Ubrania spakowane jak do worka . A niektóre nie są tanie . Powinny być w foli .jakoś niektórych rzeczy daje wiele do życzenia . Ostatnie zamówienie zwróciłam całe . Średnio …
Spodziewałam się gorszej jakości, a jest w porządku. Futerko troszkę się sypie, ale daje mu szansę.
Poproszę o więcej rozmiarów, mniej uniwersalnych i tańszą lub darmową dostawę.
To nie moje pierwsze i nie ostatnie zakupy.
Dziękuję bardzo, pozdrawiam.
30 sty 2024
Produkty bardzo wysokiej jakości, sukienki leżą rewelacyjne, bardzo miękki, delikatny welur. Kupiłam też czarne futerko i jest świetne, rozmiar uniwersalny, na co dzień noszę "s" ale uniwersalny pasuje idealnie. Duży plus za szybką wysyłkę :)
4 mar 2024
Ogólnie sklep oceniam bardzo dobrze i polecam każdemu, szybka realizacja i szybko wracają pieniążki na konto, odjęłam gwiazdeczkę, ponieważ niedopasowałam sobie niczego, ale to oczywiście mnie jest wina sklepu.
27 sie 2024
Dziękujemy za pozytywną recenzję i polecenie naszego sklepu innym. Cieszymy się, że nasza szybka dostawa i proces zwrotu spełniły Twoje oczekiwania. Doceniamy Twoją szczerość i rozumiemy, że czasami rzeczy mogą nie pasować idealnie. W Hollywooddream staramy się zapewnić jak najlepsze wrażenia z zakupów i mamy nadzieję, że dasz nam kolejną szansę w przyszłości.
15 kwi 2024
Piękny płaszczyk. Zgodnie z wymiarami podanymi na stronie rozmiar S powinien być dobry, a jest nieco za mały także dla wyższych pań z nieco większym biustem polecam wziąć rozmiar M
30 lip 2024
Drogi kliencie, dziękujemy za Twoją pozytywną opinię na temat naszego pięknego płaszcza. Cieszymy się, że Ci się podobał. Przepraszamy, jeśli rozmiar był dla Ciebie nieco za mały, ale zawsze zalecamy przestrzeganie naszej tabeli rozmiarów, aby zapewnić idealne dopasowanie. Doceniamy Twoją rekomendację i mamy nadzieję, że wkrótce zobaczymy się ponownie. Udanych zakupów!
1 mar 2024
Gdyby nie fakt, ze właśnie przygotowuję towar do zwrotu( nie trafiony rozmiar), to cala reszta rewelacyjna. Fason spodni, wykonanie oraz zgodność z opisem na 5.
7 lut 2024
Najlepszy butik z jakiego korzystałam😊wszystko zgodne z opisem jak dla mnie extra wysyłka wszystko skompletowane i ładnie zapakowane naprawdę polecam ta stronę
17 kwi 2024
Sukienka jest bardzo ładna, idealnie się układa super dla wyższych pań.
Zamówienie zrealizowane w terminie.
Na pewno będę zaglądać i sprawdzać asortyment.
18 kwi 2024
Sprawdzony fajny sklep
To już któreś zakupy. Szybka realizacja, produkty takie jak na zdjęciach. Niestety musiałam coś zwrócić i również zwrot przebiegl szybko i bezproblemowo.
29 sty 2024
Sukienka przepiękna jestem bardzo zadowolona lubię kupować w tym sklepie profesjonalna obsługa szybka wysyłka zawsze jestem mega zadowolona pozdrawiam 🙂
5 mar 2024
Witam serdecznie ♥️ z czystym sumieniem polecam 🤗 butik i szefowa są najlepsze. Ale rzeczy są najlepsze , mam ich multum 💋 i będzie jeszcze więcej 🥰
6 mar 2024
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w Hollywood dream, piękne rzeczy w przystępnych cenach, bardzo szybka wysyłka, miła i życzliwa obsługa klienta.
9 lis 2023
Kombinezon piękny owszem ale uniwersalny znaczy do przeróbki, góra Ok a dół cały do zwężenia ,szkoda ze nie ma rozmiarówek gdyż przeróbka 60zl
27 sie 2024
Dziękujemy za poświęcenie czasu na recenzję naszego kombinezonu. Cieszymy się, że uważasz go za piękny i wszechstronny. Naszym celem jest dostarczanie unikalnych elementów, które można łatwo dostosować do Twojego osobistego stylu. Doceniamy Twoją opinię i weźmiemy ją pod uwagę w przyszłych kolekcjach. Życzymy Ci stylowego dnia!
14 kwi 2024
Jestem już stałą klientką, mój ulubiony sklep, piękne rzeczy w przystępnych cenach. Obsługa sklepu na najwyższym poziomie oraz szybką wysyłka.
10 maj 2024
Jestem zawsze zadowolona z zakupionych ubrań! Polecam ! Jak dla mnie wszystko jest ok wysyłka kontakt zawsze szybko i sprawnie pozdrawiam 🥰
30 lip 2024
Bardzo dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że zawsze jesteś zadowolony z zakupów i że nasze procesy wysyłki i komunikacji spełniły Twoje oczekiwania. Doceniamy Twoją rekomendację i mamy nadzieję, że nadal będziemy dostarczać Ci wspaniałe modowe znaleziska! Pozdrawiamy Cię serdecznie. 🥰
Menedżer Mody Hollywooddream.pl
16 kwi 2024
Dla mnie wszystko jest jak najbardziej rewelacyjnie. Zawsze dostaje odpowiedź szybka kiedy o coś pytam,a rzeczy które zamawiałam są piękne.
22 lut 2024
Dres Werisa to najlepszy dres jaki miałam. Gruby mięsisty z rewelacyjnym fasonem. Mam nadzieje ze kolejne kolory będą jeszcze wznowione
13 mar 2024
Przyspieszyć działanie strony www(w przechodzeniu na kolejne strony) bo długo momentami to trwa. A tak to wszystko elegansio :)
6 lis 2023
Kurtka bardzo dobrej jakości, szybka wysyłka. Jestem naprawdę bardzo zadowolona i z obsługi i z jakości. Polecam serdecznie
29 sty 2024
Niestety dres przed wysłaniem nie został sprawdzony i dojechał do mnie brudny,ale mimo to jestem z niego zadowolona :)
27 sie 2024
Dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie recenzji. Cieszymy się, że jesteś zadowolony z zakupu i przepraszamy, że produkt nie został sprawdzony przed wysyłką. Zawsze staramy się dostarczać produkty wysokiej jakości i weźmiemy pod uwagę Twoją opinię przy kolejnych zamówieniach. Życzymy Ci wspaniałego dnia!