24 lut 2024
Wbrew wielu opiniom - sklep na 5 gwiazdek. począwszy od asortymentu na obsłudze klienta skończywszy. Bałem sie o zwroty - nie ma żadnych problemów tak ze zwrotem gotówki, jak i z wymianą na inny rozmiar. Czas oczekiwania do 2 tygodni (kpl proces) czyli zdecydowanie do przyjęcia.
Pomocne - zwracajcie uwagę na dobór rozmiarów - szybko rozkminicie o co chodzi - jest to bardzo pomocne - przykładem moje ostatnie dwa zamówienia - ok. 15 pozycji asortymentowych - 0 wymian, O zwrotów.
Podsumowując zdecydowane tak, wady można poszukać ale ja takich specjalnie nie znalazłem. Mariusz
Dzień dobry,
zamówiłam u Państwa dresy i bezrękawnik dla męża. Dokonaliśmy zwrotu zamówienia ponieważ mąż wykonał złe pomiary. Obecnie mieszkamy w innej
miejscowości. Na taki adres wysłałam zwrot nadając paczkę na paczcie!!!! Ku mojemu zdziwieniu wczoraj otrzymuję tel. od kuriera, który mnie informuje z Kłodzka że ma dla mnie przesyłkę. Ja jak wspomniałam przebywam w innej miejscowości gdzie mieszkamy. Dopiero dzisiaj miałam dostęp do komputera i piszę do Państwa w tej sprawie. Dzwoniłam dzisiaj tj. 13.03. marzec do Państwa co graniczyło z cudem piszę o czasie oczekiwania na odebrania konsultanta. Pani odebrała tel. i oznajmiła mi, że musiałam najpierw dokonać zmiany adresu wysyłki u Państwa w systemie. Dla mnie jest to rzecz niewyobrażalna jeżeli wypełniam kwit wysyłki zwrotny towaru za którą płacę i podaję adres drugi!!!!! do wysyłki to dzieje się to z automatu, że ktoś to czyta. Pytam czy ja mam teraz pojechać do Kłodzka po odbiór tej przesyłki??? Pozdrawiam i czekam na odpowiedź. Halina Bugla
Opinie nt. sklepu Atlas For Men Polska
19 paź 2024
Koszulki meskie z długim rękawem super mąż bardzo zadowolony
19 paź 2024
Droga klientko, cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszych usług. Dziękujemy za pozytywną opinię i zapraszamy do skorzystania z naszej oferty w przyszłości. Pozdrawiamy serdecznie.
18 paź 2024
szybko zrealizować zwrot towaru i zrealizować nowe zamówoenie
Szanowny Panie Tomaszu,
Bardzo dziękujemy za współpracę i opinię. Naszym celem jest przede wszystkim zadowolenie klientów, dlatego stawiamy na najwyższe standardy w obsłudze wszystkich zamówień. Pozdrawiamy serdecznie.
3 paź 2024
Szybka dostawa, szybka wymiana
Ogólnie ok
3 paź 2024
Szanowny Panie Januszu,
Bardzo dziękujemy za współpracę i pozytywną opinię. Stawiamy ogromny nacisk na wysoką jakość wykonywanych przez nas usług. Bardzo nam miło, że zostało to przez Pana zauważone i docenione.
Dziękujemy raz jeszcze i pozdrawiamy.
Jakość, cena, szybkość to podstawa i tak tutaj właśnie jest.
Szanowny Kliencie,
Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Takie słowa są dla nas ogromnie ważne i motywują nas do pracy. Zachęcamy do ponownych zakupów.
Pozdrawiamy serdecznie.
Wielkość,jakość oraz rozmiar zawsze super takie jak zamawiam
Dzień dobry Panie Andrzeju,
Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Jest ona dla nas niezmiernie cenna. Mamy nadzieję na kolejne zamówienie na nasze artykuły.
Serdecznie pozdrawiamy.
Bardzo szybka dostawa, Bezproblemowa wymiana na inny rozmiar
Drogi Panie Andrzeju,
dziękujemy za pozytywną opinię.
Zapraszamy do dalszej współpracy.
Pozdrawiamy serdecznie
Jestem zadowolony i o to chodzi w tej sprawie.🥰
Pozdrawiam 😀
Panie Józefie,
Jest nam niezmiernie miło czytać taką opinię – cieszymy się, że nasze usługi spełniły Pana oczekiwania. Pięknie dziękujemy i pozdrawiamy serdecznie.
Pochwała
Można domówić się z kurierem. Artykuły bardzo dobrej jakości
Szanowny Panie Wojciechy
7 paź 2024
Szybkie przesyłki i profesjonalizm przyjmujących zamówienia
8 paź 2024
Szanowny Panie Mirosławie,
Szybka dostawa. Bokserki męskie z dobrej bawełny. Polecam
17 paź 2024
Pani Mario.
Jest nam niezmiernie miło czytać taką opinię – cieszymy się, że nasze artykuły spełniły Pani oczekiwania. Pięknie dziękujemy i pozdrawiamy serdecznie.
towar taki jak na fotografii poza tym szybka obsługa-polecam
Szanowna Klientko,
Bardzo dziękujemy za wysoką ocenę i cieszymy się, że nasze artykuły spotkały się z Pani uznaniem. Mamy nadzieję, na ponowne zamówienie z Pani strony. Zachęcamy do ponownych zakupów.
7 paź 2024
Spotykam się z profesjonalnym i rzetelnym działaniem firmy.
7 paź 2024
Taka opinia jest dla nas kluczowa i potwierdza, że nasza firma konsekwentnie oferuje wysoką jakość usług i bogatego asortymentu . Bardzo dziękujemy i zapraszamy ponownie!
6 paź 2024
Za taką cenę to bluza polarowa jest naprawdę super. Polecam.
14 paź 2024
Drogi kliencie, dziękujemy za pozytywną opinię. Postaramy się, żeby w przyszłości był Pan równie zadowolony z zakupów w naszej firmie. Zapraszamy do dalszej współpracy. Pozdrawiamy serdecznie.
13 paź 2024
Super.Towar zgodny z opisem
Towar zgodny z opisem. Szybka wysyłka. Dobre ceny. Polecam.
14 paź 2024
Szanowny Kliencie,
Dziękujemy za komentarz i zapraszamy ponownie na zakupy !
Pozdrawiamy
6 paź 2024
Bardzo szybka realizacja zamówienia, towar Ok. Wszystko Ok!
17 paź 2024
Tak trzymać szybko i sprawnie. Dbać o lepszą jakość towaru
Drogi Panie Andrzeju,
dziękujemy za pozytywną opinię.
Postaramy się, żeby w przyszłości był Pan jeszcze bardziej zadowolony z zakupów w naszej firmie.
Zapraszamy do dalszej współpracy.
Pozdrawiamy serdecznie
Towar dostarczony zgodnie z zamówieniem i dobrym terminie.
Pani Regino.
Dziękuję za wspaniałą opinię i życzliwe słowa. Jest nam bardzo miło, że doceniła Pani tak liczne szczegóły i jakość naszej usługi. Cieszymy się także, że proponowane przez nas rozwiązania zyskały Pani uznanie. W razie potrzeby jesteśmy do dyspozycji również dla Pani najbliższych. Będziemy wdzięczni za polecenie.
Pozdrawiamy !
Jestem bardzo zadowolona z zakupów, które u państwa robię
Pani Mirosławo,
Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Podczas naszej pracy stawiamy na profesjonalizm i zadowolenie Klienta. Cieszymy się, że spełniliśmy Pani oczekiwania.
Pozdrawiamy serdecznie.
Szybka dostawa.staranny opis produktów.i czasem dobre ceny
Szanowny Panie Wiesławie
Pani Danuto,
Dziękujemy za wspaniałą opinię i życzliwe słowa. Jest nam bardzo miło, że doceniła Pani tak liczne szczegóły i jakość naszych artykułów. Z niecierpliwością czekamy na kolejne zamówienie.