Abra Meble- Logo - Opinie

Abra Meble

Opinie (1677) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (5026)

Dobry

3 gru 2023
Świetny kontakt z klientem. Jasny . Przyjazny. Jeśli trzeba czekać na towar pracownik Abra kontaktuję się jasno, rzeczowo o przyjaźnie informuje i doradza. Polecam. Poza tym można znaleźć lepsze ceny niż u konkurencji.

15 sie 2024
do dzisiaj nie otrzymałem zamówienia termin realizacji miał trwać 11-14 dni minął ponad miesiąc nie mam ani pieniędzy ani szafy tak więc bardzo możliwe że spotkamy się na drodze sądowej za oszustwo na podań 1200zl …

Opinie nt. sklepu Abra Meble

16 paź 2024
Kobiety z działu obsługi bardzo niemiłe. Kilkakrotnie dzwoniłam w sprawie łóżka. Na stronie internetowej termin realizacji zamówienia od 5-10 dni. Czekałam. Minął termin. Zadzwoniłam do sklepu internetowego, gdzie dowiedziałam się, że na te łóżko czeka się do 6 tygodni. Pani miała sprawę załatwić. Miała odzwonić . Lecz tak się nie stało. Po mojej interwencji chwilę później na stronie internetowej przy łóżku, które zakupiłam nagle zmienił się termin dostawy do 6 tygodni. No , coś niewiarygodnego. (.??????)Po co wprowadzać klienta w błąd. Nigdy więcej nic nie zakupię w tym sklepie. I nie polecam nikomu.
6 paź 2024
Po zamówieniu z transportem i wniesieniem rozpakowałem narożnik który znajdował się w trzech paczkach, gdzie na jednym elemencie zauważyłem przetarcie materiału, mało widoczne ale jednak jest. Po złożeniu reklamacji z załączonymi zdjęciami mija reklamacja nie została uwzględniona. Uzasadnienie miałem rozpakować i wszytko sprawdzić przy panach którzy dostarczyli narożnik. Słabe podejście do klienta. :(
8 paź 2024
Odradzam zakupy w tym sklepie nigdy nie spotkałam się z takim brakiem poszanowania klienta zamówienie złożone któryś raz z kolei i wtopa część mebli dość sprawnie spłynęła natomiast na ostatni czekam już ponad 2 miesiące i zero informacji co się tym zamówieniem dzieje jest opłacone z góry więc czekam i to raczej moje ostanie zakupy albo nigdy nie oplace z góry zamówienia .
10 paź 2024

Hoker

9 września zamówiłam jeden hoker, w emailu otrzymałam informację, że przewidywany termin realizacji zamówienia to 15-20 dni roboczych. Do tej pory nie mam jokera, a moja wiadomość email z pytaniem o termin dostawy została zbagatelizowana.
16 paź 2024
Fatalna jakość kupionych szafek, zupełnie nieczytelna instrukcja montażu, braki w elementach koniecznych do złożenia szafek , brak reakcji sklepu na reklamację pomimo moich kilkukrotnych telefonów. Nigdy więcej zakupów w Abra Meble
3 paź 2024
Zero kontaktu, żadnych telefonów,zamówienie złożone 4 września,do dziś nikt nie dzwonil i pomimo ze dzwonilem na infolinię kilka razy,to za każdym razem usłyszałem że zamówienie realizuje inny sklep.
4 paź 2024
nie jestem zadowolona z zakupu brak jakiejkolwiek współpracy zero dbania o klienta nie kupie nic więcej w tym sklepie,czas trwania zamówienia to pięć tygodni i żadnej reakcji ze strony sklepu
17 paź 2024
Jeżeli na tą chwilę mam ocenić to więcej gwiazdek nie mogę dać .Zamówienie złożone 16 /09 mimo że miało być zrealizowane od 5 do 10 dni ,do tej pory nie zostało dostarczone .
Zamówiłam kanapę z pufą z funkcją spania. Nóżki wyglądały na bardzo mocno zużyte, a mechanizm rozkładania popsuł się po tygodniu od zakupu. Jestem bardzo mocno zawiedziona.

Nigdy więcej nie zrobie zakupu w sklepie Abra

Do zakupu skłonił mnie czas realizacji zamówienia, który w rzeczywistosci jest co najmniej cztery razy dłuższu Tragiczny kontakt ze sklepem, bardzo nieprzyjemna obsługa
2 paź 2024
Traktować poważnie klienta.... W zamówieniu podany czas oczekiwania 5-10 dni, towar dojeżdża po 30 dniach. Reklamacja wadliwego towaru trwa ponad 1.5 miesiaca
4 paź 2024

Panel tapicerowany

Zamówiłam 6 paneli tapicerowanych30×60 , czekałam na nie miesiąc:( sam panel jasny szary, trochę ciemniejszy niż na stronie internetowej
Moje zamówienie internetowe nie zostało obsłużone mimo upłynięcia terminu realizacji, nie odpisują na maile, nie odbierają telefonu.
Nie polecam w informacji na stronie jest napisane że meble powinny być w ciągu 5-10 dni roboczych a ja czekałam miesiąc.
14 paź 2024

Brak doatawy

Witam Meble nadal nie zostały dostarczone. Miesiąc od zamówienia, choć na stronie podali termin do 10 dni roboczych.