Abra Meble- Logo - Opinie

Abra Meble

Opinie (1703) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (5069)

Dobry

3 gru 2023
Świetny kontakt z klientem. Jasny . Przyjazny. Jeśli trzeba czekać na towar pracownik Abra kontaktuję się jasno, rzeczowo o przyjaźnie informuje i doradza. Polecam. Poza tym można znaleźć lepsze ceny niż u konkurencji.

6 paź 2024
Po zamówieniu z transportem i wniesieniem rozpakowałem narożnik który znajdował się w trzech paczkach, gdzie na jednym elemencie zauważyłem przetarcie materiału, mało widoczne ale jednak jest. Po złożeniu reklamacji z załączonymi zdjęciami mija reklamacja nie została uwzględniona. Uzasadnienie miałem rozpakować i wszytko sprawdzić przy panach którzy dostarczyli narożnik. Słabe podejście do klienta. :(

Opinie nt. sklepu Abra Meble

28 lip 2024
27 lip 2024
26 lip 2024
26 lip 2024
24 lip 2024
22 lip 2024
23 lip 2024
Prosimy o kontakt w wiadomości prywatnej w sprawie zamówienia, podając jego numer w tytule wiadomości.
22 lip 2024
20 lip 2024
23 lip 2024
Dziękujemy za złożone zamówienie. Prosimy o kontakt z salonem realizującym zamówienie.
23 lip 2024
Bardzo prosimy o kontakt w wiadomości prywatnej na adres e-mail: e-sklep@abraonline.pl. Co miało wpływ na taką ocenę? Przeanalizujemy sprawę i wyciągniemy wnioski na przyszłość. Dziękujemy za współpracę.
8 lip 2024
10 lip 2024
Dziękujemy za finalizację zamówienia. Jeśli napotkała Pani jakiś problem podczas realizacji zamówienia prosimy o kontakt na skrzynkę e-sklep@abraonline.pl z opisem sytuacji.
3 gru 2023
MS
Marek S.
Grudziądz
24 maj 2024

Zamówiony narożnik

Na pochwałę zasługuje sprawna obsługa dotycząca odebrania towaru w sklepie. Poprawie, moim zdaniem mogłaby ulec obsługa klienta, szczególnie braki w informowaniu o czasie oczekiwania oraz stanie realizacji zamówienia.
26 lis 2023

Dostępność towaru

Towar ( płytki ceramiczne ) miał być dostępny po 7-10 dniach. Dostałem telefon z informacją że towar będzie po miesiącu lub dłużej. Na plus szybki zwrot gotówki.
15 gru 2023
Przepraszamy za wydłużony czas realizacji. Mamy nadzieję, że skorzystają Państwo z naszych usług. Dokonujemy wszelkich starań, aby realizować zamówienia jak najszybciej, lecz czasem nie wszystko zależy od nas. Dziękujemy za zrozumienie.
18 mar 2024

Ogólnie OK

Ogólnie zakup jest OK. Dałbym 5 gwiazdek gdyby nie to, że zamówienie zostało zrealizowane z tygodniowym opóźnieniem i obsługa nie wiedziała co się z nim dzieje
31 gru 2023
Przesyłka zgodna z opisem, długi termin oczekiwania, Brak informacji ze sklepu o przewidywanym terminie realizacji
13 lis 2023
Bardzo dobry kontakt oraz miła obsługa sklepu. Towar zgodny z opisem (Szafka na buty MAX3, MAX1 Dąb Sonoma). Ze względu na brak towaru w tym kolorze na magazynie - uprzedzono mnie telefonicznie o dłuższym czasie realizacji zamówienia, proponowano mi wybór innego koloru, a że zależało by mieć te szafki akurat w tym kolorze, to poczekałem. I warto było. Także wszystko w jak najlepszym porządku. Jedynie co to mogłyby być lepiej paczki zabezpieczone przed uszkodzeniami podczas transportu, bo już karton był przedarty, ale nas szczęście mebelki całe oraz instrukcja montażu mogłaby być lepiej czytelna.