21 kwi 2024
Drugi komplet felg został zakupiony do opon letnich - dla ułatwienia sezonowej zmiany i odświeżenia wizerunku auta. Na pochwałę zasługuje sam proces wyboru felg na ladnefelgi.pl - nie sposób wybrać zły rodzaj czy rozmiar. Dla nie wtajemniczonych szereg podpowiedzi i sugestii, możliwa porada. Proces zakupu bardzo klarowny, odpowiednia ilość powiadomień o przesyłce, solidne opakowanie i terminowość. Felgi zgodne z oczekiwaniami. Przyszłość pokaże, jak z eksploatacją. Pozdrawiam
Sprawdzajcie / zaklejajcie kartony z felgami. Dotarła do mnie przesyłka i jeden z kartonów nie był zaklejony od spodu, podniosłem i felga wyleciała na podłogę; jest otarcie i lekkie wgniecenie; felgi już założyłem na samochód i nie będę reklamował. Informuję, że jak sie to bedzie powtarzać, to zapewne znajdzie się ktos z mnejsza cierpliwością niż ja.
Opinie nt. sklepu ladnefelgi.pl
Opinia
4 paź 2024
3 paź 2024
2 paź 2024
Jedna felga krzywa, po telefonie i poonformowaniu o tym pracownika, stwierdził ze to niemożliwe. Zamawiałam w tym dniu śruby, żadnego przepraszam czy propozycji jakieś obniżki, nic. Jestem zawiedziona. Pierwsze i ostatnie moje zakupy w tym sklepie. Za zwrot naliczane jest 100 zł, jak ktoś nie chce się denerwować to lepiej kupić gdzie indziej. Ponadto ogloszenia na olx z miejscowości Warszawa, ale jak się chce odebrać osobiście to okazuje się ze to Inne miasto. Nie polecam.
Felgi słabej jakości malowanie chciałem czarne widać że były malowane tanią farbą rozumiem że one kosztowały 1700 ale no bez przesady szukając felg na stronie podałem markę pojazdu model itd miały pasować okazały się za wąskie ze względu na to że były mi potrzebne na "wczoraj" nie odesłałem ich i na nich jeżdżę
9 wrz 2024
Felgi wizualnie zgodne z ofertą.
Jedynie, to konieczność dokupienia krótszych śrub mocujących. Dziwne,nże nie wyszło to podczas doboru felgi do samochodu
Nadto w jednej feldze brakowało zaślepki dekielka. Naklejki marki na dekielku były w komplecie.
Być może istnieje możliwość dosłania brakującej zaślepki.
26 wrz 2024
Pełen profesjonalizm
Szybko, sprawnie i co najważniejsze profesjonalnie. Firma służy poradą aby pomóc w dokonaniu zakupu.