Opinie nt. sklepu SuperTech.pl Bardzo dobry kontakt, wzorowa obsługa klienta, szybka wysyłka, wszystko ok.
Pokaż więcej Polecam sklep, szybka i miła obsługa.Zamowiony towar dostarczony ekspresowo.
Pokaż więcej Szybka dostawa, sprzet dobrze zapakowany i zgodny z zamowieniem, dobra cena.
Pokaż więcej Bardzo sprawnie. Towar zgodny z opisem. Dobra komunikacja. Szybka dostawa.
Pokaż więcej szybka obsługa zlecenia. Towar właściwie opisani i zgodny z opisem. SUPER
Pokaż więcej Wszystko Ok Wszystko wygląda na sprawne nie miałem czasu na uruchomienie do tej pory.
Pokaż więcej Świetny kontakt. Błyskawiczna przesyłka i bezkonkurencyjna cena. Polecam
Pokaż więcej Bardzo udany zakup, błyskawiczna dostawa i do tego śmiesznie niska cena.
Pokaż więcej Bardzo szybka i sprawna dostawa. Zakupio0ny produkt spełnił oczekiwania.
Pokaż więcej Szybka wysyłka, dobrze zapakowane, towar jaki został zamówiony. Polecam.
Pokaż więcej Błyskawiczna dostawa zamówionego towaru. Rewelacyjna obsługa. POLECAM!
Pokaż więcej Wszystko zgodnie z opisem. Super TV OLED w najlepszej cenie na rynku.
Pokaż więcej Polecam Szybka wysyłka, dobrze zapakowany produkt, wszystko działa jak należy
Pokaż więcej Dobre ceny. Szybka realizacja zamówienia, dobry kontakt. Polecam
Pokaż więcej telefon realme 11PRO PLUS telefon świetny obsługa ok u mnie na 3 dzień od zamówienia spoko
Pokaż więcej Bardzo sprawna obsługa, wszystko ok, cena towaru - konkurencyjna
Pokaż więcej Wszystko dobrze. Dobry kontakt. Szybka wysyłka. Bardzo polecam.
Pokaż więcej Bardzo szybka wysyłka, najlepsza cena tego telefonu na rynku 💪
Pokaż więcej Profesjonalny sposób załatwienia zamówienia i sposobu dostawy.
Pokaż więcej Polecam Szybka dostawa. Artykuly w dobrej cenie zgodne z zamowieniem.