louis.pl- Logo - Opinie

louis.pl

Opinie (1150) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (3316)

1 kwi 2024
Całkiem sprawnie poszło z zamówieniem kilku kasków. Kaski dobrze zabezpieczone do transportu. Odejmuje gwiazdkę za brak języka polskiego w niektórych momentach.

24 wrz 2024
Kupiłem z louis.pl ładowarkę Ctek cs free. W zakresie dostawy była 'solidna torba do przechowywania' (screen). Płacąc za towar zawarłem umowę na dostawę produktu zgodnie z zakresem dostawy. Torby nie dostałem w przesyłce... Tłumaczą się błędem i brakiem dostępności. Sorry Louis, ale to nie jest mój błąd... a torba jest dostępna więc kolejny niesmak obsługi: https://www.louis.pl/pl/ctek-cs-free-bag-etui-ochronne-10050584?filter_article_number=10050584 - sprzedają towar niezgodny z opisem i zawartą umową, - nie potrafią wywiązać się z umowy i dostarczyć brakujący towar, - brak obsługi klienta w języku polskim, - Najlepsza Obsługa Klienta Louis to tylko napis na stronie www, - nie potrafią przyznać się do błędu i zrekompensować pomyłki. - do momentu wystawienia opinii nie przesłali brakującej torby mimo iż była dostępna TAK NIE DZIAŁA LIDER W BRANŻY! KLIENCI, CZYTAJCIE OPISY!

Opinie nt. sklepu louis.pl

10 wrz 2024
7 wrz 2024
7 wrz 2024
5 wrz 2024
4 wrz 2024
2 wrz 2024
24 wrz 2024

Nie jestem zadowolony z sklepu Louis - tak nie powinien działać lider w branży

Odpowiedź ze sklepu louis.pl
10 paź 2024
Dziękujemy za opinię. Zamówiona ładowarka nie zawiera torby do przechowywania. Niestety na naszej polskiej stronie wystąpił błąd w tłumaczeniu. Opis ładowarki w naszym sklepie internetowym jest następujący. - Ładowarka CTEK *CS FREE* - Kabel połączeniowy - Zasilacz sieciowyZ serdecznymi pozdrowieniami z Hamburga
23 wrz 2024
Oddzwaniać do klienta kiedy dochodzi do problemów.z realizacją zamówienia z winy sklepu. Kiedy w końcu dzwonicie poczekać aż klient odbierze telefon! A nie rozłączać się, by to on na swój koszt oddzwaniał! Reagować na maile. Odpowiadać na nie po zrozumieniu pytania. Wysyłać zamówiony i opłacony towar. Dalej, kiedy już wysyłka z opóźnieniem nastąpi. Wysyłać towar bez uszkodzeń. Nie używany! Brudny. Jak miało to miejsce w moim przypadku. Generalnie, po 30 latach korzystania z państwa usług - nie mam ochoty na więcej.
30 wrz 2024
2 wrz 2024
19 sie 2024
Szybka i atrakcyjna cenowo oferta, kupuję już któryś raz, zamówione w poniedziałek a w piątek już w Gdańsku.
25 sie 2024
Zostałem wcześniej zignorowany przez inne sklepy. Nikt nie ma czasu odpowiadać klientom, najlepiej aby cały proces zakupów odbywał się automatycznie. Pracownicy Louis znaleźli dla mnie podobny produkt do tego, którego szukałem (tłumik aftermarkowy) i dzięki wsparciu i pochyleniu się nad moimi poszukiwaniami, znaleźliśmy pordukt, który kupiłem.
24 sie 2024
Wszystko w najlepszym porządku. Wróciłem do motocykla po 18 latach i teraz kupuje dla syna będziemy jeździć razem. I będę dalej kupował w LOUIS bo kupowałem u was już 30 lat temu również na terenie Niemiec i zawsze byłem zadowolony.
24 sie 2024
Bardzo szybko zrealizowane zamówienie, towar z najwyższej półki i doskonałej jakości, wszystko dobrane do motocykla . Polecam sklep za ich profesjonalną obsługę i szybko zrealizowane zamówienie.
MT
M T.
Kartuzy
30 sie 2024
Znakomity sklep. Bogaty wybór części i akcesoriów do każdego motocykla. Szeroka oferta odzieży i butów. Polecam wszystkim znajomym, nie tylko motocyklistom.
12 sie 2024

PinLock Nolan 105

Zakupiłem PinLock do kasku Nolan 105 - przyszedł nowy, dobrze zapakowany oryginalny z Nolana. Czas dosatawy zgodnie z opisem. Polecam
27 sie 2024
Bardzo szybka wysyłka, produkty zgodne z opisem. Polecam zakupy, moje napewno nie ostatnie. Jestem Bardzo USATYSFAKCJONOWANY 👍