3 gru 2023
Świetny kontakt z klientem. Jasny . Przyjazny. Jeśli trzeba czekać na towar pracownik Abra kontaktuję się jasno, rzeczowo o przyjaźnie informuje i doradza. Polecam. Poza tym można znaleźć lepsze ceny niż u konkurencji.
do dzisiaj nie otrzymałem zamówienia termin realizacji miał trwać 11-14 dni minął ponad miesiąc nie mam ani pieniędzy ani szafy tak więc bardzo możliwe że spotkamy się na drodze sądowej za oszustwo na podań 1200zl …
Opinie nt. sklepu Abra Meble
23 sie 2024
Masakra!
Witam, w dniu 23 lipca 2024 roku zostało złożone zamówienie. Zgodnie z regulaminem powinno być dostarczone wcześniej bo jest na to 10 dni roboczych (informacja pod produktem) mija miesiąc i nadal nie otrzymałem zamówienia, wczoraj tj. 22 sierpnia zamówienie miało być dostarczone po rozmowie telefonicznej ze sklepem w Ciechanow, pojechałem na miejsce i od godziny 10:00 do 20:00 czekałem na transport i nikt nie przyjechał po czym pojechałem do domu tj. 20km oddalone od miejsca dostarczenia, o godzinie 22:10 zadzwonił kierowca, że ma dla mnie paczkę a więc pojechałem na miejsce i znowu czekam, dostawca zadzwonił, że jednak dziś nie da rady bo ktoś kazał mu już nigdzie nie jechać... straciłem cały dzień, nerwy i paliwo. Najgorsza firma z jaką miałem do czynienia.
10 sie 2024
Rozczarowanie
Byłem świadomy raczej niskiej jakości ze względu na cenę(podobna do konkurencji mimo wszystko), jednakże kołki w 25 % sztuk były pouszkadzane, brakowało jednej prowadnicy przez co zakupiona komoda nadal stoi bez jednej szuflady. Reklamacja nadal trwa, ponieważ sprzedający jest dystrybutorem i nie ma owych prowadnic więc zgłosili to do producenta i producent ma się kontaktować co raczej powinno być w kwestii dystrybutora... Nie mniej jednak po pół miesiąca użytkowania przednia deska szuflady po prostu się wysunęła, podczas montażu był użyty klej do kołków które jako jedyne ja trzymają, szufladę wzmocniłem wkrętami.
Niestety szafa, którą otrzymałem posiada wiele wad fabrycznych takich jak: zacieki na lustrze, których nie da się usunąć, odstająca okleina drzwi oraz źle wywiercone otwory na półki - nie są równolegle do siebie co powoduje, że jedna strona jest wyżej, a druga niżej. Dodatkowo proces reklamacji strasznie się wydłuża - pomimo upływu 14 dni do dnia dzisiejszego nie otrzymałem żadnych informacji. Lepiej dołożyć 200-300 zł i kupić meble u konkurencji np. BlackRedWhite niż tutaj. Słaba jakość mebla. Niestety jestem rozczarowany.
26 sie 2024
Kompromitacja
Kupiłem u Państwa pompę basenową. Na stronie sklepu gdy kupowałem, wg informacji wysyłka miała być w ciągu 24h. Po kilku dniach, gdy dalej status brzmiał "przygotowanie do wysyłki", wykonałem telefon telefon, gdzie zostałem poinformowany, iż Pani nie wie dla czego paczka jeszcze nie wyszła, ale zapewne dzisiaj wyjdzie. Po dwóch dnia identyczna sytuacja. W rzeczywistości przesyłka dotarła po prawie 2 tygodniach. W międzyczasie musiałem kupić inną pompę, aby móc korzystać z basenu. Jednym słowem kompromitacja ...
7 sie 2024
Niestety nie polecam 😒
Zacznijmy od tego że czas oczekiwania to tragedia. Towar dostałem po czasie , na którym mi zależało. Zero informacji o opóźnieniu oraz aktualnym statusie. Po co jest te śledzenie zamówienia skoro widnieje tam tylko przetwarzanie aż do odbioru. Uzyskanie informacji oraz sama komunikacja porażka. Kolejna kwestia to same meble , o ile do szafek nie mam zastrzeżeń o tyle łóżka trzeszczą jak stare tapczany. Jedyny plus to tylko przystępna cena. Tyle w temacie.
9 sie 2024
Deklarowany czas realizacji zamówienia - kanapa ze standardowej oferty - wynosił 5 do 10 dni roboczych. Po 18 dniach roboczych zero odzewu od sklepu czy z siedziby firmy. Po kontakcie telefonicznym okazuje się, że nikt nic nie wie i nie wiadomo gdzie zamówiony przedmiot się znajduje. Po anulacji zamówienia z powodu przekroczenia czasu realizacji sklep nadaje zamówieniu status "anulowane z powodu braku wpłaty". Żałosne
15 sie 2024
Bardzo długu czas oczekiwania
Na zamówienie czekałam 3 tygodnie, po czym zrezygnowałam, gdyż nadal nie było nawet wysłane, mimo, że czas oczekiwania miał nie przekroczyc 14 dni (to i tak za długo). Zamowilam te same Leżaki w innym sklepie i otrzymałam je na drugi dzień. Niestety straciłam tylko czas oczekując na to zamówienie. Dodam, że wchodząc teraz w ofertę tego produktu mamy napisane "wysyłka w 24 h" ...
16 sie 2024
Czas realizacji miał wynosić 5-10 dni roboczych natomiast wyniósł 21 dni roboczych nikt nic nie potrafił powiedzieć kiedy sofa dojdzie nie potrafiono udzielić najmniejszej informacji !! Odsyłano mnie między sklepem a infolinią główną i tak w kółko !! Zero przestrzegania własnego regulaminu brak obsługi klienta najgorsza firma z jaką się spotkałam !!!
4 sie 2024
Zakupione 6 krzeseł APRO zielone. Trzy z nich z zarysowaniami i wadami produkcyjnymi. Przypuszczam, że zarysowania powstały z niedbalstwa przechowywania w magazynie. Reklamacja uznana, krzesła wymieniono. Jednak jedno miało zarysowanie. Odpuściłem reklamację. Firma , która nie dba o swój towar nie jest godna uwagi. Klient ma później problemy.
31 sie 2024
Niemiła obsługa, brak podstawowych informacji, zamowienie niezrealizowane w całości o czym dowiedziałem się od pana magazyniera (pan magazynier bardzo miły - jedyny plus wizyty) 2 wizyty w sklepie i niestety jeszcze raz musze zawitać odebrać resztę zamówienia juz zalpaconego. Ostatnie zakupy i nikomu nie polecam .
14 sie 2024
Słaby kontakt z obsługą, na infolinii nie można się dodzwonić do konsultanta. Brak zamówionego towaru na stanie pomimo dostępności w internecie co skutkowało anulacja zamówienia. Raz się zawiodłam produktem zakupionym stacjonarnie a teraz drugi raz na zamówionym przez internet
9 sie 2024
Skandaliczne zachowanie się sprzedawcy,wg.mojej oceny sprzedają towar którego nie posiadają,faktura po 3 dniach od zakupu,a towar po wielu telefonach po ponad miesiącu, osobom zainteresowanym podeślę całość korespondencji mailowej itd
Ocena 0,kurier 0 itd,Skandal
23 sie 2024
Nie było aktualizacji statusu zamówienia na stronie. Przy danym produkcie była informacja, że przewidywalny czas dostawy to 5-10 dni, w rzeczywistości był to równy miesiąc. Telefon był dopiero w dniu dostarczenia.
5 sie 2024
Po miesiącu okazało się że nie posiadają towaru który jest w ciągłej ofercie sprzedaży. Jeszcze poprosili o wystawienie opinii, oni są niereformowalni. To był pierwszy i ostatni mój zakup w tym sklepie.
16 sie 2024
Dostawa 14 dni roboczych, niestety mija miesiąc, Panie ze sklepu nic nie wiedzą, wysyłają "zapytania" ale dalej cisza, nikt nie potrafi odpowiedzieć kiedy meble zostaną dosterczone.
Kpina z klienta
4 sie 2024
Kontakt telefoniczny nie istnieje. Na majla brak odpowiedzi. Odbiór w Warszawie pod adresem który bardzo trudno znaleźć. Najsłabszy sklep internetowy jaki do tej pory znam. Amatorszczyzny totalna.
26 sie 2024
Czas
Witam, czekam ponad miesiąc na zamówienie. Na stronie gdy zamawiałam było kilka dni, w sklepie powiedzieli że max 4 tygodnie. Czekam ponad miesiąc i zero odzewu.
10 sie 2024
Wprowadzenie w błąd na stronie
Na stronie było podane że czas oczekiwania 10 dni .... a ja czekałem dwa razy dłużej - ktoś ze sklepu próbował się dodzwonić ale tylko raz i potem mnie olano.
4 sie 2024
Czekałam miesiąc na dostawę i się nie doczekałam, finalnie zrezygnowałam z zamówienia i otrzymałam zwrot pieniędzy, nigdy nic u nich nie kupię i nie polecam
2 wrz 2024
Trzeba najpierw wysłać zamówienie później pytać o opinię
Zamówienie od miesiąca nie zostało zrealizowane, deklarowany termin 20 dni nijak się ma do rzeczywistości, ale czekam zobaczymy co się dalej będzie działo