louis.pl- Logo - Opinie

louis.pl

Opinie (1149) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (3322)

1 kwi 2024
Całkiem sprawnie poszło z zamówieniem kilku kasków. Kaski dobrze zabezpieczone do transportu. Odejmuje gwiazdkę za brak języka polskiego w niektórych momentach.

24 wrz 2024
Kupiłem z louis.pl ładowarkę Ctek cs free. W zakresie dostawy była 'solidna torba do przechowywania' (screen). Płacąc za towar zawarłem umowę na dostawę produktu zgodnie z zakresem dostawy. Torby nie dostałem w przesyłce... Tłumaczą się błędem i brakiem dostępności. Sorry Louis, ale to nie jest mój błąd... a torba jest dostępna więc kolejny niesmak obsługi: https://www.louis.pl/pl/ctek-cs-free-bag-etui-ochronne-10050584?filter_article_number=10050584 - sprzedają towar niezgodny z opisem i zawartą umową, - nie potrafią wywiązać się z umowy i dostarczyć brakujący towar, - brak obsługi klienta w języku polskim, - Najlepsza Obsługa Klienta Louis to tylko napis na stronie www, - nie potrafią przyznać się do błędu i zrekompensować pomyłki. - do momentu wystawienia opinii nie przesłali brakującej torby mimo iż była dostępna TAK NIE DZIAŁA LIDER W BRANŻY! KLIENCI, CZYTAJCIE OPISY!

Opinie nt. sklepu louis.pl

5 lut 2024
Podoba mi się: szybkość dostawy i zgodność z opisem. Co można poprawić: formy płatności np. BLIK.
28 cze 2024
Zamówienie zrealizowane bardzo szybko. Towar wysokiej jakości. Zdecydowanie polecam i pozdrawiam.
18 mar 2024

Wszystko OK

Szybko, profesjonalnie, zamówione elementy kasku dotarły bardzo szybko, wszystko zgodne z opisem
23 mar 2024

Polecam zakupy w Louis

Zakupiłem kask Shoei Nxr2,paczka doszła dość szybko i bezpiecznie,polecam tam zakupy pozdrawiam
8 mar 2024
Szybka realizacja - zamówione w niedzielę dostawa w czwartek. Produkty zgodnie z oczekiwaniami.
23 lut 2024
Szybka i sprawna realizacja zamówienia. Polecam w 100%. Jakość materiałow na wyskokim poziomie.
1 cze 2024
Zakup przebiegł sprawnie , jedynie co to trzeba opłatę za zakupy wnieść w EUR ogólnie polecam
24 maj 2024

Jestem zadowolony z wysyłki, zamówiony przeze mnie towar totarł szybciej niż się spodziewałem 💪
16 sty 2024
It`s all good - most of the times great prices and items are coming in the good packing. Thanks
16 lis 2023
Szybka dostawa zamówionego towaru. Miła i profesjonalna obsługa telefoniczna w języku polskim.
7 gru 2023
Szybka wysyłka i profesjonalnie zapakowany w dodatkowe pudełko kask. Bez zastrzeżeń. Polecam.
27 sty 2024
Duży asortyment produktów, szybka i prosta realizacja zamówienia, blik i InPost paczkomat!!!
30 lis 2023
Polecam, kask zamówiony w sobotę w środę już był w moich rękach. Atrakcyjne ceny ! POLECAM
13 maj 2024
Sklep z dużym asortymentem motocyklowym. Szybka dostawa (mimo świąt) i towar w dobrej cenie
22 lut 2024
Dobry kontakt, pozytywne rozpatrzenie mojej reklamacji oraz szybki czas realizacji wysyłki
27 maj 2024

Cena i czas

Cena całego zestawu produktów i czas wysyłki. Wszystko ładnie zapakowane i zabezpieczone.
7 mar 2024
Wszystko ok. Dostawa szybka, opakownie i produkt w nietknietym stanie dotarło do odbiorcy
29 kwi 2024
Szybko i profesjonalnie towar w atrakcyjnej cenie zgodny z opisem! Na pewno znowu kupię!
20 sty 2024

Rewelacja

Kolejne zakupy i jak zwykle obsługa na najwyższym poziomie ,towar super,szybka wysyłka.
12 kwi 2024
Kupiona navi Tomtom. Płaciłem przelewem po przewalutowaniu na euro. Wszystko sprawnie.