20 mar 2024
Wspaniały kontakt, produkt bardzo dobrze zabezpieczony na czas transportu i pełny profesjonalizm wykonania pawilonu od każdego jej elementu, aż po instrukcję, aby złożyć altanę i móc się nią cieszyć przez lata. Wszystkie elementy idealnie do siebie pasują, trzeba tylko wszystko składać po kolei według instrukcji. Po złożeniu pawilon jest stabilny i pięknie się prezentuje. Bardzo się cieszę, że zakupu dokonałam w tym sklepie i jestem przekonana, że każdy będzie zadowolony zarówno z obsługi jak i zakupów. Serdecznie dziękuję Pani Klaudii za tak miły kontakt.
Opinie nt. sklepu profinamiot.pl
8 sie 2024
8 sie 2024
10 lip 2024
Namiot na medal.
Opóźnienie w dostawie to jedyny mankament zakupu namiotu magazynowego 4x6 w firmie Profinamiot, nie będący winą sklepu. Reszta absolutnie na plus. Jak za taką cenę jakość wykonania poszycia namiotu na wysokim poziomie. Wszystko składa w całość w niecałą godzinę dwie osoby. Ścianki bardzo pomysłowo dłuższe aby można było je zawinąć na zewnątrz dzięki czemu padający - nawet intensywnie - deszcz nie wlewa się do środka. Trzeba oczywiście dobrze zakotwiczyć namiot i dodatkowo dociążyć co daje pewność że nie zerwie poszycia ani namiot nie "odfrunie".
Caly namiot jest superowy,skladanie jego to proscizna Stevi Wonder by to zlozyl.:) wyglada szczegolnie superowo z zaslonami szampanskimi z innymi rownierz to kwestia gustu. Dziekujemy za dobry towar.
Odpowiedź ze sklepu profinamiot.pl
1 sie 2024
Dziękujemy za pozytywną opinię.
6 lip 2024
Super szybka przesyłka, dotarła szybciej niż była planowana. Dostawa pod same drzwi. Złożyłem bez większych trudności. W dokumentacji jest podany zły wymiar rozstawu słupów. Powinno być 360cm a jest 358cm.
15 lip 2024
Ok, cały proces realizacji zamówienia przebiegł bez żadnych problemów, szybko sprawnie i zgodnie z opisem, polecam
25 lip 2024
Dziękuję za fantastyczną obsługę. Namiot dotarł na czas. Idealnie sprawdzi się na dożynkach. Wygląda solidnie.
5 lip 2024
Namiot magazynowy zielony całoroczny, w cenie 4650 zł
Towar dotarł do mnie kompletny, ale opakowania były uszkodzone, z możliwością dostępu do zawartości.
Wskazany lepszy nadzór nad transportem przesyłek.
Towar spełnia moje wymagania wzakresie zawartości i jakości.
Pożądana instrukcją i specyfikacja w języku polskim.
Możliwość zapłaty przy odbiorze, daje poczucie bezpieczeństwa zamówienia.
16 lip 2024
29 lip 2024
Bardzo dobry kontakt, szybka reakcja na meile, bardzo dobra jakośc adekwatna do ceny.
9 lip 2024
Profesjonalna obsługa klienta. Polecam jakość produktów i obsługę zamówień
30 lip 2024
Polecam, dobra obsługa
14 lip 2024
Pawilon wykonany profesjonalnie, spełni wymogi najbardziej wysublimowanych osób. Polecam.