Abra Meble- Logo - Opinie

Abra Meble

Opinie (1680) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (5030)

Dobry

3 gru 2023
Świetny kontakt z klientem. Jasny . Przyjazny. Jeśli trzeba czekać na towar pracownik Abra kontaktuję się jasno, rzeczowo o przyjaźnie informuje i doradza. Polecam. Poza tym można znaleźć lepsze ceny niż u konkurencji.

15 sie 2024
do dzisiaj nie otrzymałem zamówienia termin realizacji miał trwać 11-14 dni minął ponad miesiąc nie mam ani pieniędzy ani szafy tak więc bardzo możliwe że spotkamy się na drodze sądowej za oszustwo na podań 1200zl …

Opinie nt. sklepu Abra Meble

MJ
Marcin J.
Grójec
30 wrz 2024

Odradzam!!!

Brak informacji dla klienta o postępach zamówienia. Czas oczekiwania 4 tyg. zakończone rezygnacją z zakupu. Odradzam kupowania w tej firmie! Dawno nie spotkałem się z tak rażącym traktowaniem klienta!
29 wrz 2024
Jeden z najgorszych zakupów kłoszenia uszkodzone porysowane i nie ma możliwości wymiany bo ponoć wszystkie takie mają co jest nieprawda bo dwa klosze były dobre a cztery źle.bardzo nie polecam
15 wrz 2024

Dramatyczna jakość, czas dostawy wydłużony do maximum

Jakość zamówionych mebli jest tragiczna - oparcie od łóżka praktycznie wyrwało się ze wszystkimi śrubami, w biurku też przebitka... Do tego strasznie długi czas realizacji.Będę odradzać innym!
14 wrz 2024
Zamówiłam meble miesiąc temu do dziś nie przyszły. Wykonując telefon raz w miesiącu nikt nie potrafi mi udzielić informacji kiedy wkoncu można się ich spodziewać i czy wogole jeszcze można...
28 wrz 2024
Jeszcze nie otrzymałam produktu. Minęło 23 dni robocze a produkt mial byc w ciągu 10 dni. Zostalam powiadomiona, że produkt będzie później, ale nikt nie potrafi powiedzieć kiedy.
14 wrz 2024
Nigdy więcej nic tam nie kupie. Sprzedaja towar którego nie mają a potem czeka się miesiąc na jakąkolwiek informację. Nie polecam i nigdy nikomu nie polecę.
26 wrz 2024
Pomimo podania terminu wysyłki w ciągu 2 dni roboczych po tygodniu musiałam zrezygnować bo przesyłka nadal nie była wysłana na czym mi bardzo zależało.
7 wrz 2024
Jedna gwiazdką za szybki zwrot pieniędzy, jeżeli chodzi o zamówienie dramat czekałam przeszlo miesiąc i zero informacji co dzieje się z zamówieniem.
13 wrz 2024

Brak rzetelności oraz komunikacji z klientem

Zamówienie po miesiącu oczekiwania nadal nie zostało zrealizowane, pomimo informacji na stronie i internetowej, że czas wynosi 5-10 dni roboczych.
25 wrz 2024
UPŁYNĘŁO JUŻ 20 DNI ROBOCZYCH OD ZAMÓWIENIA - NIESTETY NIE DOSTAŁAM JESZCZE TOWARU - CZEKAM - NIKT NIE UMIE MI ODPOWIEDZIEĆ KIEDY BĘDZIE DOSTAWA
10 wrz 2024
Czas oczekiwania podany na stronie i w utrzymanych wiadomościach e-mail moja się z rzeczywistością. Niestety na niekorzyść.
30 wrz 2024
czekam na swoje zamówienie już ponad miesiąc nikt się nie kontaktuje , nie ,mam kontretnej odp., porażka obsługa i kontakt
4 wrz 2024

Nie polecam!

Czas realizacji dłuższy niż wskazany w regulaminie. Kontakt telefoniczny niemożliwy. Obsługa magazynu bardzo nieprzyjemna.
9 wrz 2024
Podany termin dostawy 5-10 dni roboczych, a ja czekam już miesiąc na zamówienie i nadal nie ma zamówionego narożnika.
1 paź 2024
Dwukrotnie przekroczony termin realizacji zamówienia. Brak rzetelnej informacji o rzeczywistym terminie dostawy.
19 wrz 2024

długi czas oczekiwania

czekalismy na zamowienie ponad miesiac...w informacji było napisane , że czas oczekiwania to 5-10 dni roboczych
12 wrz 2024

ŻENADA KPINA SYF

40 DNI CZEKAM NA REALIZACJIE ZAMÓWIENIA.ODPOWIEDZI NA TELEFONY O TERMIN DOSTAWY: C Z E K A Ć !!!!!!!!!!!
11 wrz 2024
Szybsze terminy dostawy
28 wrz 2024
Zgłosiłam reklamację tuż po otrzymaniu zamówienia, która do tej pory nie została rozpatrzona.
14 wrz 2024
Otrzymałam szafę jeden element w dwóch miejscach uszkodzony czekam na reklamacje