EASY-surfshop.pl- Logo - Opinie

EASY-surfshop.pl

Opinie (283) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (1482)

29 lis 2023
Kupiliśmy dwie deski F2 dla siebie i dla żony. Będą wodowane dopiero latem więc ciężko o oponie o produkcie. Jednak mogę opisać stan deski które były tzw. 2 gatunku. Mają niewielkie ubytki w piance a raczej odgniecenia. Filny są lekko wygięte i raczej nie będą mieć większego znaczenia przy sterowności deską. Chyba że będziemy pływać z silnikiem zaburtowym.😃

22 sie 2024
Firma nie dotrzymała ustalonego terminu realizacji. Ciągłe upominanie się o podanie statusu realizacji zamówienia . Brak profesjonalnego podejścia do klienta DO DNIA DZISIEJSZEGO NIE OTRZYMAŁEM SWOJEGO ZAMÓWIENIA Zastanawiam się nad zgłoszeniem sprawy na policję Nie Polecam !!!

Opinie nt. sklepu EASY-surfshop.pl

11 lip 2024
5 lip 2024
18 lip 2024
19 lip 2024
Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Bardzo nam przykro z powodu zaistniałej sytuacji. Przyznajemy, że popełniliśmy błąd i w pełni rozumiemy Pani frustrację. Chcielibyśmy serdecznie przeprosić za niedogodności. Zależy nam na zadowoleniu naszych klientów, dlatego każdy sygnał o problemie traktujemy bardzo poważnie. Wprowadziliśmy odpowiednie kroki, aby takie sytuacje nie miały miejsca w przyszłości. Życzymy dobrych wiatrów. Zespół EASY-surfshop
22 mar 2024
Twoja opinia sprawiła nam ogromną radość. Dzięki Tobie wiemy, że idziemy w dobrym kierunku i czujemy się zmotywowani. Mamy nadzieję, że deski zapewnią świetną zabawę i masę pozytywnych przygód na wodzie :). - EASY-surfshop Team
16 gru 2023
Great prizes for the best products and always ready to give a nice discount to a regilar costumor. Very helpfull towards the costumor, but sometimes things are a bit complicated, so maybe threat the costumor as someone not clever, and make all idiotproof , so no mistakes need to be fixed. But once again i am a happy costumor from easysurf. 🤙🤙
22 mar 2024
Happy to know you're satisfied! Thank you for being there for us. It's customers like you who make our job a joy! - EASY-surfshop Team
23 lut 2024
Jestem klientem od początku od 23 lat bo właśnie tyle pływam na desce. Wiele już kupiłem w tym sklepie sprzętu przez te lata z zawsze to samo, super obsługa, doradztwo, sprzęt i możliwość dogadania się w razie potrzeby. Polecam, SUPER SKLEP. A z FunSurf latam do Egiptu do Soma Bay i też jest super.
26 lut 2024
To niesamowite, że masz tak długą historię współpracy z EASY-surfshop! Dwadzieścia trzy lata na desce to naprawdę imponujący czas, pełen niezapomnianych przygód i wrażeń. To, że wybierasz nasz sklep od samego początku i zawsze masz pozytywne doświadczenia, to nasz powód do dumy i najlepszy urodzinowy prezent, jaki możemy dostać. Bardzo dziękujemy. Bycie częścią Twojej windfurfingowej pasji to sama przyjemność. Dziękujemy za polecenia i zaufanie. Działamy by każda wizyta w EASY-surfshop była jeszcze lepsza. Dobrych wiatrów. Zespół EASY-surfshop.
27 lis 2023

Profesjonalne i życzliwe doradztwo ( Pan Adam)

Zachęcające ceny już kilkakrotnie skierowały moją uwagę na Państwa sklep. Nie mam wystarczającej wiedzy by najtrafniej dobrać sobie sprzęt. Coś sobie wybrałem a Państwa konsultant cierpliwie i rzeczowo wyjaśnił dlaczego tak deska jak i żagiel będą dla mnie najlepsze. Dziękuję
22 mar 2024
Z uśmiechem na twarzy dziękujemy za Twoją opinię w imieniu całego zespołu (a przede wszystkim Adama)! Twoje słowa naprawdę nas zmotywowały. Polecamy się na przyszłość w kwestii doboru sprzętu :). - EASY-surfshop Team
27 gru 2023
Profesjonalna obsługa, można uzyskać wyczerpującą poradę jaki sprzęt wybrać w zależności od stopnia zaawansowania surfera, linki z opisem sprzętu. Szybkie i bezproblemowe zamówienie oraz dostawa. Sprzęt idealnie zapakowany, zabezpieczony dotarł w idealnym stanie
22 mar 2024
Dzięki Tobie wiemy, że warto jest wkładać serce w naszą pracę. Czujemy się bardzo docenieni. Dziękujemy! - EASY-surfshop Team
29 lis 2023
fajny kontakt , możliwość szybkiej konsultacji a następnie sprawna wysyłka. Mam tylko problem z kontem klienta, kolejny raz nie mogłam się zalogować - coś dalej nie działa więc przy okazji może uda się naprawić .
22 mar 2024
Dziękujemy za Twoje miłe słowa! To dla nas ogromne wsparcie. Pamiętaj, że zawsze możesz śmiało się z nami kontaktować, a my chętnie pomożemy! :) - EASY-surfshop Team
14 maj 2024
Bardzo profesjonalne sugestie podczas zakupu sprzętu do winga . Uprzejmy kontakt podczas przygotowania i wysyłki sprzętu - gorąco polecam . Rafal
15 maj 2024
Rafał. To my bardzo dziękujemy! :) Dokładamy wszelkich starań, aby każdy klient był zadowolony z zakupów u nas, aTwoja opinia jest dla nas najlepszym potwierdzeniem, że płyniemy w dobrym kierunku :) Jeszcze raz dziękujemy i zapraszamy ponownie! EASY-surfshop Team
14 lis 2023

Profesjonalna, kompetentna obsługa.

Polecam ten sklep! Dziękuję za profesjonalne wsparcie Adama w wyborze sprzętu. W EASY SURF pracują ludzie, którzy znają się na tym co sprzedają :)
22 mar 2024
To dla nas ogromne wyróżnienie usłyszeć takie słowa! Czujemy się bardzo docenieni. Dziękujemy w imieniu Adama oraz reszty ekipy! Dzięki Tobie wiemy, że idziemy w dobrym kierunku. - EASY-surfshop Team
24 maj 2024
Wszystko w porządku, dość sprawnie poszło. Byłoby lepiej, gdyby w emailach o aktualizacji etapu zamówienia było napisane jaki to etap.
27 maj 2024
Dziękujemy za Twoją opinię i poradę. Są one dla nas bardzo cenne. Polecamy się na przyszłość i obiecujemy, że będziemy działać w sprawie optymalizacji sklepu dla naszych Klientów :) EASY-surfshop Team