Atlas For Men Polska- Logo - Opinie

Atlas For Men Polska

Opinie (6459) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (29 836)

24 lut 2024
Wbrew wielu opiniom - sklep na 5 gwiazdek. począwszy od asortymentu na obsłudze klienta skończywszy. Bałem sie o zwroty - nie ma żadnych problemów tak ze zwrotem gotówki, jak i z wymianą na inny rozmiar. Czas oczekiwania do 2 tygodni (kpl proces) czyli zdecydowanie do przyjęcia. Pomocne - zwracajcie uwagę na dobór rozmiarów - szybko rozkminicie o co chodzi - jest to bardzo pomocne - przykładem moje ostatnie dwa zamówienia - ok. 15 pozycji asortymentowych - 0 wymian, O zwrotów. Podsumowując zdecydowane tak, wady można poszukać ale ja takich specjalnie nie znalazłem. Mariusz

13 mar 2024
Dzień dobry, zamówiłam u Państwa dresy i bezrękawnik dla męża. Dokonaliśmy zwrotu zamówienia ponieważ mąż wykonał złe pomiary. Obecnie mieszkamy w innej miejscowości. Na taki adres wysłałam zwrot nadając paczkę na paczcie!!!! Ku mojemu zdziwieniu wczoraj otrzymuję tel. od kuriera, który mnie informuje z Kłodzka że ma dla mnie przesyłkę. Ja jak wspomniałam przebywam w innej miejscowości gdzie mieszkamy. Dopiero dzisiaj miałam dostęp do komputera i piszę do Państwa w tej sprawie. Dzwoniłam dzisiaj tj. 13.03. marzec do Państwa co graniczyło z cudem piszę o czasie oczekiwania na odebrania konsultanta. Pani odebrała tel. i oznajmiła mi, że musiałam najpierw dokonać zmiany adresu wysyłki u Państwa w systemie. Dla mnie jest to rzecz niewyobrażalna jeżeli wypełniam kwit wysyłki zwrotny towaru za którą płacę i podaję adres drugi!!!!! do wysyłki to dzieje się to z automatu, że ktoś to czyta. Pytam czy ja mam teraz pojechać do Kłodzka po odbiór tej przesyłki??? Pozdrawiam i czekam na odpowiedź. Halina Bugla
HB
Halina B.
Kłodzko

Opinie nt. sklepu Atlas For Men Polska

AB
Anka B.
Łańcut
Profesjonalna i szybka usługa...
Odpowiedź ze sklepu Atlas For Men Polska
Droga Pani Danuto, dziękujemy za pozytywną opinię. Postaramy się, żeby w przyszłości była Pani równie zadowolona z zakupów w naszej firmie. Zapraszamy do dalszej współpracy. Pozdrawiamy serdecznie
Szybka dostawa. Przystępna cena.
Odpowiedź ze sklepu Atlas For Men Polska
Droga Klientko, Dziękujemy za pozytywną opinię. Postaramy się, żeby w przyszłości była Pani równie zadowolona z zakupów w naszej firmie. Zapraszamy do dalszej współpracy. Pozdrawiamy serdecznie.
Ciekawe i różnorodne propozycje
Odpowiedź ze sklepu Atlas For Men Polska
Drogi kliencie, cieszymy się, że jest Pan zadowolony z naszych usług. Dziękujemy za pozytywną opinię i zapraszamy do skorzystania z naszej oferty w przyszłości. Pozdrawiamy serdecznie.
20 paź 2024
Wszystko zgodne z opisem i fajne
Odpowiedź ze sklepu Atlas For Men Polska
Droga klientko, dziękujemy za pozytywną opinię. Postaramy się, żeby w przyszłości była Pani równie zadowolona z zakupów w naszej firmie. Zapraszamy do dalszej współpracy. Pozdrawiamy serdecznie.
8 paź 2024
Dobra jakość. Terminowe dostawy.
8 paź 2024
Szanowny Panie, bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Takie słowa są dla nas ogromnie ważne i motywują nas do pracy. Zachęcamy do ponownych zakupów.
4 paź 2024
Duży wybór produktów i rozmiarów
7 paź 2024
Drogi Panie Jacku, dziękujemy za pozytywną opinię. Postaramy się, żeby w przyszłości był Pan równie zadowolony z zakupów w naszej firmie. Zapraszamy do dalszej współpracy. Pozdrawiamy serdecznie
1 dzień temu
Szybka wysyłka, rozmiar zgodny
7 godzin temu
Dzień dobry Panie Wiesławie. Bardzo dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że zakup w naszym sklepie sprawił Panu przyjemność. Pozdrawiamy.
Szybkość realizacji zamówienia
Odpowiedź ze sklepu Atlas For Men Polska
Szanowny Kliencie, Bardzo dziękujemy za zamieszczoną opinię. Jest nam bardzo miło widzieć przydzielonych 5 gwiazdek. Postaramy się, żeby w przyszłości był Pan równie zadowolony z zakupów w naszej firmie. Zapraszamy do kolejnych zamówień. Pozdrawiamy serdecznie.
JS
Jadwiga S.
Świeradów-Zdrój
Towar fajny . Jestem zadowolona
Odpowiedź ze sklepu Atlas For Men Polska
Szanowna Klientko, Jest nam niezmiernie miło czytać tak pozytywna opinię i widzieć przydzielonych 5 gwiazdek. Cieszymy się, że nasze artykuły spełniły Pani oczekiwania. Wyrazy uznania oczywiście przekażemy całemu zespołowi. Pięknie dziękujemy, pozdrawiamy serdecznie oraz polecamy się na przyszłość !
19 paź 2024
Bardzo dobry kontakt ze sklepem
Odpowiedź ze sklepu Atlas For Men Polska
Szanowna klientko, dziękujemy za pozytywną opinię. Postaramy się, żeby w przyszłości była Pani równie zadowolona z zakupów w naszej firmie. Zapraszamy do dalszej współpracy. Pozdrawiamy serdecznie.
Wszystko OK - szybko i sprawnie
8 paź 2024
Drogi kliencie, cieszymy się, że jest Pan zadowolony z naszych usług. Dziękujemy za pozytywną opinię i zapraszamy do dalszej współpracy. Pozdrawiamy serdecznie.
7 paź 2024
Bardzo dobra obsługa klienta.
8 paź 2024
Drogi kliencie, jest nam niezmiernie miło czytać taką opinię – cieszymy się, że nasze usługi spełniły Pana oczekiwania. Pięknie dziękujemy i pozdrawiamy serdecznie.
7 paź 2024
Po prostu jest OK. Tak trzymać.
7 paź 2024
Szanowny Kliencie ,bardzo dziękujemy za opinię. Zapraszamy ponownie !
6 paź 2024
Wszystko zgodne z oczekiwaniem
18 paź 2024
Panie Marku, Jest nam niezmiernie miło czytać taka opinię – cieszymy się, że nasze usługi spełniły Pana oczekiwania. Pięknie dziękujęmy i pozdrawiamy serdecznie.
4 paź 2024
Wszystko super firma konkretną.
7 paź 2024
Panie Ludwiku. , Jest nam niezmiernie miło czytać taka opinię – cieszymy się, że nasze usługi spełniły Pana oczekiwania. Pięknie dziękujemy i pozdrawiamy serdecznie.
Bardzo dobra i solidna firma !
Odpowiedź ze sklepu Atlas For Men Polska
Droga Klientko, Bardzo dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że zakup w naszym sklepie sprawił Pani przyjemność.Pozdrawiamy.
19 paź 2024
Szybkość i łatwość zamówienia.
Odpowiedź ze sklepu Atlas For Men Polska
Drogi Kliencie, Dziękujemy za pozytywną opinię. Postaramy się, żeby w przyszłości był Pan równie zadowolony z zakupów w naszej firmie. Zapraszamy do dalszej współpracy. Pozdrawiamy serdecznie.
szybkość realizacji zamówienia
8 paź 2024
Droga klientko, cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszych usług. Dziękujemy za pozytywną opinię i zapraszamy do dalszej współpracy. Pozdrawiamy serdecznie.
6 paź 2024
Dostawy szybkie,brak problemów
12 paź 2024
Panie Krzysztofie bardzo dziękujemy za fajną opinię postaramy ulepszyć nasz asortyment . Pozdrawiamy
5 paź 2024
Nie mam zastrzeżeń. Dziękuję.
7 paź 2024
Drogi Panie Jerzy, dziękujemy za pozytywną opinię. Postaramy się, żeby w przyszłości był Pan równie zadowolony z zakupów w naszej firmie. Zapraszamy do dalszej współpracy. Pozdrawiamy serdecznie