1 lut 2024
Dostawa błyskawiczna, co z pewnością przerosło moje oczekiwania. Rower, który otrzymałem, był doskonale zapakowany, co świadczy o profesjonalizmie sklepu. Najważniejsze jednak, że po wyciągnięciu go z opakowania, nie znalazłem żadnych usterek - stan techniczny i wizualny na najwyższym poziomie. Kontakt ze sklepem był niezwykle profesjonalny. Pracownicy byli gotowi udzielić wszelkich informacji i odpowiedzi na moje pytania. Dodatkowo, otrzymałem pomoc przy montażu, co sprawiło, że korzystanie z nowego roweru było jeszcze łatwiejsze. Ogólnie rzecz biorąc, sklep prezentuje się bardzo solidnie i godny jest polecenia. Pełen profesjonalizm w obszarze obsługi klienta, szybka dostawa i doskonała jakość produktu to elementy, które z pewnością zmotywują mnie do ponownego zakupu w tym sklepie. Dziękuję za doskonałe doświadczenie zakupowe!
Podsumowując, ten rower treningowy łączy w sobie zaawansowane funkcje, komfort i solidną konstrukcję, co sprawia, że jest doskonałym narzędziem do efektywnego treningu w domowym otoczeniu.
Niestety otrzymałam bubel, zardzewiały, używany, którego nie da się złożyć. Czasowo nie mogłam złożyć zaraz po odbiorze przesyłki i rozpoczęłam montaż wieczorem. Niestety utknęłam na kierownicy, bo jest kiepska instrukcja obsługi i nie wiedziałam jak połączyć linki. Od razu po odpakowaniu zwróciło moją uwagę to, że na korpusie głównym jedna klapka była nie wciśnięta, ale sądziłam, że tak powinno być, aby coś tam podłączyć. Odłożyłam składanie na dzisiaj i szukałam po południu po pracy różnych informacji w Internecie i znalazłam nagrany filmik z montażem. Dzisiaj próbowałam zmontować kierownicę i zauważyłam, że z kierownicy powinno wystawiać 2 linki, a wystaje tylko jedna. Dlatego zaświeciłam latarką czy ta linka nie jest czasami schowana w środku, bo w korpusie była zagięta i schowana do środka. Jakież było moje zdziwienie, że nie tylko tej linki brakuje, ale również rura jest w środku cała zardzewiała jakby pół roku w wodzie była zamoczona. Zrobiłam zdjęcia i dołączam je jako załączniki. Potem przyglądnęłam się tej klapie i ewidentnie była ona wielokrotnie wyciągana, bo te plastikowe zaczepy są porysowane i starte. ewidentnie jest to rower używany i pewno reklamowany, następnie mi wciśnięty jako towar nowy nieużywany. Proszę przyglądnąć się zdjęciom i odnieść do mojego stanowiska, bo dla mnie kwota prawie 300 złotych w domowym budżecie jest znaczącym wydatkiem. Rower miał mi służyć zdrowotnie, a dostałam badziewie. Z poważaniem Elżbieta Plata
Opinie nt. sklepu hop-sport.pl
Opinia
28 sty 2024
Szybka dostawa, sprzęt działa bez zarzutu, jedyny minus to twarde siodełko, ale pewnie z czasem nie będzie to takie odczuwalne. Do rehabilitacji i amatorskich treningów w sam raz.
30 sty 2024
1 lut 2024
Bardzo dobry kontakt z obsługą klienta. Profesjonalne i szybkie załatwienie reklamacji. Sprzęt działa bez zarzutu. Spełnia swoje zadanie. Dziękuję osobie prowadzącej . Polecam.
2 lut 2024
4 mar 2024
Szybkość dostawy i sprawność załatwienia reklamacji. Co poprawić? Sprawdzenie przed wysyłka do klienta wrażliwych elementów sprzętu jak np. komputerek, który był niesprawny.
5 mar 2024
19 lut 2024
Produkt był zakupiony dla mojego wujka i za krótko używany, ale pierwsze wrażenia są super bardzo cichy. Funkcję które posiada ten rower jest wystarczalny. Bardzo polecam♥️
20 lut 2024
Dzień dobry, Niezmiernie miło nam czytać taką opinię. Zawsze dokładamy wszelkich starań, by nasi klienci byli zadowoleni z przeprowadzonej transakcji. Zapraszamy do ponownych zakupów! Pozdrawiamy, Zespół Hop-Sport
28 lis 2023
Czytelna strona i łatwość złożenia zamówienia. Informowanie na bieżąco o postępach w realizacji zamówienia. Bardzo szybka dostawa. Zamówiony towar dobrej jakości. Polecam
29 lis 2023
Dzień dobry, Dziękujemy za pozytywną opinię i docenienie naszej pracy. Życzymy dobrego dnia! Zespół Hop-Sport
21 gru 2023
Zakupiłem rower stacjonarny. Towar dotarł w terminie bez żadnych problemów. Przez cały czas otrzymywałem info i statusie zamówienia. A sam rowerek naprawdę bardzo dobry.
22 gru 2023
2 kwi 2024
polecam szczerze
dostawa natychmiastowa, rower bardzo ławy w montażu i świetnie pracuje, produkt całkowicie odpowiada opisowi, polecam wszystkim sklep HOP-SPORT i pozdrawiam Agnieszka
2 kwi 2024
Dzień dobry,
Bardzo dziękujemy za obdarzenie nas zaufaniem i wybór naszego produktu. Zapraszamy na kolejne zakupy w naszym sklepie. W razie potrzeby nasz zespół z przyjemnością pomoże Państwu w odpowiednim wyborze.
29 gru 2023
Pozytywnie zaskoczony
Pomimo gorączki świątecznych zakupów przesyłka dotarła w wyznaczonym czasie , towar porządnie spakowany i oznaczony,
Bardzo pozytywny kontakt z biurem obsługi klienta
3 sty 2024
29 lut 2024
Rewelacyjny rower
Bardzo szybka dostawa. Towar zgodny z opisem. Rower spełnienia nasze oczekiwania, jest cichy w użytkowaniu, na bieżąco monitoruje czas, dystans i spalone kalorie.
1 mar 2024
9 sty 2024
Sprzęt zgodny z opisem. Cena-jakość adekwatna. Wyświetlacz nieco krzywo obsadzony, co nie wpływa na użytkowanie. Poza tym urządzenie świetnie spełnia swoją rolę.
11 sty 2024
9 gru 2023
Warto
Wszystko wporzadku tylko zabrakło informacji że towar jest w trakcie kompletowania i proszę o cierpliwość, ale to nie jest minus tylko taka sugestia. Pozdrawiam.
11 gru 2023
Dzień dobry,
Dziękujemy za pozytywną opinię i zapraszamy na kolejne zakupy w naszym sklepie.
2 sty 2024
Wstawiać bardziej dokładne opisy do np.rower stacjonarny który nie dawno kupiłem . Osobiście jestem miło zaskoczony jego funkcjami treningu kardio. Pozdrawiam.
3 sty 2024
18 lut 2024
Szybka dostawa
Zamówienie przyszło bardzo szybko. Na ten moment produkty wydają się dobrej jakości, po czasie zobaczymy jak z wytrzymalością. Na ten moment jestem zadowolona.
20 lut 2024
Dziękujemy za pozytywną opinię i docenienie naszej pracy.
Jest nam niezmiernie miło, że spełniliśmy Państwa oczekiwania.
Zadowolenie naszych Klientów jest dla nas najważniejsze! Zapraszamy na kolejne zakupy w naszym sklepie Hop-Sport.
Pozdrawiamy, Zespół Hop-Sport
Produkt bdb zapakowany. Szybka dostawa. Jakosć produktu bez zastrzeżeń. To juz piąty produkt zakupiony z Hop Sport. Wszystko działa jak należy juz po kilka lat
15 sty 2024
27 lut 2024
W czwartek zamówiłem w piątek skręcałem i ćwiczyłem. Zamawiałem kolejny raz sprzęt i zawsze tak samo - mega pozytywnie j szybko. Polecam z czystym sumieniem….
29 lut 2024
8 gru 2023
Błyskawiczna wysyłka
Błyskawiczną wysyłka. Kupiony rowerek stacjonarny okazał się strzałem w 10! Wykonany naprawdę solidnie z bardzo dobrych materiałów. Bardzo plecam ten sklep;)
11 gru 2023
Dzień dobry,
Bardzo dziękujemy za obdarzenie nas zaufaniem i wybór naszego produktu.
21 gru 2023
Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko, świetnie zapakowane paczki i do tego darmowa wysyłka. Sprzęt super, napewno jeszcze skorzystam z usług sklepu.
22 gru 2023
11 lis 2023
Fajny rower lekki maly ale przeznaczony dla osob nie za wysokich ja mam 170 i jest na styk wyższe osoby moga kolanami uderzać ale mimo to jestem zadowolona
13 lis 2023
Dzień dobry,
Dziękujemy za pozytywną opinię.
Zapraszamy na kolejne zakupy w naszym sklepie
18 gru 2023
Szybka dostawa plus dobrze zapakowana przesyłka. Po rozpakowaniu i złożeniu rowerek zgody ze specyfikacją. Istotną zaletą jest brak hałasu podczas jazdy.
18 gru 2023
12 mar 2024
Wszystko super! szybka dostawa, do produktu żadnych zastrzeżeń- jak będzie z wytrzymałością sprzętu przekonamy się później, na chwilę obecną POLECAM;) .
13 mar 2024