EASY-surfshop.pl- Logo - Opinie

EASY-surfshop.pl

Opinie (283) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (1482)

29 lis 2023
Kupiliśmy dwie deski F2 dla siebie i dla żony. Będą wodowane dopiero latem więc ciężko o oponie o produkcie. Jednak mogę opisać stan deski które były tzw. 2 gatunku. Mają niewielkie ubytki w piance a raczej odgniecenia. Filny są lekko wygięte i raczej nie będą mieć większego znaczenia przy sterowności deską. Chyba że będziemy pływać z silnikiem zaburtowym.😃

22 sie 2024
Firma nie dotrzymała ustalonego terminu realizacji. Ciągłe upominanie się o podanie statusu realizacji zamówienia . Brak profesjonalnego podejścia do klienta DO DNIA DZISIEJSZEGO NIE OTRZYMAŁEM SWOJEGO ZAMÓWIENIA Zastanawiam się nad zgłoszeniem sprawy na policję Nie Polecam !!!

Opinie nt. sklepu EASY-surfshop.pl

5 sie 2024
22 sie 2024

Brak realizacji zamówienia. NIE POLECAM

5 wrz 2024
Na wstępie chcielibyśmy serdecznie przeprosić za wszelkie niedogodności związane z realizacją Pana zamówienia. Jest nam niezmiernie przykro, że nie dotrzymaliśmy ustalonego terminu i nie spełniliśmy Pana oczekiwań. Rozumiemy, że długie oczekiwanie i brak bieżących informacji o statusie zamówienia mogły wywołać frustrację. Opóźnienie wynikało z problemów po stronie naszego dostawcy, na które niestety nie mieliśmy bezpośredniego wpływu, jednak zdajemy sobie sprawę, że powinniśmy byli reagować szybciej i lepiej informować Pana o postępach. To był nasz błąd i w pełni bierzemy za niego odpowiedzialność. Cieszymy się, że zamówienie ostatecznie dotarło do Pana, ale rozumiemy, że nie zmienia to faktu, iż cały proces nie przebiegł zgodnie z oczekiwaniami. Zapewniamy, że wyciągnęliśmy z tej sytuacji wnioski i dołożymy wszelkich starań, aby w przyszłości uniknąć podobnych sytuacji. Jeśli zdecyduje się Pan na ponowne zakupy w naszym sklepie, obiecujemy, że dołożymy wszelkich starań, aby obsługa była na najwyższym poziomie i bez żadnych opóźnień. Jeszcze raz bardzo przepraszamy i dziękujemy za cierpliwość. Mamy nadzieję, że będziemy mieli szansę zrehabilitować się przy kolejnej okazji. Pozdrawiamy serdecznie, Zespół EASY-surfshop
31 sie 2024
5 wrz 2024
Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Bardzo nam przykro, że Pana doświadczenie z naszym sklepem nie spełniło oczekiwań. Chcielibyśmy lepiej zrozumieć, co poszło nie tak i jak możemy to naprawić. Zależy nam na zadowoleniu naszych klientów, dlatego będziemy wdzięczni, jeśli skontaktuje się Pan z nami bezpośrednio i przekaże więcej szczegółów. Zrobimy wszystko, co w naszej mocy, aby poprawić sytuację i zaproponować odpowiednie rozwiązanie. Pozdrawiamy serdecznie, Zespół EASY-surfshop
23 sie 2024
5 wrz 2024
Dziękujemy za wystawienie opinii. Bardzo nam przykro, że Pana doświadczenie z naszym sklepem nie było w pełni satysfakcjonujące. Jeśli opóźnienie w realizacji zamówienia miało wpływ na Pana ocenę, serdecznie za to przepraszamy. Zawsze staramy się dostarczać zamówienia na czas, jednak zdarza się, że występują nieprzewidziane opóźnienia, nad którymi pracujemy, aby je zminimalizować. Chcielibyśmy lepiej zrozumieć, co poszło nie tak i jak możemy poprawić nasze usługi. Będziemy wdzięczni, jeśli skontaktuje się Pan z nami bezpośrednio i podzieli się swoimi uwagami, abyśmy mogli wyciągnąć wnioski i zaoferować lepsze doświadczenie w przyszłości. Pozdrawiamy serdecznie, Zespół EASY-surfshop