3 gru 2023
Świetny kontakt z klientem. Jasny . Przyjazny. Jeśli trzeba czekać na towar pracownik Abra kontaktuję się jasno, rzeczowo o przyjaźnie informuje i doradza. Polecam. Poza tym można znaleźć lepsze ceny niż u konkurencji.
Po zamówieniu z transportem i wniesieniem rozpakowałem narożnik który znajdował się w trzech paczkach, gdzie na jednym elemencie zauważyłem przetarcie materiału, mało widoczne ale jednak jest. Po złożeniu reklamacji z załączonymi zdjęciami mija reklamacja nie została uwzględniona. Uzasadnienie miałem rozpakować i wszytko sprawdzić przy panach którzy dostarczyli narożnik. Słabe podejście do klienta. :(
Opinie nt. sklepu Abra Meble
Opinia
23 sie 2024
Nie było aktualizacji statusu zamówienia na stronie. Przy danym produkcie była informacja, że przewidywalny czas dostawy to 5-10 dni, w rzeczywistości był to równy miesiąc. Telefon był dopiero w dniu dostarczenia.
5 sie 2024
Po miesiącu okazało się że nie posiadają towaru który jest w ciągłej ofercie sprzedaży. Jeszcze poprosili o wystawienie opinii, oni są niereformowalni. To był pierwszy i ostatni mój zakup w tym sklepie.
16 sie 2024
Dostawa 14 dni roboczych, niestety mija miesiąc, Panie ze sklepu nic nie wiedzą, wysyłają "zapytania" ale dalej cisza, nikt nie potrafi odpowiedzieć kiedy meble zostaną dosterczone.
Kpina z klienta
26 sie 2024
Czas
Witam, czekam ponad miesiąc na zamówienie. Na stronie gdy zamawiałam było kilka dni, w sklepie powiedzieli że max 4 tygodnie. Czekam ponad miesiąc i zero odzewu.
10 sie 2024
Wprowadzenie w błąd na stronie
Na stronie było podane że czas oczekiwania 10 dni .... a ja czekałem dwa razy dłużej - ktoś ze sklepu próbował się dodzwonić ale tylko raz i potem mnie olano.
2 wrz 2024
Trzeba najpierw wysłać zamówienie później pytać o opinię
Zamówienie od miesiąca nie zostało zrealizowane, deklarowany termin 20 dni nijak się ma do rzeczywistości, ale czekam zobaczymy co się dalej będzie działo
22 sie 2024
Przesyłka opóźniona o 1.5 tyg wysłana po pisaniu wielu meilow .Zerowy kontakt telefoniczny nikt nie odbiera a czeka się na połączenie prawie godzinę.
8 sie 2024
Nie dostałem jeszcze zakupionego towaru, czekam chyba już z miesiąc. Nie mam nawet informacji kiedy będzie przesyłka a dostaje prośbę o opinie...
4 wrz 2024
Nie polecam!
Czas realizacji dłuższy niż wskazany w regulaminie. Kontakt telefoniczny niemożliwy. Obsługa magazynu bardzo nieprzyjemna.
20 sie 2024
Minął termin dostawy drugiego produktu. Brak informacji od sprzedwcy o planowanym terminie ralizacji
14 sie 2024
Dalej nie dostałam mojego zamowienia
27 sie 2024
W szafie brakowało rączki , narożnik przyszedł podarty. Szuflady na komodzie porysowane
10 sie 2024
Nie wprowadzajcie ludzi w błąd.
Obiecujecie wysyłkę w 24h, a wysylacie po kilku dniach.
10 sie 2024
Robić dokładnie , klosze były nie równe jeden miałem problem wkręcić w ogóle
12 sie 2024
Nie mogę dać innej gwiazdki ponieważ jeszcze nie otrzymałem zamówienia
17 sie 2024
Krótszy czas realizacji zamówienia masakrycznie długo się czeka
17 sie 2024
Brak reakcji na złożoną reklamacje ponad 14 dni roboczych