone i docenione. Dziękujemy raz jeszcze i pozdrawiamy.
Kupiłem koszule, jeansy i bokserki. Rozmiary idealne, jakość bardzo fajna, super sprawa.
Odpowiedź ze sklepu Atlas For Men Polska
Drogi Panie Łukaszu, dziękujemy za pozytywną opinię. Postaramy się, żeby w przyszłości był Pan równie zadowolony z zakupów w naszej firmie. Zapraszamy do dalszej współpracy. Pozdrawiamy serdecznie

Warte polecenia

Wszystko co do tej pory zamówiłam jest z najwyższej półki. Super ciuchy . .
Odpowiedź ze sklepu Atlas For Men Polska
Szanowna Klientko, Jest nam niezmiernie miło czytać tak pozytywna opinię i widzieć przydzielonych 5 gwiazdek. Cieszymy się, że nasze artykuły spełniły Pani oczekiwania. Wyrazy uznania oczywiście przekażemy całemu zespołowi. Pięknie dziękujemy, pozdrawiamy serdecznie oraz polecamy się na przyszłość !
Zawsze wszystko zgodnie z zamówieniem, wyroby w bardzo dobrym gatunku ciekawe wzornictwo.
Odpowiedź ze sklepu Atlas For Men Polska
Drogi kliencie, dziękujemy za pozytywną opinię. Postaramy się, żeby w przyszłości był Pan równie zadowolony z zakupów w naszej firmie. Zapraszamy do dalszej współpracy. Pozdrawiamy serdecznie.
14 paź 2024
karta do zwrotu lub wymiany towaru , szybkość wymiany na inny rozmiar, adres na naklejce.
15 paź 2024
Pani Katarzyno, Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię! Staramy się, aby każda nasza usługa była odzwierciedleniem potrzeb i oczekiwań Klienta. To była bardzo miła współpraca. Pozdrawiamy!
7 paź 2024
Szybkość z jaką otrzymałam przesyłkę z zamianą towaru z przyczyny wymiany na inny rozmiar
7 paź 2024
Droga Klientko, Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszych usług. Dziękujemy za pozytywną opinię i zapraszamy do skorzystania z naszej oferty w przyszłości. Pozdrawiamy serdecznie.
15 paź 2024

Spodnie, które kupiłem są za długie więc trzeba je skrócić.

Jestem zadowolony, obsługa jest bardzo szybka, zamówiony towar dostarczono bardzo szybko
15 paź 2024
Szanowny Panie Jerzy. Bardzo dziękujemy za współpracę i pozytywną opinię. Stawiamy ogromny nacisk na wysoką jakość wykonywanych przez nas usług. Bardzo nam miło, że zostało to przez Pana zauważone i docenione. Dziękujemy raz jeszcze i pozdrawiamy.
Łatwośc złożenia zamówień, interesujace ceny proponowanych produktów , umiarkowane ceny
Odpowiedź ze sklepu Atlas For Men Polska
Szanowna Panie Romanie, dziękujemy za pozytywną opinię. Postaramy się, żeby w przyszłości był Pan równie zadowolony z zakupów w naszej firmie. Zapraszamy do dalszej współpracy. Pozdrawiamy serdecznie
EP
6 paź 2024
Zawsze jestem zadowolony bo wybór szybkie dostawy jest wielki zycze wielkich sukcesów.
18 paź 2024
Szanowny Kliencie! Dziękujemy za 5 gwiazdkową opinię! Przykładamy szczególną uwagę do jakości naszych produktów, bo zadowolenie klientów jest dla nas najważniejsze. Bardzo dziękujemy za współpracę - to była sama przyjemność. Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie.
6 paź 2024
Bardzo miłe konsultantki.zamowienia bardzo szybko realizowane jestem bardzo zadowolona
14 paź 2024
Pani Małgorzato, Dziękuję za wspaniałą opinię i życzliwe słowa. Jest nam bardzo miło, że doceniła Pani tak liczne szczegóły i jakość naszej usługi. Cieszymy się także, że proponowane przez nas rozwiązania zyskały Pani uznanie. W razie potrzeby jesteśmy do dyspozycji również dla Pani najbliższych. Będziemy wdzięczni za polecenie. Pozdrawiamy !
JB
Jacek B.
Mokotów

Super firma

Oferta zawsze ciekawa, różnorodna, przesyłki zawsze na czas, w terminach ekspresowych.
Odpowiedź ze sklepu Atlas For Men Polska
Drogi Panie Jacku, dziękujemy za pozytywną opinię. Postaramy się, żeby w przyszłości był Pan równie zadowolony z zakupów w naszej firmie. Zapraszamy do dalszej współpracy. Pozdrawiamy serdecznie
MK
Marian K.
Nowy Dwór Gd.
Mnie satysfakcjonuje to co jest. Nie wiem tylko dlaczego nie otrzymuję już katalogów.
Odpowiedź ze sklepu Atlas For Men Polska
Dzień dobry Panie Marianie, Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Jest ona dla nas niezmiernie cenna. Mamy nadzieję na kolejne zamówienie na nasze artykuły. Serdecznie pozdrawiamy.
14 paź 2024
Wszystkie produkty dobrej jakości godne polecenia. Zamowienie i dostawa bardzo dobre.
6 paź 2024
Profesjonalne podejście do klienta, szybka wysyłka zamówienia. Odzież dobrej jakości.
7 paź 2024
Droga Klientko! Dziękujemy za 5 gwiazdkową opinię! Przykładamy szczególną uwagę do jakości naszych produktów, bo zadowolenie Klientów jest dla nas najważniejsze. Bardzo dziękujemy za współpracę - to była sama przyjemność. Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie.
Jak dla mnie to bez żadnych zastrzeżeń, wszystko zgodne z opisem,nic dodać nic ująć
Odpowiedź ze sklepu Atlas For Men Polska
Droga Pani Bożeno, dziękujemy za pozytywną opinię. Postaramy się, żeby w przyszłości była Pani równie zadowolona z zakupów w naszej firmie. Zapraszamy do dalszej współpracy. Pozdrawiamy serdecznie

Zadowolenie

Przejrzystość oferty, łatwość zamówienia, zapłaty i zwrotu. Dobra jakość artykułów.
Odpowiedź ze sklepu Atlas For Men Polska
Panie Stanisławie , Jest nam niezmiernie miło czytać taka opinię – cieszymy się, że nasze usługi spełniły Pana oczekiwania. Pięknie dziękujemy i pozdrawiamy serdecznie.