2 lis 2023
Moja droga z Mybestpharm zaczela sie dokladnie 5 sierpnia i musze przyznac ze wiele sie zmienilo . Chyba najwazniejsza byla dla mnie przemiana materii, poprawienie pracy jelit. Zaczelam od dwoch olejow, Bio, Detox. Skusilam sie tez na slim. Musze przyznac ze dzaialanie suplementow jest super. Poza lepsza praca jelit, zmienia sie moja skora. W przeszlosci bralam inne suplementy ale nie widzaialm efektow. Chwilowo czyuje sie zdecydowanie lepiej, poproawila sie przemiana materii, udalo mi sie juz prawie 5kg zrzucic co wczesniej nie udawalo mi sie. Slim zdecydowanie dzaiala na apetyt, nie mam takich wyrzutow glodu, jem regularnie, a checi na slodkosci wreszcie odeszly. Bardzo Dziekuje calemu zespolowi Mybestpharm za tak wsnianiale suplementy. Pozdrawiam i polecam wyprobowac.
Zamówiłam dwa boxy z batonami proteinowymi. Dostałam je w zwykłych kartonówkach natomiast wielcy influencerzy dostali je w fajnych, ładnych pudelkach…..
Opinie nt. sklepu mybestpharm.com
18 cze 2024
2 gru 2023
Od złożenia zamówienia minął tydzień. Nie Ostało jeszcze wysłane. Skandal. Pierwszy raz robiłam u Państwa zakupy. I będzie to niestety ostatni raz. Jestem rozczarowana
30 lis 2023
Kapsułki trudne do połknięcia
Zakupiłam MyBest Omega-3 w trakcie promocji na black week ze względu na wysoką zawartość kwasów EPA i DHA. Cena produktu jest wysoka, więc oczekiwania względem suplementu również są wysokie. Jeżeli chodzi o produkt pod względem marketingowym - wszystko jest jak najbardziej w porządku- pięknie zapakowana przesyłka i karton, szklane opakowanie i ładna etykieta. Na opakowaniu jest informacja o możliwości pojawiania się smug na kapsułkach i faktycznie sa one widoczne, co wg producenta jest zjawiskiem naturalnym. Przesyłka została nadana poprzez kuriera DPD w okresie, gdy w nocy i w ciągu dnia utrzymywały się duże mrozy. Suplement był w kartonie wypełnionym tylko eko wypełnieniem. Moim zdaniem produkt nie został zabezpieczony odpowiednio przed mrozem, a wiadomo że DPD nie zapewnia dostaw w kontrolowanej temperaturze, tym bardziej że przesyłka spędziła dwie noce na magazynie. Kapsułki są duże i trudne do polkniecia. Jeżeli chodzi o działanie- za krótko je przyjmuję, aby to ocenić.
23 maj 2024
Kiepsko zarządzana firma
Niestety już kolejny raz zamówienia przychodzą albo pomylone albo po tygodniu od opłaty dzwonię z zapytaniem kiedy wyślą. Okazuje się, że to jak zawsze wina „magazynu”… wepchnęli ostatnio stary my best slim2 zamiast nowej wersji. Niby zamówili kuriera, który miał odebrać „pomylone zamówienie” nie poszłam do pracy, czekałam, od 3 mcy się nie pojawił a temat umarł. Niestety call center mile do momentu zamówienia. Potem trzeba samemu pilnować co i kiedy wysyłają.
12 lis 2023
Narazie tylko 3 gwiazdki.Zakupilam produkt pod wpływem opinie u Moniki od cudaków.Zakupilam my best beauty, po wybraniu jednej buteleczki nie zauważyłam żadnej zmiany jednak pod wpływem opinii zamówiłam druga jeżeli ponownie nie będzie żadnych efektów trzeciej buteleczki nie zamówię.
3 gru 2023
Na temat produkty jeszcze nie mogę nic powiedzieć, ponieważ dopiero został do mnie wysłany. Długi czas wysyłki, może to przez black week, ale z innych firm rzeczy zamówiłam tego samego dnia i one już doszły.
10 mar 2024
Nic nie działa, a nawet mam wrażenie że jeszcze bardziej chce mi się jeść. Pieniądze w błoto:( bardzo żałuje, bo kupiłam od razu 2 opakowania z uwagi na promocję i teraz nie wiem co z tym zrobic
14 kwi 2024
Pytacie o ocenę zamówienia, a ja nadal na nie czekam.
Zero informacji od momentu złożenia zamówienia, aż do dziś - czyli pytanie o ocenę.
Zatem oceniam - klapa!
Pieniądze poszły, towaru brak.
Preparaty rewelacyjne ale czas wysyłki masakra!!! Czekanie ponad tydzień na produkt to przesada, zwłaszcza że suplementy nie są tanie…
6 mar 2024
Zbyt szybko prosicie o opinię jeszcze nie otrzymałam zamówienia , zamawiam do Irlandii więc to trwa trochę dłużej.
17 sty 2024
Nie dostałam tego towaru wogóle
2 gru 2023
Podczas zakupów z możliwością skorzystania z dużej zniżki niedostępny produkt, na którym mi zależało - magnez. Podczas dokonania zakupów problem z płatnością, dwukrotnie. Po kilku dniach okazuje się, że nawet 3-krotnie, bo jednak przelew nie został sfinalizowany mimo standardowej procedury wpisania kod blik, co na innych zakupach tego dnia nie miało miejsca.